Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15040
31.5.26 16:24
@Venetia píše: Více

Jo, taky myslim…navic mi zacal pripadat trochu i jako pedant…a hlavne ma uplne jine biorytmy, rikal treba, ze nevydrzi spat dyl, nez do 7 8o :zed: No tak to by bylo neco na me :lol: V tomhle byl nejlepsi Andy, se kterym jsem si psala do 5 do rana :mrgreen: A pak jsme spolecne pred obedem vstavali :lol: No zkratka tady to nevyslo, vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 16:25
@M_Vladim píše: Více

Kdyz me ten chlap nebere, nezajima me ani jeho klobaska :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
31.5.26 16:31
@M_Vladim píše: Více

Tak nevím, jestli to takhle většinove funguje, nicméně to pravé napovídá, že chemie se nedostavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
31.5.26 16:33
@Luxusnixicht píše: Více

No to jsou pro nás nezkousnutelne typy
Musí vyrazit na lov skrivanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
31.5.26 16:41

Ty jo, tak zase je dobrý, že se takto odkopal, kde jste byli nakupovat? A co jsi měla na sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 16:55
@Klopotkova píše: Více

V Lidlu :jazyk: No mela jsem tilko a dziny a jeste takove bolerko jen pres ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 16:58
@Venetia píše: Více

Jo :jazyk: Jako neumim si predstavit, s nim teda travit noc az do rana, kdyz by pak v pul 7 vstaval…a celkove mi prisel takovej urychlenej :D Ja tyhle hekticky typy moc nemusim. Urcite ne jako partnera :D To bych mu prisla pomala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
31.5.26 17:02

A to ti řekl jako jak, že si každý zaplatíte svůj nákup a tu zrmzlinu minule platil on?

Příspěvek upraven 31.05.26 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 17:02
:mrgreen:
Tak zase tak kruta nejsem, abych ho odkazovala sem :mrgreen: No mozna mu to trochu doslo…protoze vecer uz pak nepsal…az dnes…asi se chtel jen ujistit a zkusil to…ale podle me to cekal. Ja chtela teda odejit hned, ale bylo mi to blby, tak jsem si s nim 2 hodiny povidala a kdyz zacal ty neznosti, tak jsem to pomalu smerovala k odchodu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
31.5.26 17:04

A jak bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
31.5.26 17:06

A co je na tom moc navlecena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4591
31.5.26 17:06

Martin se vyautoval sam, to snad neni mozny 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
31.5.26 17:07

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 17:08

Ne tu jsem platila taky ja :lol: Ale tak to mi tak nevadilo…protoze on platil 2× predtim..tak zase proc ne, nemam s tim problem, se stridat…ale vcera mi to prislo blby, protoze me zval k sobe a mel tedy asi neco mit pro navstevu pripraveno…a kdyz napsal, ze pro neco skocime do Lidlu, tak me nenapadlo, ze si to budu platit sama :lol: To jsem mohla zustat doma a najist se tam :lol: No on mi to rekl, kdyz jsem vybirala vino a premyslela jsem, jake vezmu, to jsem jeste myslela, ze plati on, tak mu rikam, ze tohle je drahy vid a on na to, ze mu to je jedno, ze jsou to moje penize 8o Ze mi prece nebude rikat, co si muzu koupit za svoje penize… :roll: A v tu chvili jsem mela chut jit domu :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
31.5.26 17:12

Podle mě na tobě poznal, že to není ono a pak už se mu nechtělo investovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová