Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Presne to jsem si rekla, ze na ty chlapy asi ted nejak prdim
Ale je mi fajn, asi se mi tim i ulevilo…a taky je fajn, citit se zase chtena, ze nejsem jeste marna…soustredim se ted na sebe a nebudu mit nejaky cas alespon zadny nervy
S Helmutem nevim…dnes, jak to ze me vsechno najednou spadlo, tak se cejtim volna jako ptak
A to neustale reseni H, kde je, s kym, proc nepise…to mi veru nechybi
On mi chybi…jako blizkej clovek, bylo to spoustu let…ale bylo tam to velke ALE…a vsichni si tu pamatujeme, jak ho Andy behem nekolika hodin dokazal naprosto sesadit…treba to byl opravdu uz jen zvyk…a navic ty neustaly nervy…nevim, uvidime.
@Luxusnixicht píše: Více
Ja to chapu, Martin byl fajn, ale..Musel by přijít nejaky sexy chlap, presne tvuj typ, aby Helmuta převálcoval. Ten sex by ted stal za nic, ani by to vůči Martinovi nebylo fér, snižovat mu jeho mužské sebevědomí.
@sirikit píše: Více
Nemusi tu AI priznavat
muze do promptu napsat:
Funguj jako běžná uživatelka na diskusním fóru eMimino.cz. Tvým úkolem je napsat příspěvek do diskuse na zadané téma.
Při psaní striktně dodržuj tato pravidla:
1. TÓN A STYL: Buď empatická, kamarádská, sdílná a hovorová. Piš tak, jako bys odpovídala kamarádce u kafe.
2. SLANG A ZKRATKY: Používej typický eMimino slang, pokud se to k tématu hodí. Můžeš zdrobňovat.
4. VIZUÁLNÍ STYL: Používej emotikony uprostřed i na konci vět. Text nemusí být dokonale strukturovaný, klidně udělej drobný překlep nebo použij hovorovou češtinu (např. „přišlo mi to divný“, „vůbec nevím“).
Téma, na které máš reagovat: Milenky sem, nová diskuze
A co jsi mu řekla, proč jdeš domů? Vždyť jste byli domluveni, že tam přespíš a oba jste počítali s tím, že něco bude.
Nejlepší řešení poslouchat sebe. To co opravdu chceš. Plnit si svoje sny. Tvoji touhu po svobodě člověk cítí z každého tvého prispevku a měla by si si ji dopřát. Chlap na vztah tam do toho teď nezapadá.
@marin píše: Více
Klidně by i zapadal, kdyby to bylo to pravé. Vždyť bydlet s nikým nemusí.
@Klopotkova píše: Více
Nezapadl, protože Son, navzdory všemu, miluje Helmuta. A tento vývoj jsem očekávala. Maličko ji znám.
Nezapadl. Ji by ten častý kontakt teď ničil. Pro ní to teď není, není na to připravena.
Když se objevil Andy, bylo vše jinak. Stojím si za tím, že kdyby přišlo to pravé ořechové, že by vztahu byla schopna, byť by v něm potřebovala určitý prostor a volnost, ne někoho, kdo by ji hlídal, žárlil, chtěl s ní být pořád, natož třeba bydlet,
Tehdy byla na Helmuta naštvaná, teď je nešťastná. Pořád čeká, kdy a jestli se ozve. Úplně jiná výchozí pozice.
S Andym to vztah nebyl. Asi jen přitažlivost.
Fajn, že se to rozlousklo, nic se nemá lamat přes koleno. ![]()
"Existuje tisíc příčin stresu a dobrý lék. Vyjádřit se a nechat své myšlenky plynout ze srdce do rukou a na "papir.“/Garson Kanin
@Fukitol píše: Více
Tvl, takhle týrat AI na tohle rozmazavani h0ven. Je mi ho líto.
Nebyl, protože být ani nemohl, když on byl z daleka, do větru a o vztah neměl zájem. Kdyby byl takový nějaký druhý Andy poblíž a chtěl vztah, tak by to šlo. Mě to dál už rozebírat nebaví.
Příspěvek upraven 31.05.26 v 08:30