Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
19.7.24 22:08
@Cizinka 999 píše: Více

Taky bych ho po tak dlouhe pauze nemohla hned libat…pokud vubec jeste…vim, ze jsi tu psala, ze tu pauzu udelal kvuli manzelce, ze mel nejake problemy, ze neco tusila…tak to se asi da pochopit, ale stejne ta pauza je dlouha…bez jakehokoliv kontaktu… i ja mam problem vzdycky, kdyz se s milencem vidim nekdy po dlouhe dobe…a to v kontaktu jsme denne…ale pak na zivo je to jine a cloveku to chvili trva. Ale zase kdyz vam to jinak sedelo, tak se to urcite obnovit da ;)

• Citovat
  • Upravit
Dostba88

@Cizinka 999 jsi žena. Chlap, ten je z marsu :mrgreen: čas narození nevím. ale znám víc takových

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:32

• Citovat
  • Upravit
1239
@omalinKA
@omalinKA píše: Více

Vždyť se nechce rozvést on. To snad ani nejde, někoho držet proti své vůli. Zase z těch manželek nedělejte takové saně, oni ti chlapi k nim mají taky vytvořené pouto. Jakmile poleví zamilovanost, mají to pouto k milence i k manželce a pokud dojde na lámání chleba, dost často to manželka vyhraje. Mě to takhle jeden doslova řekl, že si myslel, že má rád milenku, ale po provalení zjistil, že za žádnou cenu nechce ztratit manželku a zatímco milenka brečela, on se intenzivně snažil o opravu vztahu, odjel na drahou dovolenou a milenku prostě škrtl, i když tam v průběhu vztahu ta láska byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
19.7.24 22:09
@Dostba88 píše: Více

A ty to umíš mu pochybovat? Já tohle nedávám ani nechci.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 22:14
@omalinKA píše: Více

Taky jsem byla kdysi zakoukana az po usi do strelce :D No byl to mazec..a presne, zenatej a desnej suknickar, co zadnou nenechal na pokoji…me nevyjimaje…a ja tomu bohuzel podlehla…mlade tele no :) Ale nakonec byla jen libacka…a nejake psani…pak to nejak vyprchalo, mne tam pak hodne zacal zasahovat rozum a vedela jsem, ze je to blbe a ze jsem jen dalsi zarez a i pres velkou bolest, jsem to nechala plavat a uz ho nekontaktovala…i kdyz cisla jsme na sebe meli. Na facebooku se mi ale nevim vubec proc, ukazuji nektere jeho prispevky 8o :think: Koukala jsem na to jak tele… ja ho v pratelich nemam, tak nevim proc…napadlo me, ze me treba sleduje :lol: Ale je mi to fuk. I kdyz je porad fesak, ac o 13 let starsi…

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 22:17

@Cizinka 999 takový znám asi dva, co mají charisma, sex nevím jakej s nema je, ale nezahnuli by. 1 žije v minulosti, opustila ho manželka a on se dodnes přes to nepřenesl. Když je zrovna sama, napíše mu a on letí za hory doly a je mu šumafuk, že je jí dobrej jen když je sama a že to ona střídá jak ponožky :nevim: Ona to nebere vážně, on ano. Dělá si naděje že se k sobě vrátí, ale myslím že marně čeká. Léta jsou rozvedení. Mohl by mít ženských co by si ho vážily. Přitom má charisma a vidíš.. Hodný chlap je za mě, co se o tebe stará pomáhá ti doma pořád ti něco kupuje vymýšlí výlety, nosí tě na rukách. Chystá jídlo pod nos a já nevím co všechno.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 22:20

Muj milenec ja prave takova ta zlata stredni cesta a vyjimecne vyvazenej…je pro me dokonalou kombinaci vseho, co potrebuji :D Ale je to pro me prvni chlap, co to ma takhle, ani moc, ani malo…ve vsem akorat :D Predtim to byli, jak pises, bud grazlici a chteli jen sex, nebo me az moc milovali a viseli na me…ted je to jine, uz jen proto jsem k nemu tak prilnula. Rikam mu porad, ze je limitovana edice :D

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 22:23

@Cizinka 999 myslíš pochlebovat? Umím, ale nedělám to. Aby si o sobě zas tolik nemyslel :lol: už tak má o sobě to nejlepší mínění, já ho v tom rozhodne nepodporuju.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:34

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 22:24
@tess50 píše: Více

Kozoroh je od 22.12. ;) Takze je strelec…ale ja teda cetla, ze lide, co to maji takhle na hrane, tedy ze uz dalsi den je jine znameni, maji hodne vlastnosti i z toho znameni, co nasleduje…ja jsem taky hranicni s vodnarem… :) Ale jsem spis kozoroh a uplne nejvic ryba, v te mam ostatne Venusi :P Milenec ji ma zase v rakovi…pry dokonale spojeni :mrgreen: :*

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 22:25

@Sonarka no tak to trochu závidím a přeju, takovej úkaz se jen tak nevidí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 22:28

@Sonarka no to bych potřebovala umět u toho mýho. Silnej magnetismus zahodit a hodit dopředu rozum. To já moc neumím. Jednou jsem ho odmítla a vím, že to potřeboval jako sůl. Hmm ale jak vidno, dlouho mi to nevydrželo že :lol: :lol: :zed: takže tě obdivuju :D

• Citovat
  • Upravit
106325
19.7.24 22:41

nejlepší
můj je ryba…a je to taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.7.24 22:54
@Cizinka 999 píše: Více

Muj pohled v těchto diskuzich je pohled z druhé strany, ze strany těch kteří jsou do toho mileneckeho viceuhelniku hozeni bez ptani se na jejich názor, těch, kteří to vždy nejvice odnesou. Diskuze je o milenkach, ale z principu, ti podvadeni jsou tam pak vzdy také. Milenky sice nepodvadeji manželky svych milenců, ale podvodu se s nimi velmi aktivně účastní, obzvlast když se to provali a manzelka milence dela scény a stejne se zvesela pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 23:00

Ja tohle zase umim, ale jen tam, kde citim, ze ten druhy ke mne nema tak hluboke city…tam se seknu a uz to dal nejde…u soucasneho, byt je to taky plne komplikaci, tak vim, ze rad me ma…a tak to vzdat neumim. Ani jeden to neumime :) Neumela bych si to v sobe obhajit.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 23:03

To jo, to jsou protiklady :D Ale milenec neni rak, jen ma Venusi v rakovi ;) Jinak je lev…coz je taky mazec :mrgreen: Muj ex byl taky lev…dokonce stejny rok narozeni, jsou od sebe asi 12 dni :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová