Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol vlastně možná má AI pravdu. Mně se teď zdají sny, že mě můj chlap odkopl a ve 48 si teda musím začít hledat chlapa.
Opravdová horror story.
Celkově na mě má epipi velmi špatný vliv.
@Ephemeral píše: Více
Tohle mi to vyplivlo: Sny často ztělesňují obavy, protože mozek během REM spánku zpracovává silné emoce, zatímco racionální kontrola je utlumená. Strach a nejistota se tak snadno promění do obrazných, někdy přehnaných scénářů. Mozek si tím zároveň „nanečisto“ zkouší hrozby a snaží se je emočně zpracovat. Nejde o předpovědi, ale o způsob, jak si psychika třídí a uvolňuje napětí.
@Ephemeral píše: Více
Reseni tveho problemu je zmineno v mem predchozim smysluplnem prispevku: dabel nespi a nema sny. Takze se z tebe musi stat dabel a budes mit klid od horror story.
Obcas tou genialitou prekvapim sam sebe i po tolika letech ![]()
@Klopotkova píše: Více
No nebyli jsme primo domluveni, on mi to jen nabidnul, ze pripadne muzu, ale zaroven i dodal, ze rano vstava do prace, takze jsem mu rekla, ze uvidim…zadny duvod jsem neuvadela, jen jsem rekla, ze uz jdu…neptal se proc…blby je, ze ted pise, ze to vcera bylo moc hezky a ze by si to zopakoval…
Takze me ceka neprijemna promluva…
@Velryba černá píše: Více
Z casti mas pravdu…byla to tehdy jina situace…Helmut tu porad byl a bylo to snazsi, ho hodit za hlavu a jit s nekym jinym…zaroven ale souhlasim s tim, ze kdyby to bylo ted to prave orechove, jako tehda s Andym, ze by mi mozna Helmuta dokazal dostat z hlavy…nebo alespon z velke casti…jenze to, ze se ted objevi nekdo, s kym mi to zase takhle zajiskri, je silne nepravdepodobne…Andy byl jediny za tech 7 let, co jsem s Helmutem, u koho to slo a vlastne jediny za cely muj zivot, u koho to slo behem par hodin
…a casto na nej myslim, pomaha mi to, protoze mi dal nadeji, ze to jde…ze to neni nemozne. Pricemz je zvlastni, ze on mi nikdy nejak zvlast nechybel, i kdyz to v tu chvili bylo tak silny…a vcera, kdyz me Martin libal, hladil, objimal, tak mi to nebylo vubec prijemny a napadlo me na chvili, ze treba ani nejsem typ na mazleni, od Helmuta jsem na to nebyla zvykla… jenze pak jsem si vzpomnela na to, jak me Andy v posteli objal rukama i nohama a v podstate me znehybnil
A ja vubec neprotestovala, byla jsem mu uplne odevzdana…jako hadrova panenka…a zustali jsme tak asi pul hodiny
AI tohle mimochodem hodnotila, jako neco velmi zvlastniho…coz teda ja taky
Ale to jsem trochu odbocila ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Blokuje ti to hlava, emoce, nejistota, jsi zraněná. Takže si teď zahraješ na Helmuta a někoho rýpneš do srdéčka.
Tak jsi mu měla rovnou říct, jestli už konečně budete shukat anebo se furt budete mazlit jak nějací puberťáci.
![]()
Son a co mu tedy řekneš/napíšeš? Seš si jistá, že to s ním už opravdu nepůjde? Třeba, kdyby došlo přímo k sexu, tak by se ti to líbilo s nechala by sis ho na sex. Zažila jsem chlapy, kteří se mi opravdu hnusili, nebudu psát kde, ale byla jsem úplně překvapená, že někteří z nich luxusně š. kali.
@marin píše: Více
Je pravda, ze s Helmutem jsem si zvykla na tu svobodu…ale zase kdybych se zamilovala az po usi, verim, ze bych to prehodnotila… ![]()
@Klopotkova píše: Více
@Klopotkova Jinak, co mu napisu, vubec zatim nevim…
Sakra, tohle tak nemam rada…