Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ragnarog píše: Více
myslim, ze je každý jiny…stejne jako pribeh každého je jiny
@tess50 píše: Více
Kazdy na to kouka svou optikou podle svych zkusenosti. Pro Ragnaroga, ktery nikdy tehotny nebyl a nevi, jak je to zranitelne obdobi, jsou vsechny milenky (rozumej jeho neverna zena) mrchy a nerozlisuje rozdily. A D mozna taky tehotna jeste nebyla, tak ji to taky neprijde tak podstatne. Ja to vnimam a jsem rada, se jsem v tehotenstvi exovi na nic neprisla. Spis to bylo mou naivitou, nez ze by to nedelal.
@Lorre píše: Více
mne to vseobecne nevadi…konkretne uz mam ovsem dost velký problem
@Sonarka píše: Více
každý v tom není tak kovaný, aby se mu nejaka inspirace nehodila nebo naopak se ujistil, ze něco pro nej v zadnem připadá není
kdyby ten typek z vedlejší diskuze si občas někde něco přečetl…treba by mu to taky prospělo.
@Arturie
Ja mam zadaného milence poprvé…nastesti ve veku, kdy uz snad podobne věci jako těhotenství a menší děti nehrozí…to je pro mne naproste tabu…takovy chlap se ma věnovat rodině a ne brousit milenky
@Lorre píše: Více
vzdyt je to anonymní..ty lidi neznas
Ja jsem zase v dost věcech hodne omezena…tak pro mne je fajn zjistit, jak to chodi a co je pro různé lidi normální
@Venetia píše: Více
Mne taky nevadi pikantnosti číst. Mam teda jednu uzvatelku, kterou preskakuju, to jsou vágní žvásty. Ale od toho je to diskuze, ze si muzes vybrat nebo sem vubec nechodit.
Ženy a jak to máte v mileneckém vztahu se slavením narozenin, svátků, Vánoc apod.???
U nás se bereme přes zážitky (ať už v posteli, nebo nějaký adrenalinový sport, výlet), žádné hmotné dárky.
@Sonarka píše: Více
Njn, víno… taky mám ráda červené a růžové. A slýchám často, že to jsou prázdné kalorie…
Ale když je tak dobré…
@Lorre Zas bych nebyla tak přísná…. Já dostala dárek v hodnotě 30 tis a ještě jsme je-li na hory.
@tess50 já beru, co se nabízí. Je to rozhodnutí nás obou. A hlavně od něho nic neočekávám. Od něj taky nic čekat nelze. A co vy, co novýho ve vašich vztazích? ![]()
Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:50
@tess50 píše: Více
Memu milenci taky ma otevrenost imponuje… Tak jsem proste tak zvykla, rikat vse narovinu…jo lidem ze sveho okoli, to taky nebudu troubit..ale tady me nikdo nezna…krom Arturie a tu to urcite nepohorsuje
A opravdu tu nerikam zdaleka vse, to by teprve byla sodoma gomora
Tohle mi prislo takove bezne
Ok, tak asi neni, to me mrzi
Puritani at si jdou do diskuzi o jidle a pleteni… ![]()
@AjaF píše: Více
Jj, prazdne ale chutne
Zase u toho vina verim, ze to ma i nejake pozitivni zdravotni ucinky…jen se to nesmi prehanet…
![]()
@tess50 co se ti nelíbí na mým stylu psaní? Píšu jak to je. Vím podrobnosti. Úroveň a vychování, co předhazuješ, ty tedy očividně máš a já ne?
Z čeho tak usuzuješ? Já dělám něco špatného, stejně jako ty. A přiznám si to. Kdežto ty děláš všechno dobře? Jsem jen člověk, co si nenechá nic líbit, ani od chlapa. Aspoň se mnou nikdo nevytírá zem jako s holkou, co se zamiluje a nevidí neslyší. Lidi jsou zlí a svět není žádná pohádka. Tak je potřeba k věcem přistupovat, protože spravedlnost veškerá žádná, ať jde o cokoliv
a nepřišla jsem sem pro tvoje soudy, spíš pro nějakou podporu. Díky
taky jsem tě nesoudila, teď už se pochopitelně braním, když píšeš co píšeš.