Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Pretrhdilo
Nj, tak zase dobre, ze se projevil takhle z kraje…
@Luxusnixicht píše: Více
Nelámal bych to přes koleno, třeba to přijde později anebo fakt budeš mít kamaráda a on slevu na PHM.
![]()
@Ephemeral píše: Více
Já za sebe nic nedostával, jen mi přišlo fér říct mu pravdu, aby z toho mohl vycouvat
Vůbec by mi ho nebylo po tomto líto. Navíc k němu nic necítíš, nepřitahuje tě, není další důvod se s ním stýkat.
Byt v paneláku? Tam původně bydlel i s ex a dětmi? Retro nábytek? Uklizeno měl?
Ten by stejně neměl po tomto budoucnost.
@Ephemeral píše: Více
Já bych za sebe platila vždycky, ale oni mě nikdy nenechali, mám pocit, že půl na půl to je fér a je mi to blbý a nepříjemný, připadám si prostě hloupě, takže tě chápu, asi máme jiné představy o princeznách. Přijde mi to správný, jak to vyřešila Ven, že mu to řekla na rovinu, asi to lehký nebylo, ale bylo mezi nimi jasno, mohl ji zvát na párek v rohlíku, ale zachoval se jako gentleman ![]()
@Anonymní píše: Více
Pravděpodobně ano. Já takovou situaci neznám. Když jsem byla chudý student, byla jsem single, takže těžko říct, jak bych se zachovala.
@marin píše: Více
Bude to mít dost těžké s každou normální ženskou s tímhle nastavením myslím…
Příspěvek upraven 31.05.26 v 17:52
Obecně za mě chlapi neměli nikdy tendenci platit, ale já nikdy nechodila vysloveně na rande, spíš přátelské posezení, nikdy neměli problém s mým placením. I s mým drahým jsem platila za sebe sama. Ale on si na tom placení nijak extra nezakladal, původně to taky bral jako pokec z nějakou známou z netu.