Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
20.7.24 00:46
@Sonarka píše: Více

No ano manželka na nás přišla, i když mu kdysi řekla ať si na sex někoho najde, dostalo ji naše každodenní psaní, což chápu.
Není to stejne, je to jiné. Nevím jestli bych dnes tomu rikala milenec spíš kamarád na občasný sex, kdyz chci hlavně ja :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 00:47
@Cizinka 999 píše: Více

" pochlebovat" samozřejmě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.24 05:54

@Housenkaromca

Tak přesně takhle to je i u nás. Totálně mne skrtl a intenzivně pracuje na obnově vztahu. A to se mnou plánoval, ze se rozvede a asi o rozvodu mluvil i doma, protože mi jeho manželka psala, kdy si ho k sobě nastehuji, že se doma vymlouva, že nemůže kvůli nemocnému psovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.24 07:20

Ženy milenky, a jak to máte s výčitkami svědomí? A s tím, že se s milencem nemůžete moc ukazovat na veřejnosti? A čekáte, až bude mít čas on? Mně přijde, že i když si to třeba moc neuvědomujete, tyhle 3 věci dlouhodobý vztah a psychiku prostě ovlivní. Byla jsem kdysi milenka, i když to nebylo takové klasické ženáč se závazky. Byli jsme všichni mladí a on se rozhodoval, jestli to ukončí s přítelkyní. Trvalo to pár měsíců, ale ten tlak na moji psychiku byl hrozný. Skončilo to klasický, nebyl ani s jednou. Když jsem si pak našla po asi dvou letech normální vztah, teprve pak to ze mě spadlo, ta zátěž toho skrývání atd. První týden toho normálního vztahu jsem furt brečela - ty nervy se teprve tenkrát odplavily, to byla síla. Když jsem byla v tom mileneckém vztahu, byla jsem sice zamilovaná, ale v šílené křeči.

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 07:53
@Anonymní píše: Více

Jeho žena o nás ví, má mě podle mého schválenou, ale jen na určitý čas. S Tím čekáním, až bude mít čas on ne šílený, vlastně kvůli tomu neustále vznikají hádky, protože se přizpůsobuji jenom já. Ale já taky na to nejsem stavěná, jako holky tady…Mne to nevyhovuje, čekám až přeteče nádobka mé trpělivosti a zdrhám.

Teď jsme měli spolu ujasňující konverzaci, doma má prý bezpečí a děti, já mu nahrazují, co mu doma chybí. Což je mazlení, jeho pocit zamilovanosti, Sex… jeho chybějící dílek k šťastnému a spokojenému životu. Doma se nemusí k ničemu prý zpovídat a má tak svobodu a nehodlá na tom nic měnit. Naprosto mu to takto vyhovuje, přijdu si strašně zneužita :nevim: Já mu vypomáhám ke štěstí a blahu v rodině, za mé bolesti a ublížení a proplakané noci :( Říkal, že mě miluje a je opravdu semnou rád a jak mu je hezky, ale stačí mu to, více mě ve svém životě nepotřebuje. Je to taková klasika, co mu žena nedá, najde jinde a jedeme dal, bolí to. Říkám, teď jsem to vytáhla často, Protože jsme měli krásné období a opravdu po té jeho dovolené to šlo z kopce a já tím prudérní. Nechci to s ním řešit už, přijdu si pak jak stíhačka, ale nejde si pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 08:01
@Zmrzlink píše: Více

No tak tenhle tlak je šílenej, psychiku to ničí. Opatruj se! A myslí na sebe, chlapi to tak taky dělají

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 08:06

Výčitky teda žádný nemám. Jsme v tom oba dva stejně. On se svobodně rozhodl že se se mnou chce vídat stejně jako já. On vztah má, já nemám. Já se s ním na veřejnosti ukazovat nechci. Vztah nemáme jako takový oficiální, tak proč to troubit všem, že má mě i přítelkyni :lol: Ukazovat na veřejnosti se má s tou svou. I když mi to teda nabízel, odmítla jsem někam s ním jet, kde by nás mohl kdokoliv vidět. A na co bych měla čekat. Vím, že když se neozve třeba ráno, tak nic a nemá čas. V pořádku. Taky nemám vždycky čas. Cajk. Stejně mám prostě svoje plány se synem, s rodinou, s přáteli, různý vyřizování. Pořád se něco děje. A když napíše a můžu, ráda si čas udělám. Někdy napíše on někdy já. Neuhánim. Vím, že když bych ho dusila, nenechá se a zdrhne. A to nechci. Nejsem stíhačka. Beru to v klidu, pokud se máme vidět, musíme chtít oba. Zatím mi to vyhovuje. Člověk si musí zachovat zdravej rozum, není to prostě pro každýho. Je potřeba stát na zemi a neidealizovat takovýho chlapa. Chlap rychle pozná, pokud se mu všechno podřizuje a nebývá to pak pro něj už tak zajímavý.. teď se neozval asi týden, ale vím proč. Myslíme si s kámoškou, že se ozve pak, až bude moct. Vím, že kdybych cítila že začínám chtít víc, musela bych to skončit. O trápení nestojím.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 08:13

