Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Jo, taky myslim…navic mi zacal pripadat trochu i jako pedant…a hlavne ma uplne jine biorytmy, rikal treba, ze nevydrzi spat dyl, nez do 7
No tak to by bylo neco na me
V tomhle byl nejlepsi Andy, se kterym jsem si psala do 5 do rana
A pak jsme spolecne pred obedem vstavali
No zkratka tady to nevyslo, vyreseno.
@M_Vladim píše: Více
Kdyz me ten chlap nebere, nezajima me ani jeho klobaska
![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak nevím, jestli to takhle většinove funguje, nicméně to pravé napovídá, že chemie se nedostavila
@Luxusnixicht píše: Více
No to jsou pro nás nezkousnutelne typy
Musí vyrazit na lov skrivanu
Ty jo, tak zase je dobrý, že se takto odkopal, kde jste byli nakupovat? A co jsi měla na sobě?
@Klopotkova píše: Více
V Lidlu
No mela jsem tilko a dziny a jeste takove bolerko jen pres ruce…
@Venetia píše: Více
Jo
Jako neumim si predstavit, s nim teda travit noc az do rana, kdyz by pak v pul 7 vstaval…a celkove mi prisel takovej urychlenej
Ja tyhle hekticky typy moc nemusim. Urcite ne jako partnera
To bych mu prisla pomala ![]()
A to ti řekl jako jak, že si každý zaplatíte svůj nákup a tu zrmzlinu minule platil on?
Příspěvek upraven 31.05.26 v 17:03
Martin se vyautoval sam, to snad neni mozny 🙈
Ne tu jsem platila taky ja
Ale tak to mi tak nevadilo…protoze on platil 2× predtim..tak zase proc ne, nemam s tim problem, se stridat…ale vcera mi to prislo blby, protoze me zval k sobe a mel tedy asi neco mit pro navstevu pripraveno…a kdyz napsal, ze pro neco skocime do Lidlu, tak me nenapadlo, ze si to budu platit sama
To jsem mohla zustat doma a najist se tam
No on mi to rekl, kdyz jsem vybirala vino a premyslela jsem, jake vezmu, to jsem jeste myslela, ze plati on, tak mu rikam, ze tohle je drahy vid a on na to, ze mu to je jedno, ze jsou to moje penize
Ze mi prece nebude rikat, co si muzu koupit za svoje penize…
A v tu chvili jsem mela chut jit domu
![]()
Podle mě na tobě poznal, že to není ono a pak už se mu nechtělo investovat. ![]()