Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A co jsi mu tedy dnes odepsala na jeho otazku?
Pořiď si nějakého, co má metr devadesát a vzhlížet budeš neustále, nic jiného ti totiž nezbyde. ![]()
Vzhlížet k Andymu a Helmutovi?
V jakém slova smyslu?
@Velryba černá píše: Více
Když to vezmou hákem, kvůli zamilovanosti, co jim nedovolí se poznat, nebo zas obráceně, když rozum zavelí rychle, než dotyčného / dotyčnou uloví někdo jiný.
Jj, chemie sama o sobe nestaci, to je jasny…zaroven jen samotna chemie, me psychicky nerozlozi
Z Andyho jsem se dostavala asi 2 tydny…mela jsem fyzicky abstak…ale pak uz to bylo dobry…i kdyz na nej vzpominam casto, ale ne s nejakou bolesti, spis se vzdycky pousmeju…s nim to byl fakt zazitek
A mimoto, u nej neni vyloucene, ze se casem zase ozve, az mu zevsedni vztah, ci se se slecnou rozejde…jenze tam je blby, ze by to pravdepodobne zase bylo jen o jednom - dvou setkanich…coz me zrovna nelaka, i kdyz on me laka moc. Nj, skoda. Ale stejne jsem rada, ze je tu nekdo, na koho muzu myslet jeste krom Helmuta
Trochu mi to pomaha.
@marin píše: Více
Ona stačí ke vzhlížení zamilovanost až až…
@marin píše: Více
@Klopotkova píše: Více
No tak uz jsem to konecne sesmolila…
Bez AI
Nebot jeji odpoved mi prisla prilis outlocitna a rozplakalo by to i me
Napsala jsem jen, ze bohuzel nemohu slibit, ze bude nejake opakovani toho, co bylo vcera…ze je u me ten problem, ze jsem vlastne teprve 3 tydny po rozchodu, po 7 letem vztahu a ze jsem se asi precenila, ze to bylo moc rychle a ze jsem hlavou porad jinde…mozna jsem to mela napsat tvrdeji, aby v nic nedoufal, ale to ja neumim…ale mozna to pozdeji udelam, pokud uvidim, ze to treba zkousi dal…ale zase jako kamarada si ho klidne necham…na vylety, pokec a tak…jednoho uz takhle mam, tak mohou byt dva ![]()
@jege píše: Více
On zase tak skvelej nebyl
Zacalo se postupne totiz projevovat, ze je taky celkem kolenovrt
Ale prijde mi, ze to jsou tak nejak vsichni chlapi…
Navic mel poznamky k tomu, co to mam na sobe - ve smyslu, proc jsem tak hodne navlecena…
Ja tohle nemam rada, i kdybych prisla v pytli od brambor, tak co je mu po tom…
Ja se proste budu vic odhalovat, az se zase dostanu na svou vahu, nepotrebuju chodit polonaha…a tohle mi vadi hodne a tohle treba nikdy Helmut nekomentoval, neresil takovy kraviny, pro me je to silne asexualni. A vytocil me tim vcera hned v uvodu natolik, ze bohuzel vsechny me touhy pominuly
Navic teda jsme sli na jeho prani, si neco nakoupit na vecer k jidlu, ze pry doma nic nema…ale myslel tim, ze ja si nakoupim sve a on zase sve
Jako nereknu kdybych delala nakup za litr, ale ja tam mela jedno vino a jeden testovinovy salat…takze tolik k tomu skvelemu Martinovi
On ty prvni 2 schuzky, se evidentne jen predvadel v dobrem svetle, ale moc dlouho mu to nevydrzelo. Tak kurna, kdyz nemam doma nic k jidlu a nekoho si pozvu, snad teda jsem schopny, kdyz ne ted nakoupit predem, tak alespon mu ty dve veci zaplatit…
To byl fakt trapas toto. To zase kdyz jsme byli nakupovat s Helmutem, tak fakt neexistovalo, aby jsme si platili kazdy zvlast, to bych asi koukala
Jo obcas jsem mu neco privezla, ale takhle, kdyz je ten chlap primo u toho a necha tu zenskou platit, tak to uz mi prijde jako dost mazec. Hlavne takhle na zacatku.
Takhle už to vypadá úplně a asi by nebylo o co stát
@My Melody píše: Více
Vytrtkal
Jo, bohuzel no…za pokus to stalo, ale priste vim, ze to fakt nema smysl, kdyz to tam neni…ale ano, i tak mi to pomohlo, trochu odpoutat pozornost, zvednout si sebevedomi…i kdyz jak jsem uz psala Jegemu, on i Martin mel pomerne znacne trhliny v chovani…
Coz na zacatku uspesne maskoval…
Takze zadna velka skoda…jen dalsi kolenovrt
![]()
@Venetia píše: Více
Kdyby se chtěla pokochat klobáskou a myslela na to, kdy už jí uvidí a podrží, nemyslela by na domov, protože by se pozornost upírala jinam. ![]()