Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Zachránis me?
Dáme sex a pak te zas odkopnu
@My Melody píše: Více
Na podobným principu fungujou NGO v USA ale nebudu tady plevelit politikou.
@xiaxxx píše: Více
Kočky jsou hrozný mrchy
, vidím jim to skrz oci ![]()
@Lorre píše: Více
Tsss, jakej sex, nejdříve mi musíš rok psát o přírodovědných tématech a přesvědčit mě, že jsi chytřejší než já a pak se rozhodnu, jestli tě chci poznat osobně
a když se mi budeš líbit, tak tě nechám mi uvařit a když mi to bude chutnat, tak mě budeš moct políbit a když to líbání bude dobrý, tak mě na rukou můžeš odnést do postele a zahrát mi na kytaru a na to potřebuješ i svaly a hudební sluch, no a pak, když to bude dobrý, tak už se mě nezbavíš
máš zájem? Ale pozor, musíš být opatrný a nevyplašit mě, třeba hlasitě neprdět, nepouštět Karla Gotta, nesrkat, nedělat vtipy s mluvícíma špekama na břiše a tak podobně, protože já jsem přecitlivělá a úzkostná i mluvení s plnou pusou mi vadí
a nevracím se do stejné řeky nikdy. Máš zájem miláčku?
![]()
@xiaxxx píše: Více
Je to o trpělivosti probrat se tim hnojem k nekomu relativne normálnímu ![]()
@zmrzlik píše: Více
Tojo, ale za peníze z dostihu a sazek si nekoupím ani zvejkacku
Fakt ne?
Já jsem přitom nenáročná ![]()
Když si koupíš předplatné vědeckého časopisu a budeš mi každý den psát, tak mě oslníš a nebudeš se ani muset namáhat to studovat… vařit umíš dobře, na kytaru taky, víš co na mě platí… to snad čekáš, po těch letech, co to tu čtu, že se hned svlíknu? ![]()
Za 5 minut si fakt nekoho najdes
,hele my se nasli na seznamce, ja byla jeho prvni schuzka, on moje dvacata
,uz jsem tech chlapu mela plny zuby…ale stacilo jen vydrzet.Ted mu vzdy z legrace rikam, ze mel hned jackpot -prvni schuzka a hned ma manzelku
.