Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
19.7.24 21:20
@Sonarka píše: Více

Tak my jsme měli dlouho pauzu, a teď si píšeme daleko min, předtím to bylo skoro kazdy den a hodně zpráv. Šlo to od něho, já to tak moc nepotřebovala a nechci, neboť mě to odpoutat moc od mého muže, což už nechci.
Nevěděla jsem jestli mám si zase něco s ním začít, viděli jsme se po půl roce poprvé v zimě na obědě, a on potom chtěl mě políbit a já nějak nemohla a nechtěla. Mělo to taky svou příčinu. Po 2 měsících jsme se sešli znovu a vyrikali so vše. Já jsem si dala ještě ale pár měsíců na rozmyšlenou.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
19.7.24 21:23

Tak já nejsem zamilovaná, ale po 4 letech ho mám fakt ráda a hodně mě přitahuje a sex je s ním úžasný, v tom jsme si sedli, ale taky lidsky jsme si sedli.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
19.7.24 21:41
@omalinKA píše: Více

Nicméně Tess stejně psala, že by s ním žít nechtěla, protože časem by jí možná dělal to, co teď dělá manželce (měl by milenku)..

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 21:42
@Klopotkova píše: Více

Tak zase v tomhle veku uz asi ne… :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 21:45
@tess50 píše: Více

Tak ja si taky nemyslim, ze by na to mel kapacity a navic verim, ze te ma fakt rad…ale uz jen to, ze by tam byl, by me stvalo :lol: :cert: Ale mas recht, uz ma svuj vek, takze verim, ze jsi asi vicemene v klidu :) Byt mu o 10 mene, tak bych tak v klidu ale nebyla :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
19.7.24 21:46

Já fakt nevím, někteří chlapi proutníci se s věkem změní a zklidní, dojde jim kyslík, Tess psala před časem, že on je pořád při síle a vymýšlí, rád se předvádí před ženami, že měl milenky celý život, o těch ovšem prý manželka neví.
Ovšem to, že má Tess strašně rád je patrné z jeho chování.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 21:50

@Cizinka 999 já mám takový to že prostě čím větší haj. l tím víc mě přitáhne k sobě :zed:
Hodný jsem měla taky, ale ti na mě zas viseli a chtěli mě vlastnit jako panenku. Čímž mě dusili a to nesnesu. Potřebuju přátele a jistou volnost. Můj nynější milenec je zas rozlítanej až moc, to si člověk nevybere. Všechno má svoje. Taková ta zlatá střední cesta. Nikdy člověk nemá všecko, co chce. Charismatickej to je dokonalej sex a umí si ženskou omotat, pokud umí být i nejdostupnej, tak to je v háji :lol: hodnej zas, to u mě byl špatnej sex, ale pozornost a starost o mě veliká. Jasně že ta pozornost by měla být výš, ale sex taky je pro mě nějak důležitý. Co člověk nemá, může bohužel shánět jinde. I když já teda sex neshánela, i když jsem ho měla doma špatnej. Ve vztahu leccos přetrpim, protože nikdy nemá člověk vše co chce. S haj.lem jsme jak dva magnety :pocitac: :zed: to je jak když člověk srovná chilli papričky a naprosto nevýrazný koření bez chuti

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
19.7.24 21:50
@omalinKA píše: Více

Já opustila jeho, a ne že by se hroutil ze mne ale jeho ego to trochu nedavalo :P

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 21:52

@omalinKA střelec je na přes hubu, doslova :mrgreen: všechno má u zadku.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:36

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
19.7.24 21:54
@Dostba88 píše: Více

Tak mě že začátku taky takový přitahovala, mají v sobě magnet, a samozřejmě nejsou všichni trochu narcisti, da se to docela rychle poznat.
Měla jsem jednoho hodně charismatickeho, krásného chlapa. Ale byl na úrovni a žádný hajzlik, byli jsme spíš milenci, byl jsme oba volní ale po rozchodu, takže jsme nechtěli nic vážného. Ale ženy měl taky rad :lol:

• Citovat
  • Upravit
106364
19.7.24 21:56
@Cizinka 999 píše: Více

Ja taky preferuju klidnejsi typy…devkare nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
19.7.24 21:57

Nedavej těm znamením takovy význam, já jsem strelec taky. Když tak tak musíš vědět cas narození atd. To už je verši věda, za mlada me to bavilo to počítat.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
19.7.24 21:59

Co je to hodný chlap? Nejsou opravdu jen zly a hodní, ale i normální chlapi, kteří si charisma mají, jsou fobri v sexu a nezahybaji, když nemají duvod :lol:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 22:03

@tess50 já třeba jednou toho mýho poslala i do víte kam. A on mě taky jak byl naštvanej. A teď jsme kamarádi s výhodama :lol: Jinak taky myslím, že prostě není čas a kapacita zvládat kdoví kolik milenek. oni potrebujou, aby jim ženský neustále pochlebovali a od jedné to asi nestačí, tak si píší s víc ženskýma.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:38

• Citovat
  • Upravit
106364
19.7.24 22:06

tak oni si tam pisou myslim, stejně jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...