Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17960
25.5.26 13:44
@Luxusnixicht píše: Více

Bych tomu Martinovi asi vyklopila pravdu, ze jsem v rozchodu, ze to jeste nemam zpracovany a at mi da chvili cas, ze se muzeme potkavat, ale ze by mel vedet, ze zatim rozchod jeste neni v pohode..
A pokud se Helmut ozve a je dost mozny, ze se ozve, az si zenu zpracuje a ona ho prestane podezirat, pak ti rikam, ze ZADNY chlap, kteremu na zene zalezi, nebude souhlasit, aby byl druhej v poradi. S tim bude v pohode jen chlap, kteremu jses v podstate ukradena, ktery potrebuje jen diru a nevadi mu, ze mu jeho milenku obraba vic muzu, anebo nejaky kaudal, nebo jiny pacos, ale tohle normalni chlap neda.

Příspěvek upraven 25.05.26 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
25.5.26 13:50

A máme tu potenciálně i odpověď na tu slavnou otázku:
„Kde, sakra, všichni jsou!?“
Odpověď: Schovávají se.
Plus ještě jedna věc: když budete schopni cestovat, řekněme 10× rychleji než světlo - warp 10, budete kamarádovi vyřvávat morseovkou tejden, s tím, že nepřítel může být za rohem, nebo mu do odpoledne pošlete flash disk? 8)
Odpovíte mu tou morseovkou na jeho vyřvávání?
V sázce je příliš mnoho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
25.5.26 14:05
@Honza 12 píše: Více

To bylo trochu jinak… já v té době byla do Helmuta už zamilovaná až po uši, nic by mě nezastavilo…ale z nějakého důvodu, mi jeho vzhled, především obličej, přišel trochu děsivý, nebo jak to říct :lol: :oops: Nikdy jsem se s tím nesetkala, pro mě má hrozně zvláštní obličej… třeba mi podvědomě někoho připomínal z dětství, nebo nevím, těžko říct, neumím ten rozpor vysvětlit. Ale postupně jsem si na to zvykla a teď už mi to tak zlé nepřišlo… :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
25.5.26 14:12
@Andelskej_Satan píše: Více

Bylo by nefer mu nevylozit karty na stul, byla ty to svinarna, pokud by byl ten druhej a nevedel, do ceho jde a v cem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
25.5.26 14:14
@Honza 12 píše: Více

To nebyla nechuť… však já jím byla doslova posedlá…ale jestli si pamatuješ szondiho test, tak asi zřejmě mohou být obličeje, které nás nějakým způsobem děsí…nebo vyvolávají zvláštní pocity..je ale pravda, že se mi to asi mimo Helmuta, ještě nestalo :lol: :oops: :think: Pamatuji, že mě akorát ještě děsí jeden chlap z jedné pohádky :D Ten má taky děsivý obličej :lol: Ale netýká se to fyzické krásy jako takové.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
25.5.26 14:15
@Luxusnixicht píše: Více
:? Ne fantazmagor, ale pragmatik, kteremu vyhovovalo, ze milenka je v bezpecne vzdalenosti, aby neohrozovala jeho zivot.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 14:16

@Luxusnixicht já se takhle bála muže se kterým mám děti :zed: no, nerozumíme si, ale nic to neznamená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 14:17
@My Melody píše: Více

To sice ano, ale zatím se poznávají, takže nic závazného. Nakonec i on může mít rozjeto na více frontách, když mu zatím stačí vidět se cca jednou týdně. Má děti i práci, ale zase bych řekla, že fakt zaháčkovaný chlap by tlačil ty schůzky o trochu víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 14:17
@Anonymní píše: Více

Ty jo, stejná kytka, ale nejsem to já :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
17960
25.5.26 14:23
@Venetia píše: Více

Tak je to nefer k tomu chlapovi, pokud o tom nevi. Pokud tusi, ze je jen prevoznik, neni zamilovany a nebere to vazne, vsechno v pohode.
Taky ne kazdy bolest resi vyhybanim se samote, ja kdyz jsem ubolena, resim to opacne, potrebuju samotu, abych si to v sobe zpracovala, v takovem stavu mi nikdo zvenku nepomuze, tuplem ne jiny chlap.

Příspěvek upraven 25.05.26 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 14:24
@M_Vladim píše: Více

Vladimíre veliký, asi nechápu, ale dneska mi to moc nemyslí teda :mrgreen: V našem celém vesmíru platí nějaké zákonitosti a rychlost světla překonat nelze, ne hmotně :nevim: pokud by to někdo dokázal, možná by mohl být natolik uvědomělý a nechal nás žít v klidu dál a nebo taky ne, taky bychom pro něho mohli být třeba jako mravenci, přítomnost někoho třetího či čtvrtého odhalená nebyla, ne v dojezdové vzdálenosti, ale pokud myslíš Boha popsaného v bibli, tak v jeho existenci nevěřím, třeba je, ale ne ten v té manipulativní knížce, která se stala celkem úmyslně a často nedobrovolně bestsellerem a díky níž a fanatikům spousta lidí umřela :nevim: Ať už bůh je nebo není, žijeme bez něj, nepomáhá nám a spolehnout se můžeme na svůj rozum a bojovat o přežití mozkem a evolucí a úspěšně to děláme. Pokud někde ve vesmíru existuje planeta s vyvinutější civilizací, tak se k nám možná kvůli vzdálenosti nedokáže dostat a tak jim možná přijde snazší poslat tu morseovku, asi dobře pro nás, protože je možné že nikdo třetí není a my budeme vystaveni pouze střetu s novou civilizací a můžeme si leda hodit mincí a modlit se :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 14:24

to jsem ještě nezažila 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 14:26

Jj, já jsem jim to taky vždycky řekla, že asi budou převozníci :oops:

• Citovat
  • Upravit
14827

Helmut určitě není pragmatik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já jo :mrgreen: a příjemný to nebylo, ty tu nemusíš být pod anonymem ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová