Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106317
19.7.24 14:30
@Dostba88 píše: Více

To ja taky, v tomhle jsem uplne neschopna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 15:18
@Cizinka 999 píše: Více

Já to střídám, bílé, červené… mám raději červené, ale zároveň mám ráda spíš bublinky a ty červený vína moc bublinkatá nedělají, jen Bohemku :D Takže si do červeného vína přidávám colu, nebo zázvorový tonic, abych tam bublinky dodala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 15:20
@Venetia píše: Více

Já též :mrgreen: Jako kybicovat umím :mrgreen: ale nějaká vyznání lásky, na to moc nejsem…to musí začít ten chlap :)

• Citovat
  • Upravit
106317
19.7.24 15:46
@Sonarka píše: Více

To bylo mysleno, ze nepoznam, co citi chlap… Ze mne pokud by se on nevyslovil jako prvni by to nevyrvali ani stadem volu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 17:03

Jo tak…tak to ja intuici tak nejak poznam, co plus minus citi…ono hrat neco lze jen chvili…a jak jsem rekla, hodnotim hlavne takovou tu stalost, vytrvalost. Protoze nic jineho nez cas, ty city neproveri. Ty slabe, vyprchaji rychle.

• Citovat
  • Upravit
836
19.7.24 17:15
@Arturie píše: Více

No pravda, těhotný jsem nebyl a asi ani nebudu, čím to asi? Ale zase, prožil jsem si tyto období vícekrát nežli je u většiny rodičů běžné, považuji se za celkem přemnoženého. Dovolím si o sobě tvrdit, že vim co to období pro ženy obnáší. A jo, je horší když chlap podvádí i v tomto období, kdy se v životě strašně moc věcí mění. Ale furt, zaletnici, i když to je menší nebo větší podraz, pořád to ale je to podraz na jednoho v tom vztahu. Jestli se čeká rodina, nebo uz jsou deti větší, nebo jsou lidé starší a čeká je společné stáří. Stále jebto špatně, vice ci méně, i malá lež je stale lež, i menší zlo je stale zlo.

AD moje žena nevěrnice. Ano, ale ona si narozdil od milenek zde prošla obrovskou katarzi, obrovskou sebereflexi, vi co provedla, neni na to rozhodně hrdá, a strašně zamakala na tom, aby jsme to celé ustáli a dali. Vim a vidim i odsud, že to není rozhodně běžné se k tomu průšvihu postavit čelem.

A chlapy a city jak tu proběhlo dále. Taky je maji a řekl bych že je to tak půl napůl ženy /muži jak to umi vyjadřovat, slova, činy, pozornost. A jak s nimi také zamává osobní zkušenost s nevěrou. Viz třeba myslím manželku milence Tess, a taky jsem psal že má volbu jejich vztah opustit, jenže nic není tak černobílé jak se zdá a jak si myslíme že by jsme se v dané situaci chovali. Každý příběh nevěry je jiný, lide v nich taky, nepopiram, načetl jsem toho opravdu spousty a hodně změnil názor. Jen jsem taková povaha, že vidim že se v techto vztazich stale někomu lže, vytváří se pohadky, oblbuje se, vidim to i za ty lidi kteří jsou postavení před to že je jejich partner podvádí. Vim jak je to drastická zkušenost.

Ad poznamka od Tess o tom že jsem příspěvek hodil do rozjeté diskuze o oralnim sexu. Ja to treba mám tak, že sex je 50% vztahu, dalších 50 je pozornost, vyjadřování citů, vzájemná podpora, společné plany. Když nefunguje jedno, hroutí se pak i to druhé, samostatně to nefunguje. Sex ke vztahu patří, a musi to být sex který obema vyhovuje. A čuňačinky, super si na ně přicházet postupem času, dělat a vědět všechno o sexu hned jak jsme se poznali tak už není kam růst a bude to postupem casu horšía horší. Jen se o tom nemám potřebu třeba tady rozepisovat. Ale rád si treba počtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106317
19.7.24 17:28
@Ragnarog píše: Více

No to ja bych o tech cunacinkach raději vedela nez se to dozvedet az casem, kdyz je neco rozjeteho delsi dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11211
19.7.24 18:19

Tak do těch tě nikdo nebude nutit. To je spíš že ten pár do toho jde, jak se poznává a chce spolu zkoušet něco nového. Ale je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.24 18:29

To je ale o tom to diskutovat, co se libi jednomu a co druhemu. Zkoušet, ale zároveň nenutit k něčemu co ten druhý nedá. Časem se to také ty preference mění, co se kdysi zdalo jako fuj, no to ne, tak najednou po par letech daná praktika se může jevit jako hodně vzrušující. To se asi u každého kdo aktivně sexuje stále vyvíjí. A taky tedy záleží co si kdo představuje pod pojmem čuňačinky, že? Pro někoho to může být i ten orál. A rozhodně to není duvod k tomu hledat to jinde, praktiky, které partner nechce dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106317
19.7.24 18:52

To by s tebou asi muzi nesouhlasili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.24 19:02

A to jako děláte s milencem stale to samé od začátku? Neskoušíte nové a nové věci v sexu? Tak mi to vyznělo, tvůj příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.24 19:03

S čím z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106317
19.7.24 19:03

Nastesti ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106317
19.7.24 19:04

S tim oralem. Vetsina bez nej nemuze byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.24 19:06

To jo, vetsina, nsou tu i diskuze kdy teda panove odmitaji. Ale take jak tu na emimi čtu ho spousta chlapu odmita dělat, nebo to delaji ale neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová