Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Todle nemohu poslouchat, protoze me zcela irituje jmeno radeček
, jinak nehrají spatne, slyšel jsem je žive. A jeste ta čepice co ma skoro všude ![]()
@Lorre píše: Více
Jo, to je skoro jako Lorreček
Já je nijak zvlášť neposlouchám, ale tohle jsem zrovna dnes slyšela v autě 😊 A pak znám asi už jen jednu písničku od nich ![]()
Hele, s tím, že by toho měl borec rozdělaného povíc…
Z té teorie (bavily jsme se obecně o naší seznamkové historii) mě tuhle vyvedla dcera, a vlastně to potvrzuje i tady třeba @Lorre
Na seznamkách je obrovský převis mužů nad ženami a na relativně mladé a hezké holky stojí frontu davy. Že by týpka postihlo takové štěstí, že by mu současně odpovídalo povíc použitelných ženských, to se tak často nestává.
Baby to mívají naopak - klasicky „frontička“ a průběžná selekce.
Tfuj
, rikej mi jak chces, ale hlavně ne lorrecek ![]()
@sirikit píše: Více
Jojo, udajne i na seznamkach lze aplikovat Paretovo pravidlo - tj. takove stesti ma pouze 20% chlapu.
tohle je potvrzeno uzivatelskymi daty z Tinderu. 80% zen se honi za 20% top profilu muzu. Prumerna zena da lajk 5 az 7% profilu, prumerny muz lajkuje 50 az 60% zenskych profilu. Pri previsu muzu na platforme (75%) je uspesnost match kolem 44% pro prumernou zenu a 2az 5% pro prumerneho muze ![]()
Takze chlap na seznamce musi byt frontovy bojovnik neco takoveho podstoupit. To je snazsi okouzlit sousedku nez blbnout na Tinderu ![]()
Zas až tak to proteoretizované nemám, ale je fakt, že velmi použitelný Myšák, naštěstí nepříliš aktivní, s nevýrazným profilem bez fotky, prý na seznamce tvrdl 4 roky (!!) a za celou tu dobu měl myslím 3 nebo 4 schůzky.
Jedné se nelíbil, dvě se nelíbily jemu, a ta čtvrtá jsem byla já. ![]()
Zatímco já byla na seznamce dva měsíce, v jednom kuse jsem měla sestavený pořadníček, každý týden schůzku - a to jsem se brzdila tím, že v pár případech byly dvě tři schůzky s tím samým potenciálem, přičemž jsem na seznamce „utlumila těžbu“.
Myšák byl osmý, zasekla jsem se na něm a asi po 14 dnech teda ze seznamky vypadla.
Ale pochybuju, že je nějak vysoké procento chlapů, kteří to takhle kosí.
@sirikit píše: Více
Jo, ja uměl vcelku dobre mačkat písmenka, takze sem jich docela dost utahl na prvotní kontakt. Problém pak byl u vymeny fotek, to uz jsem tak zajímavý nadale nebyl a v drtive vetsine jsem byl nasledne vyghostovan
. Naopak swajpovaci seznamky, tj like dislike, bez vzajemneho liku nejde napsat, tak tam sem mel úspěšnost tuším 0% ![]()