Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Zatim to vypada, ze to nema negativni vliv
A mluvila jsem jen okrajove
Nerikala jsem nic o ED, hlubokem oralu, ani analu
![]()
Tak jsem se inspiroval vaším častým seznamovanim v tomto konskem roce, ci jakeho zvirete to je
. Zavital jsem tedy na seznamku. Zjidtil jsem uspesne, ze nechci byt náhradní otec, nechci se dostat do spárů vyprahlych přísavek, nechci delat otce holkam pod 20, nepotřebuji randit se ženami co váží značně vic nez ja, nechci se stát členem romského ghetta a ani si nechci nechat vyhonit pred manželem uživatelky. Inu, pokus tam byl, ale vážně jsem to raději zavřel ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Vubec o nem nemluv
. A hlavně neříkej nic o tom, zes mela sex v ponozkach ![]()
@Dakota J píše: Více
Přesně! Jenže ona Soni jak tu píše vzdycky úplně vsechno
, každý ma pocit, že vi nejlip, co by ona měla dělat
. Ale naštěstí Soni si to dělá po svým
. Souhlas s tebou na 100%
.
@Lorre píše: Více
. Ja nikdy na seznamce nebyla, ale to co piste, by me teda odradilo definitivne
. To snad neni ani možný
. Ale tak třeba, když je ten rok koně se nějaká fajn ženská ukáže
. Ještě máš 7 měsíců
.
@xiaxxx píše: Více
Zrovna v tomto případě, alespoň mám ten dojem, se všichni jen a pouze zamysleli, jak by v takové situaci jednali oni. Což není totéž, jako kdyby jí psali, jak se má zachovat ona. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak si to precti znova
. Mela bys mu to rict atd, neni zamysleni, jak by jednali oni, ale rady co ma delat ona, jako vzdy
.
Tak ony ty opačné rady, nic mu neříkej, apod., jsou úplně totéž.
Jinak jsem to projela, určitě ne dokonale, je tu nakecáno příliš a našla jsem prohlášení typu: Řekla bych mu to, já bych to nevydržela neříct, apod.
Mě u Son asi jako mrzí jediná věc, že má evidentně tendence Helmuta omlouvat a v podstatě říká, že za ten vývoj může ona sama, protože ho příliš „prudila“.