Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
25.5.26 11:49
@M_Vladim píše: Více

Víš, jak se to říká - Bůh (příroda) stvořil(a) člověka, člověk zničil Boha (přírodu), aby vytvořil technologie, které nakonec zničí jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
25.5.26 11:51
@Velryba černá píše: Více

Já vím…ale já ani nečekala, že mi někdo tak sedne, ani, že bude nějaké druhé rande… šla jsem se odreagovat…a teď se mi už nechce, ho pouštět… zamilovaná zatím nejsem, ale něco tam je a u mě je i vůbec zázrak, že chci dotyčného vidět i podruhé… a že to různě neruším a neodkládám… :D :oops: To není úplně beznadějné…a dalšího takového Martina, bych potkat nemusela…je slušnej, na nic netlačí, nemele o sexu, nechce fotky… není dotčenej, když hned neodpovím, nepotřebuje se vídat každý den, není moc hrr, ani si nedrží přehnaný odstup…je akorát :D Takže rozumově u mě prošel…teď ještě uvidíme, co ten zbytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
25.5.26 11:52
@Lorre píše: Více

To tu už jeden byl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8308
25.5.26 11:53
@Luxusnixicht píše: Více
🤔 😂…nevědět jak to máš s Helmutem…tak bych si myslela, že ses nám zakoukala… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
25.5.26 12:07
@Anonymní píše: Více

A že my jsme pořádně odolný druh! :pankac: Drobné opáčko: Co víme, tak jsme měli široké příbuzenstvo a ne, nebyla tam žadná opice. Nejbližší společný příbuzný se podobal dnešním lemurům. Kromě nás nikdo nepřežil. Ale zato „my“ jsme poskládaní ze čtyř příbuzných: sapiens sapiens, neandrtálců, děnisovjanů a jednoho neznámého druhu, o kterém víme vlastně jen to, že ho máme otisklého v genetické výbavě.

Co víme, už jsme byli několikrát na hranici vyhubení. Poprvé to máme zdokumentováno cca před 800 000 lety, podruhé před 150 000 lety a potřetí před 72 tisíci lety. A bylo to jentaktak.
Díky tomu mame svoje intimnosti, o kterých někteří nemluví ani šeptem. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
25.5.26 12:09

Invazivní druhy bývají velmi odolné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
25.5.26 12:12
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
25.5.26 12:13

Když se podíváme okolo a do historie… :think:
Možná tu jsme proto, abychom ochranili pozemský život a možná nejen ten pozemský.
To patří k tomu silnému antropickému principu - jsme tu proto, abychom nesli pochodeň, kterou nám někdo předal.
Takže za ní zodpovídáme, ať se nám to líbí, nebo ne. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
25.5.26 12:15

A proto ji, jako jediný živočišný druh, celkem systematicky likvidujeme. A příděly masa generaci boomerů to asi nevyřeší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14789
25.5.26 12:23
@Klopotkova píše: Více

Já myslím, že se za chvíli odváže :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 12:26

Ale ta evoluce se nás právě týká, ta se děje i v psychice a průmyslu, využívání zdrojů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1076
25.5.26 12:28

Zneužívání zdrojů? Ano, to se děje mohutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 12:29

Ne :nevim: ale nenapsala bych to tak drsně, vždycky nějaká šance je, to víš, já ji vždycky uvidím, jsem zatracení hodnej optimista 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 12:31

To je hezký :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.26 12:32
:mrgreen: kdyby jeden