Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15172
30.5.26 13:42
@jege píše: Více

Ty nemuzes :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
30.5.26 14:00
@Luxusnixicht píše: Více

Motivace byla, ze mel sluzebky vzdalene 650 kilaku, plus videa, foto a hezka slova. Pro typ tuctoveho, zenateho kolenovrta, jaky predstavuje Helmut, musi byt milenka jak ty, poklad. Proc se neudrzel Andy, protoze Andy neni Helmut… a neni Jege, neni Lorre..

At ti rande dnes hezky dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36652
30.5.26 14:16

To je přece jednoduché! Je pošahaný stejně jako Ty a stačí mu čas od času si odskočit od (ex)manželky a užít si někde bokem. Zbytek si saturuje neustálým vypisováním s Tebou, takže jednak má střechu na hlavou a nemusí se starat o vlastní bydlení, aspoň občas má zajištěný šuk bokem a navíc má spřízněnou duši na WA, se kterou si navzájem saturují potřebu sdílení a pochopení. :cert:

Pokud to oběma takhle stačí a vyhovuje, tak to není nic proti ničemu a mohou mít takový vztah až do samé smrti. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 14:23
@My Melody píše: Více

To neni idealizace, pisu jen, jak jsem to vnimala…a myslim, ze do toho nikdo nevidi tak, jako my…vy jste takovi divaci a ten pribeh vidite zprostredkovane, osekane…a nekdy je treba, si ten film pustit vicekrat, aby clovek pochopil… :) Mne osobne se to stalo nedavno…u filmu, ktery jsem videla od mladi tolikrat a teprve ted jsem tam pochopila jednu vec, ktera mi unikala a kterou jsem celou dobu chapala uplne jinak :D
A ne, nemyslim si, ze oddaluju exit, protoze si myslim, ze tohle zadny exit nema…neni zadna cesta ven, leda by prisel Helmut 2…co se Martina tyce, nemyslim si, ze je to uplne ta spravna cesta, ktera nekam vede…kdyz prisel tenkrat Helmut, ostatni pro me okamzite skoncili…muj Ex, tehdejsi kamarad - milenec…ze dne na den byl jen on…a takhle si myslim, ze by to melo byt, kdyz prijde to prave…Martin to bohuzel neni. Lorre mi tvrdi, ze naopak pomalejsi vyvoj, je ten spravny, ale ja si to nemyslim…pomalejsi vyvoj jsem mela i s mym Ex a nikdy jsem se nezamilovala naplno. Ackoliv fungovat jsme spolu zvladali i bez toho dlouha leta…nez jsem se zamilovala naplno… :) Love is noise, tak to proste je, laska nechodi potichu. Presto dnes vecer pujdu…ale je mozne, ze k nicemu nedojde, ze zase pojedu domu. Pomalu si myslim, ze to tak bude. Ale i tak dekuji vsem za podporu. Sama jsem na chvili verila, ze se treba z Helmuta dostanu…ale byly to ( pro zatim ) plane nadeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 14:26

My si nepiseme na WA :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 14:54

Jinak jsi to asi vystihl…dva podobne stizeni :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
30.5.26 14:56
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
30.5.26 15:05

Uvidíš. Třeba tě to přesvědčí nebo naopak ne. Jen si toho vína nedávej moc, ať to dokážeš s čistou hlavou potom vyhodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
30.5.26 15:06

Na to je proste brzo, aby ses z nej dostala, to je ted uplne bez sance, at delas cokoliv. Muzes se max trochu rozptylit, ale tenhle proces neurychlis. To musi postupne vysumet a nejakou dobu to bude trvat. Mozna ti bude lip, kdyz to nebudes tlacit a prijmes fakt, ze to jeste nejakou dobu bolet bude. Snazis se preskocit fazi, ktera preskocit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 15:39
@Monicka36 píše: Více

Tady je ale blby to, ze Helmut to neukoncil…je to v podstate otevrene a muze kdykoliv napsat…ja se nemam od ceho odrazit, protoze vlastne porad doufam…az prestanu doufat, pak teprve, to zacne bolet a lecit se…a jen to, nez prestanu doufat, muze trvat dost dlouho…to jeho - brzy se ti ozvu a kdyz me uz nebudes chtit, pochopim to…pro me znelo verohodne…ale zaroven je tam otaznik, kdy se ozve, co je u nej brzy…AI mi rekla, ze z te zpravy neciti zadne ukonceni, ani lhostejnost, ale spis nekoho, kdo by zoufaly a nevedel kudy kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 15:44
@marin píše: Více

No uvidime…zatim je to takovy jo a ne…asi ta spolecna noc rozhodne… :jazyk: :oops: Vino se mnou nic moc nedela :lol: To by mi musel dat neco tvrdsiho :mrgreen: Takze cista hlava bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
30.5.26 16:05

Užij si rande :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
30.5.26 16:18
:lol: :mrgreen: :lol: Tak hezký večer. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
30.5.26 16:27

Proč by ne?
Proč mají chlapi jánevím, rybařinu nebo motorku?
Protože koníček, pohoda, když na to nemají čas, odloží to do garáže, a když se čas i chuť naskytne, vyrazí si zajezdit, nebo na pstruhovou vodu.
Prostě jedna z věcí, která činí život příjemnější.
Mně už nějakou dobu již rozvedený Polda posílá fotky přírody, jídla, co uklohnil a teď mám na WA pár písniček, které jsem ale ještě neslyšela, protože tu mám komplet sadu mých i Myšákových vnoučat a na hudební zážitek nemám volnou kapacitu
Určo žádná životní láska nejsem, navíc dobře ví, že jsem zadaná a na vztah ani zásun to nebude, ale má prostě potřebu sdílet.
To má z toho, že ještě neobjevil eMimino. :mrgreen:

Helmut žil a žije svoji každodenní realitu o 600 km jinde, na „motorku“ teď prostě nemá vhodné podmínky, tak ji odložil do kopřiv a uvidí se.
Kdybys byla zásadním člověkem jeho života, určitě se tě tímhle způsobem nevzdá.
Důležité věci prostě na dobu neurčitou neodkládáme - si myslíš, že já bych se vzdala co já vim, westíků, kdyby můj vyvolený začal kvůli nim dělat vlny?
Nebo Myšák kvůli mně papoušků?
No, a Helmut tě prostě odložil, přesto že, jak správně píšeš, nejsou s manželkou siamská dvojčata a kdyby pro něj byl kontakt s tebou opravdu důležitý, cestu k pár msg denně si snadno najde.
Jenže on už ti zkrátka psát nechce, tak jednoduché to je.
Což ty samozřejmě víš, jenom se to v těch dolních částech emoční amplitudy snažíš popřít, aby to tak nebolelo.

Dej šanci tomu Martinovi a ať to dneska máte hezký! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
30.5.26 16:29
@zmrzlik píše: Více

Dekuji… :kytka: Uvidime no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek