Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Proste bych ted drzela hubu, co mu ma jako rikat, ze kdyz Helmut piskne, tak za nim pobezi, tak to na ty rande nemusi ani chodit. Nebudu to tu rozpatlavat, ale muj posledni vztah taky zacal tak, ze jsem nevylozila vsechny karty na stul…no pak jsem se nestacila divit…
,z toho chlapa co jsem si myslela, ze bude treba jen na chvili je muj manzel a uz jsme spolu 8 let
,takze ze zacatku bych fakt zadny zavery nedelala.Taky se muze stat, ze za mesic posle Helmuta tam kam slunce nesviti. Mozny je ted vsechno
![]()
@Dakota J píše: Více
Já s tebou souhlasím, taky bych to neříkala být Son, teda v tomhle případě…
Příspěvek upraven 25.05.26 v 23:06
@Klopotkova píše: Více
Presne jestli si to chce pohnojit, tak at vse vyklopi ![]()
@My Melody píše: Více
I kdyby se ozval, tak ho rok zas neuvidi, takze neverna nebude
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ja si bohuzel myslim, ze kdybyste vy dva spolu zili, tak moc stastna nebudes, nechci to tu pitvat, ale u nej je hodne veci co je spatne…
Presne tak…Helmut ted bude nejakej patek hodne hlidany a bude si davat pozor…dalsi chyba by pro nej asi uz byla fatalni…ale myslim si, ze nebude mit asi dlouho ani prostor pro to psani…
Pri tom spoluziti nevim…tezko rict, on by byl urcite i jinej, kdyby nemel zavazky jinde a sel do toho naplno…coz nemohl, neumel to spravne oddelovat a mel vycitky a strach…kazdopadne ja „s nim“ stastna byla, dokud tu byl se mnou…ted je to proste divny…takovy temny a smutny. Zhasnuty.
@Luxusnixicht píše: Více
Proč si tak striktně zužuješ okruh KNS?
![]()
On napise, vim to…predtim ty situace byly jine, ukoncovala jsem to ja, tak co mi mel psat…ted se to otocilo a udelal to on…ale slibil, ze se brzy ozve…a ja mu zase v tomhle verim…on neni typ, co by kazdy den tvrdil neco jineho a mel rozlitane emoce…vzdycky si stal za svym…ted musel dat prednost povinnosti a zodpovednosti za rodinu, tomu ja rozumim…myslim, ze se citove vypnul a snazi se na me nemyslet…ale nenechal by me cekat, kdyby vedel, ze uz se neozve, nedaval by mi nadeje…napsal by to na rovinu…tomu ja u nej verim. A i kdyby k tomu treba dosel az ted, napsal by to. A ja myslim, ze to nemuselo byt ani kvuli „Ex“…proste toho na nej bylo moc a chtel mit chvili klid…musi si resit sve problemy a nemel kapacity na to, poslouchat jeste me stesky. On byl vzdycky ten, co vsechno zvladal s klidem, nestezoval si a do toho me jeste uklidnoval…ale i tak se to v nem hromadilo…a to zakonite muselo jednou pretyct…
Jinak s Martinem souhlas…zatim je to vsechno na zacatku…muze z toho byt big love, kamaradstvi, nebo taky nic…jinak dnes me potesil…ve ctvrtek se uvidime asi jen na chvili, my mame doktora se synem a on jde zase pak na nocni, tak mu pisu, jestli to ma cenu na tu chvili ( cca hodinu a pul ) a on, ze i kdyz to bude jen na chvili, tak by me rad videl…
Tak se docela zase tesim na pusu…
![]()
Jo presne…kdyby znal muj Helmuti pribeh, asi bych o nem uz neslysela
Ta moznost recidivy, je bohuzel prilis velka…ale buhvi…chci tomu dat sanci…vse bude, jak ma byt…ale nektere veci je opravdu lepsi nerikat…
Tak budu doufat, ze nechodi na emimi ![]()
Pozde, uz zacla zpívat
. Porusila jeden z největších red flagu, kdy dotyčny(a) zacne mluvit o svých ex ![]()