Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Ne ja si jen přečetl par inzerátu. Byl jsem tam 5 minut ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já bych takto fungovat nemohla. Ani nechtěla asi.
Ale věřím, že někdo dokáže dlouhodobě spát pár hodin denně a je v pohodě. Mě to teda semlelo, ale u nás v tehdejší práci byli lidi, co to dávali fakt dlouho.
Myslím, že jde o nějakou chemii v mozku a zrovna tohle je vrozené a každý to má trochu jinak.
@Lorre píše: Více
Ty už se na to vy.ser. Prostě budeš sám, jako jsi byl vždycky. Přijde mi, že to je tvoje přirozená poloha.
@Lorre píše: Více
Vylez z toho truhlíku už nebo si tě najdu, poznám tě podle bot ![]()
@Fukitol píše: Více
Konflit zajmu, to maji moc radi.
Napriklad osvicene macronove hlavy ve Fr. to udelali velice moudre, vybrali McKinseyho jako poradny kabinet pro vladu pocas covidu, za jeho rady mu platili 2 miliony euro mesicne z dani milych Francouzu, jen za radu na zavedeni ockovaciho pasu a za rady, jak udelat ocko reklamu mu zaplatili 13 melonu… no hlavy pomazane vybrali pro sebe radce, ktereho klientem byla vlada FR a zaroven jeho klientem byl pfizer a ne, to neni pribeh z nejake bananove republiky,
to se ve Francii deje.
Příspěvek upraven 26.05.26 v 10:50
@Anonymní píše: Více
Vis co, ono se clovek smeje pres slzy, ten ***** ******** ( autocenzura ) je nejhorsi hlava statu, jakeho kdy Francie mela, nikdo nenadelal Francii tolik zla, ani Sarko zdaleka ne a to je uz co rict.
@Ephemeral píše: Více