@Sonarka předpokládám, že ho máš taky ráda a dost možná bys chtěla, aby byl jednou s tebou, je to tak? já mám teďka kolem sebe hradbu a jsem hodně nedůvěřivá. Je to možná tvrdý a mohla bych ustoupit, ale ušetřím si možný trápení. Samozřejmě kdybych někoho potkala a něco tam bylo, hradba by začala opadávat.. a pak už je to vždycky hop nebo trop.

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:21

Ano on je největší sobec jakého znám, jak ke mne tak ke své ženě, těží z toho jenom on… Respektive ty chvíle společné jsou krásně, ale jak tam nevidím budoucnost, ničí mě to. Ale zase asi lepší, než ty co vám naslibují hory doly…. Lituji toho, že jsem do toho šla, je mi z toho ještě hůř, než když odešel ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
20.7.24 08:23

@Zmrzlink hlavně mysli na sebe, buď opatrná. Pokud se necítíš dobře, není jiná možnost než mu zamávat a jít, když on je v pohodě. Je mi to líto, věřím, že to bolí. Ale jednou to preboli a budeš vděčná, že to s ním tak dopadlo. Protože bude jinej a lepší a naplno. Já beru třeba chlapy a jejich řeči tak napůl, vím že pravda je někde uprostřed. Takže kdyby mi třeba tvrdil, že odejde a bude se mnou, vím že realita taková vůbec nemusí být a beru to s rezervou. V drtivé většině to tak prostě je, že chlap sice nadává, ale když zůstává, tak hrozný to doma nebude. Pro každýho to není, je potřeba držet si trochu odstup a neslozit se z možného konce..

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:26

@Dostba88 Přesně tak, není to pro každého, super tvůj nadhled. Podle mého je to opravdu, jaká Daná osoba má povahu a jakou má hodnotu a sebelásku. Já mám sebevědomí na 0, já se potápím v těch vztazích, neumím být šťastná se sebou. Vždy jsem musela prosit o lásku od rodičů, a tak to dělám i u partnerů. Když se mě někdo zeptá, kdy jsem byla šťastná, je to snad před 8 lety… Nejvíc mě opravdu bolí pocit, že mě někdo využívá a hraje si na city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 08:29

Přesně tuhle myšlenku mi řekla moje kolegyně, když jsem na ní vybalila proč pláču. Že měla taky několik zadaných chlapů a došlo jí, že ona je taková nabíječka, aby oni měli doma lepší vztah, z různých důvodů - výčitky svědomí - tak se více snaží, jsou spokojenější - jsou doma lepší partneři, atd. atd.

A v důsledku je to ona, která se trápí… A proto už nikdy se zadaným.

Já vím, že ten můj byl doma protivný, když třeba jeli na dovolenou, protože věděl, že mi to vadí…a tím jim to zkazil. Ale teď co mne odřízl, jí to bohatě vynahrazuje.

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:37

@Dostba88 Moc děkuji :srdce:

Já stále čekám, že se něco změní… chvíli si říkám, a tak to ber jak to je a užívej si života, jenže to mě vydrží chviličku, jsem opravdu zamilovaná, zlomil mě. On je dost inteligentní, charismatický, vtipný a o movitý - sama si ťukám na hlavu, co by asi semnou takový chlap dělal s obyčejnou holkou, jsme každý v jiné bublině. A už i toto mi dost sráží sebevědomí, nevěřím si před ním, jsem submisivní s ním, přitom s ex já taková domina v kalhotách :mrgreen: Já sama sebe nepoznávám. Hledám si teď psychologa, který mi pomůže s celým tím procesem bolesti a uvidíme. Já si milence chtěla nechat, alespoň na ty víkendy luxusu, ale ani to mi za tu bolest už nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 08:38

Přesně tak je to sobeckost a už jen to, že to řekne takhle nahlas, tak Ti vlastně dává najevo, kde je Tvoje místo…:-(. Úplně mne to bolí za Tebe…

Na druhou stranu mi pomáhá číst ty pocity, které jsem měla ještě před 2 měsíci, když jsem byla s ním. Protože na tyhle pocity úplně zapomínám a vzpomínám jen na to hezké, ale ono to nebylo jen hezké, bylo to vždy vyváženo mojí bolestí…

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:42

Jasný, to mi i několikrát řekl, že ho dobíjím… teď se ani netajil, když odejdu, bude hledat jinou :roll: A o to víc mě to jen utvrdilo, v tom jak mě vnímá…. Dělá se mi z toho vyloženě zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová