Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
31.5.26 11:31

@Fukitol vlastně možná má AI pravdu. Mně se teď zdají sny, že mě můj chlap odkopl a ve 48 si teda musím začít hledat chlapa.
Opravdová horror story.
Celkově na mě má epipi velmi špatný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 11:38
@Ephemeral píše: Více

Tohle mi to vyplivlo: Sny často ztělesňují obavy, protože mozek během REM spánku zpracovává silné emoce, zatímco racionální kontrola je utlumená. Strach a nejistota se tak snadno promění do obrazných, někdy přehnaných scénářů. Mozek si tím zároveň „nanečisto“ zkouší hrozby a snaží se je emočně zpracovat. Nejde o předpovědi, ale o způsob, jak si psychika třídí a uvolňuje napětí.

• Citovat
  • Upravit
362
31.5.26 11:47
@Anonymní píše: Více

Jj, něco takového bych od AI čekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4584
31.5.26 11:51
@Ephemeral píše: Více

Reseni tveho problemu je zmineno v mem predchozim smysluplnem prispevku: dabel nespi a nema sny. Takze se z tebe musi stat dabel a budes mit klid od horror story.
Obcas tou genialitou prekvapim sam sebe i po tolika letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.5.26 12:14
@M_Vladim píše: Více
:D Se nedivím. Minové pole. Asi změna tlaku. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.5.26 12:15
@M_Vladim píše: Více

Nesnáším hady. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 12:50
@Klopotkova píše: Více

No nebyli jsme primo domluveni, on mi to jen nabidnul, ze pripadne muzu, ale zaroven i dodal, ze rano vstava do prace, takze jsem mu rekla, ze uvidim…zadny duvod jsem neuvadela, jen jsem rekla, ze uz jdu…neptal se proc…blby je, ze ted pise, ze to vcera bylo moc hezky a ze by si to zopakoval… :oops: Takze me ceka neprijemna promluva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 13:14
@Velryba černá píše: Více

Z casti mas pravdu…byla to tehdy jina situace…Helmut tu porad byl a bylo to snazsi, ho hodit za hlavu a jit s nekym jinym…zaroven ale souhlasim s tim, ze kdyby to bylo ted to prave orechove, jako tehda s Andym, ze by mi mozna Helmuta dokazal dostat z hlavy…nebo alespon z velke casti…jenze to, ze se ted objevi nekdo, s kym mi to zase takhle zajiskri, je silne nepravdepodobne…Andy byl jediny za tech 7 let, co jsem s Helmutem, u koho to slo a vlastne jediny za cely muj zivot, u koho to slo behem par hodin :lol: :oops: 8o…a casto na nej myslim, pomaha mi to, protoze mi dal nadeji, ze to jde…ze to neni nemozne. Pricemz je zvlastni, ze on mi nikdy nejak zvlast nechybel, i kdyz to v tu chvili bylo tak silny…a vcera, kdyz me Martin libal, hladil, objimal, tak mi to nebylo vubec prijemny a napadlo me na chvili, ze treba ani nejsem typ na mazleni, od Helmuta jsem na to nebyla zvykla… jenze pak jsem si vzpomnela na to, jak me Andy v posteli objal rukama i nohama a v podstate me znehybnil :lol: A ja vubec neprotestovala, byla jsem mu uplne odevzdana…jako hadrova panenka…a zustali jsme tak asi pul hodiny :* AI tohle mimochodem hodnotila, jako neco velmi zvlastniho…coz teda ja taky :D Ale to jsem trochu odbocila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
31.5.26 13:16
@Luxusnixicht píše: Více

Blokuje ti to hlava, emoce, nejistota, jsi zraněná. Takže si teď zahraješ na Helmuta a někoho rýpneš do srdéčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36521
31.5.26 13:38

Tak jsi mu měla rovnou říct, jestli už konečně budete shukat anebo se furt budete mazlit jak nějací puberťáci. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
31.5.26 13:53

Son a co mu tedy řekneš/napíšeš? Seš si jistá, že to s ním už opravdu nepůjde? Třeba, kdyby došlo přímo k sexu, tak by se ti to líbilo s nechala by sis ho na sex. Zažila jsem chlapy, kteří se mi opravdu hnusili, nebudu psát kde, ale byla jsem úplně překvapená, že někteří z nich luxusně š. kali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 13:53
@marin píše: Více

Je pravda, ze s Helmutem jsem si zvykla na tu svobodu…ale zase kdybych se zamilovala az po usi, verim, ze bych to prehodnotila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 13:58
@Klopotkova píše: Více
:mrgreen:
No to u me takhle nejde…mozna nepotrebuju byt zamilovana az po usi, ale tady mam dojem, ze tam neni ani ta zakladni chemie…je to fajn kluk, pohlednej a mame si porad co povidat, ale neni to tam chemicky…vubec…kdyby za mnou ted prijel Andre, vyspim se s nim hned :oops: I presto, jak se zachoval, verim, ze by me zase dostal…a ted v tuhle chvili, bych asi nejakou hrdost hodila stranou, protoze by mi slo o to, dostat H z hlavy…a to by Andy dokazal…jen by musel jezdit delsi dobu a pravidelne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 13:59

@Klopotkova Jinak, co mu napisu, vubec zatim nevim… :oops: Sakra, tohle tak nemam rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
31.5.26 14:00
@jege píše: Více

Ja shukat rozhodne nechtela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...