Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Nevim, jestli mi to blokuje hlava…jak rikam, kdyby prijel ted Andy, tak by asi problem nebyl
Jenze Andy je bohuzel…Andy
Takze mi to je k nicemu…
@Luxusnixicht píše: Více
Na Andym ale přesně vidíš, že jen na chemii nepostavíš taky nic. Nedávno jsem četla takovou roztomilou věc: Jestli jsi šílená, jen ho uvidíš, okamžitě s ním chceš skočit do postele bez ohledu na cokoli, existuje jedna jistota, tenhle tě psychicky rozloží. ![]()
@jege píše: Více
tvl Martin se chtel milovat a ty vytahnes shukani 🙈. Doktore, ty vubec nerozumis citlive muzske dusi ![]()
Tohle jsou fakt blbý, nepříjemný situace. Takže jsi mu na to, co ti napsal dnes neodpověděla? Přijde mi zvláštní, že mu nedošlo, že z tvé strany to nejde, když ses při něžnostech zvedla a šla jsi domů. Přece, když jsou takové chvilky příjemné, tak se z nich neodchází, to by dobrovolně odešel jen blázen. A asi bych mu nic nevysvětlovala, odkaz na tuto diskuzi mu vše objasní.
![]()
Příspěvek upraven 31.05.26 v 14:12
tak zrovna v teto situaci ti pomuze AI vygenerovat text, co mu napsat. Jen ji presne rekni, jak chces, aby to vyznelo.
Jo, na Tebe byl příliš slušný. jemný a ohleduplný. Ty máš ráda, když se chlap chová dominantně a na Tvé potřeby nebere moc ohledy. Jenom to Tě rajcuje, jinak se nevzrušíš.
![]()
@Fukitol píše: Více
On jo, ale ona ne, na ní to bylo příliš něžné a ohleduplné.
![]()
@Venetia píše: Více
Je pravda, ze ti chlapi jsou asi vic zvykli…a mozna to neprozivaji tolik, jako my…
@Venetia píše: Více
Co chceš slyšet? Tu pointu, nebo, že je to vtipek? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Nemohl by ses vrátit k onomu předsvatebnímu zkrácení? Zde tedy bez svateb. ![]()
@jege píše: Více
To neni tim…i ohleduplnej chlap, muze byt chlap, kterej me vzrusi
Ale ja potrebuju k chlapovi trochu vzhlizet…tady u Martina to bylo spis na kamaradske vlne…az moc bohuzel…