Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29654
31.5.26 23:17
@jege píše: Více

Jasně, vyzkoušeno za Vás. :mrgreen: :pankac: A to byla jen výzva, takže když by mu o někoho šlo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 23:19
@marin píše: Více

Promo akce :mrgreen: Bude myslím moc rád :mrgreen:, až vyleze král jeden…

• Citovat
  • Upravit
15040
31.5.26 23:23
@Mkmkz píše: Více

Tak do vcera ani nebyla prilezitost… :D Ale mozna ode me cekal vetsi zapaleni, vasen, zajem…na te treti schuzce, jsem mu na uvitanou dala jen malou pusu a mozna chtel vetsi :nevim: A od te doby byl divnej…ale zase tohle urazlive a egoisticke chovani, pro me moc neni…a casem by se to urcite stupnovalo. Ja asi fakt potrebuju nekoho, kdo me ma tak trochu na haku…protoze kdyz je na me nekdo az moc zamerenej, tak mi to leze na nervy a povazuju to spise za slabost…proto mi tak imponoval Helmut…ktery pote, co jsem ho na uplnem zacatku odmitla, mi napsal, ze jsem uzasna zena :mrgreen: A nevzdal to…nebyl dotceny, ani urazeny, psal pratelsky dal…to bylo hrozne hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
31.5.26 23:26
@jege píše: Více

Jo, casto to tak byva… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36548
31.5.26 23:29
@Anonymní píše: Více

Heuréka! Aleluja, aleluja! :palec: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
1.6.26 00:13
@Luxusnixicht píše: Více

To se mi stalo taky, mela jsem schuzku s jednim a ten vubec nemluvil, asi hodinu jsem udrzovala nakou zdvorilostni konverzaci a to fakt neslo, nedoslo mezi nami ani k podani ruky, puse, vubec nicemu. Zacal mi vypisovat jak se k nemu nastehuju 8o, to jsem razne utla a napsala, ze se uz neuvidime a dostala jsem zpravu, jaka jsem mrcha, ze jsem ho vylakala na schuzku a ted ho nechci 8o. Musela jsem ho zablokovat.Jo a napsal mi ze ma furu penez :mrgreen:,nezabrala jsem :lol:.Ted to pisu jak veselou historku, ale z takovejch magoru jsem mela strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
1.6.26 02:04
@Dakota J píše: Více
Člověk fakt nechápe :D Ale nakonec se ti trpělivost vyplatila :pankac: :* On Martin asi nebude nejhorší kousek, ale některé věci jsou bohužel fatální.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová