Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dostba88
19.7.24 07:22

@tess50 co se ti nelíbí na mým stylu psaní? Píšu jak to je. Vím podrobnosti. Úroveň a vychování, co předhazuješ, ty tedy očividně máš a já ne? :mrgreen: Z čeho tak usuzuješ? Já dělám něco špatného, stejně jako ty. A přiznám si to. Kdežto ty děláš všechno dobře? Jsem jen člověk, co si nenechá nic líbit, ani od chlapa. Aspoň se mnou nikdo nevytírá zem jako s holkou, co se zamiluje a nevidí neslyší. Lidi jsou zlí a svět není žádná pohádka. Tak je potřeba k věcem přistupovat, protože spravedlnost veškerá žádná, ať jde o cokoliv :nevim: a nepřišla jsem sem pro tvoje soudy, spíš pro nějakou podporu. Díky ;) taky jsem tě nesoudila, teď už se pochopitelně braním, když píšeš co píšeš.

• Citovat
  • Upravit
106279
19.7.24 08:39
@Ragnarog píše: Více

myslim, ze je každý jiny…stejne jako pribeh každého je jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23984
19.7.24 08:40
@tess50 píše: Více

Kazdy na to kouka svou optikou podle svych zkusenosti. Pro Ragnaroga, ktery nikdy tehotny nebyl a nevi, jak je to zranitelne obdobi, jsou vsechny milenky (rozumej jeho neverna zena) mrchy a nerozlisuje rozdily. A D mozna taky tehotna jeste nebyla, tak ji to taky neprijde tak podstatne. Ja to vnimam a jsem rada, se jsem v tehotenstvi exovi na nic neprisla. Spis to bylo mou naivitou, nez ze by to nedelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
19.7.24 08:48
@Lorre píše: Více

mne to vseobecne nevadi…konkretne uz mam ovsem dost velký problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
19.7.24 09:00
@Sonarka píše: Více

každý v tom není tak kovaný, aby se mu nejaka inspirace nehodila nebo naopak se ujistil, ze něco pro nej v zadnem připadá není

kdyby ten typek z vedlejší diskuze si občas někde něco přečetl…treba by mu to taky prospělo.
@Arturie

Ja mam zadaného milence poprvé…nastesti ve veku, kdy uz snad podobne věci jako těhotenství a menší děti nehrozí…to je pro mne naproste tabu…takovy chlap se ma věnovat rodině a ne brousit milenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
19.7.24 09:08

vzdyt je to anonymní..ty lidi neznas
Ja jsem zase v dost věcech hodne omezena…tak pro mne je fajn zjistit, jak to chodi a co je pro různé lidi normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23984
19.7.24 09:36
@Venetia píše: Více

Mne taky nevadi pikantnosti číst. Mam teda jednu uzvatelku, kterou preskakuju, to jsou vágní žvásty. Ale od toho je to diskuze, ze si muzes vybrat nebo sem vubec nechodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 09:51

Ženy a jak to máte v mileneckém vztahu se slavením narozenin, svátků, Vánoc apod.???

U nás se bereme přes zážitky (ať už v posteli, nebo nějaký adrenalinový sport, výlet), žádné hmotné dárky.

• Citovat
  • Upravit
7637
19.7.24 10:29
@Sonarka píše: Více

Njn, víno… taky mám ráda červené a růžové. A slýchám často, že to jsou prázdné kalorie…
Ale když je tak dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
19.7.24 10:48

@Lorre Zas bych nebyla tak přísná…. Já dostala dárek v hodnotě 30 tis a ještě jsme je-li na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
19.7.24 10:50

A já mu nedala nic, nejsem zase tak pitomá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
19.7.24 10:51

@tess50 já beru, co se nabízí. Je to rozhodnutí nás obou. A hlavně od něho nic neočekávám. Od něj taky nic čekat nelze. A co vy, co novýho ve vašich vztazích? ;)

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:50

• Citovat
  • Upravit
6217
19.7.24 10:56

ty si celkovo asi drzis od ludi odstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 11:46
@tess50 píše: Více

Memu milenci taky ma otevrenost imponuje… Tak jsem proste tak zvykla, rikat vse narovinu…jo lidem ze sveho okoli, to taky nebudu troubit..ale tady me nikdo nezna…krom Arturie a tu to urcite nepohorsuje :mrgreen: :* A opravdu tu nerikam zdaleka vse, to by teprve byla sodoma gomora :mrgreen: :oops: Tohle mi prislo takove bezne :jazyk: :think: Ok, tak asi neni, to me mrzi :P :mrgreen: Puritani at si jdou do diskuzi o jidle a pleteni… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 11:49
@AjaF píše: Více

Jj, prazdne ale chutne :lol: Zase u toho vina verim, ze to ma i nejake pozitivni zdravotni ucinky…jen se to nesmi prehanet… :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová