Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14965
25.5.26 19:25
@My Melody píše: Více

Clovek muze mit rad vice lidi…a kazdeho jinak…pro Helmuta jsem byla takova vzdalena - blizka duse…nesliboval mi nic. Mel vzdycky na prvnim miste rodinu. Ale rad me mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:27

Spis to jsou takove vykyvy…jeste jich par bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
25.5.26 19:30
@Klopotkova píše: Více

Musis si procist, na co jsem reagovala, byla to reakce na Son, ktera uvazuje nad tim, co udela, az se Helmut ozve a jestli se pak ma rozejit s Martinem. No pokud se H. ozve a ona by v tom mela bordel a chtela by to tahat na 2 strany, byla by svinarna o tom Martinovi nic nerict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:31

My jeste v nicem nejsme…a spoustu lidi zacne randit s nekym, aniz by meli uplne uzavrenou minulost…a pak to bud vyjde, nebo ne…pokud je to to prave, pak se minulost uzavre rychle…a zda je to fer nevim, ale jestli me Helmut neco naucil, tak myslet vic na sebe a nevykladat druhemu nic, dokud sama nevim, co vlastne chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
25.5.26 19:31
@Luxusnixicht píše: Více

jj, ja vim.
Pokud se neozve, bude jich postupne mene a mene… az se jednoho dne budes ze srdce naplno smat jak blazen cele te helmuti storce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
25.5.26 19:37

To byla reakce na to, ze se Helmut ozve a date to znovu dokopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.5.26 19:38

Jen vysvetleni, ze vsechno co se zda dnesni snehovym vlockam mocinky zle, vychazelo ze sveta, kdy nasytit svoje potomky bylo dulezitejsi, nez to, jak se citi kure nebo prase. To, ze o tom dnes muzeme o zviratech takhle premyslet, je luxus, ktery nam umoznili oni, tim, ze vyresili hladoveni.

Muzu ti garantovat, ze pokud by te zavreli na odlehlem ostrove s tim, ze co si neulovis, to nemas, behem par dnu bys prestala premyslet o tom, co rika ryba na to ze ji ulovis na hacek, a takhle o tom premysleli i oni. Lepsi svet, zdravejsi potomci? To znamena jasny a staly prisun jidla, vcetne masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:39

Aha, tak to jsem pochopila jako Klopca…ze to na nej mam vybalit uz ted…jinak samozrejme, pokud by se Helmut vratil, musela bych se rozhodnout…nechat si oba, byl momentalni napad, uvaha…ale zrejme ne zcela spravna…to by nedopadlo dobre. Martin by urcite nic takoveho nedaval. Nerekli jsme si teda zatim vubec, co vlastne hledame a ocekavame…ale neprijde mi jako typ na nejake posu. kavani a KNS a pod :jazyk: :D To bych mohla praktikovat tak leda s nekym, jako byl Andy…kterej to vubec nebral vazne a byl to celkove podes, ktery o vernosti slysel jen z doslechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:43

Hm…to jsem zvedava… :D :jazyk: Ja myslim, ze se ozve, ale pokud se tak nestane do tech 3- 4 tydnu, myslim si, ze uz nenavazeme…nas rekord byl 2 tydny bez komunikace..ted uz je to 17 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:45
@Honza 12 píše: Více

Vidis a Helmut vzdycky rikal, ze by me chtel zazit opilou :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 19:53
@Adull píše: Více

Ja nevim…neda se rict, ze jsem zakoukana…ale da se rict, ze uz ho mam trochu v hlave :jazyk: :* Pro me je takovym indikatorem to, ze se tesim na zpravu od dotycneho…a to uz tak zacinam pomalu mit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
25.5.26 20:53

Přesně tak, zatím to není nic vazneho, Martin to taky muže mit rozjety na vice stran, kor když to je přes seznamku a je pohledny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14965
25.5.26 21:09
@Arturie píše: Více

Ano, tak to beru…ja uz se na nikoho vazat nechci…mozna tak za rok za dva, az mi dokaze, ze jsem jen ja a ze ma opravdu zajem…do ty doby to muze byt jakkoliv…muzeme mit parkrat rande, parkrat sex a pak to vysumi…vubec nad tim, co bude, nebude, ted nepremyslim. Proste budeme randit a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 21:17
@Billy999 píše: Více

Ale my už jsme v jiné situaci než byli oni, naše společnost má před sebou jiné výzvy a může a měla by myslet na přírodu a zvířata, protože jinak nic mít nebude a tak chápu příspěvek od Melody, podívej se kolik potravin se vyhazuje :nevim: Našim předkům se nikdo nevysmívá, díky nim tu jsme a kdyby přišel hladomor, tak bychom sežrali všechno v dosahu, tím jsem si jistá, ale dost možná bychom dopadli jako na Velikonočních ostrovech, kde si vykáceli všechny stromy a pak jen koukali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8960
25.5.26 22:37
@Anonymní píše: Více

Vzdyt ona ani nevi jestli bude prevoznik, taky se z toho muze vyklubat osudovy chlap, kteryho si treba i jednou vezme. Takze mi prijde uplne mimo resit po dvou schuzkach, co bude, to ted nevi ani ona. Jestli mu to vse zacne blit, jak ji tu radite, tak ten chlap zdrhne a nebude NIC. Takze bych pockala co vubec bude, Helmut ji taky uz napsat ani nemusi, vzdy ho kontaktovala jako prvni ona…Ja bych pockala jestli z toho vubec neco bude…A vy jste po dvou schuzkach vedely jestli s tim chlapem budete? Ja teda ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová