Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30862
27.5.26 01:00
@Luxusnixicht píše: Více

Todle nemohu poslouchat, protoze me zcela irituje jmeno radeček :mrgreen:, jinak nehrají spatne, slyšel jsem je žive. A jeste ta čepice co ma skoro všude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
27.5.26 02:25
@Lorre píše: Více

Jo, to je skoro jako Lorreček :mrgreen: :jazyk: Já je nijak zvlášť neposlouchám, ale tohle jsem zrovna dnes slyšela v autě 😊 A pak znám asi už jen jednu písničku od nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
27.5.26 07:34

Velkej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8323
27.5.26 07:56

To vyladíte :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.26 08:00

Nejsem na to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37154
27.5.26 08:23

Já zase znám Jureček. :think: :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
27.5.26 08:28

Hele, s tím, že by toho měl borec rozdělaného povíc…
Z té teorie (bavily jsme se obecně o naší seznamkové historii) mě tuhle vyvedla dcera, a vlastně to potvrzuje i tady třeba @Lorre
Na seznamkách je obrovský převis mužů nad ženami a na relativně mladé a hezké holky stojí frontu davy. Že by týpka postihlo takové štěstí, že by mu současně odpovídalo povíc použitelných ženských, to se tak často nestává.
Baby to mívají naopak - klasicky „frontička“ a průběžná selekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30862
27.5.26 08:55

Tfuj :cert:, rikej mi jak chces, ale hlavně ne lorrecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30862
27.5.26 09:20
@sirikit píše: Více

Jojo, udajne i na seznamkach lze aplikovat Paretovo pravidlo - tj. takove stesti ma pouze 20% chlapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
27.5.26 09:37

tohle je potvrzeno uzivatelskymi daty z Tinderu. 80% zen se honi za 20% top profilu muzu. Prumerna zena da lajk 5 az 7% profilu, prumerny muz lajkuje 50 az 60% zenskych profilu. Pri previsu muzu na platforme (75%) je uspesnost match kolem 44% pro prumernou zenu a 2az 5% pro prumerneho muze :mrgreen:
Takze chlap na seznamce musi byt frontovy bojovnik neco takoveho podstoupit. To je snazsi okouzlit sousedku nez blbnout na Tinderu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
27.5.26 09:39

Zas až tak to proteoretizované nemám, ale je fakt, že velmi použitelný Myšák, naštěstí nepříliš aktivní, s nevýrazným profilem bez fotky, prý na seznamce tvrdl 4 roky (!!) a za celou tu dobu měl myslím 3 nebo 4 schůzky.
Jedné se nelíbil, dvě se nelíbily jemu, a ta čtvrtá jsem byla já. 8)
Zatímco já byla na seznamce dva měsíce, v jednom kuse jsem měla sestavený pořadníček, každý týden schůzku - a to jsem se brzdila tím, že v pár případech byly dvě tři schůzky s tím samým potenciálem, přičemž jsem na seznamce „utlumila těžbu“.
Myšák byl osmý, zasekla jsem se na něm a asi po 14 dnech teda ze seznamky vypadla.
Ale pochybuju, že je nějak vysoké procento chlapů, kteří to takhle kosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
27.5.26 09:49
@Fukitol píše: Více

S tou susedkou to je presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30862
27.5.26 09:50
@Fukitol píše: Více

Amen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30862
27.5.26 09:52
@sirikit píše: Více

Jo, ja uměl vcelku dobre mačkat písmenka, takze sem jich docela dost utahl na prvotní kontakt. Problém pak byl u vymeny fotek, to uz jsem tak zajímavý nadale nebyl a v drtive vetsine jsem byl nasledne vyghostovan :lol:. Naopak swajpovaci seznamky, tj like dislike, bez vzajemneho liku nejde napsat, tak tam sem mel úspěšnost tuším 0% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.26 10:08
:mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie