Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
19.7.24 23:09
@Dostba88 píše: Více

Nečetla jsem všechno. Ta partnerka Tvého milence ví o tom, že se scházíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
19.7.24 23:12
@Ragnarog píše: Více

No jo… Ja zazila oboje a musim to tedy rict, ze tohle je lepší.. V zadnem pripade idealni, ale o dost lepsi… Vytahlo mne to z té předchozí sra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
19.7.24 23:13
@Sonarka píše: Více

No vidis, zrovna jsem nekde cetla ze kozoroh a lev je snad to nejhorsi spojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 23:22
@Venetia píše: Více

Jo no, ja cetla, ze je to dost komplikovane spojeni :D Ale velka pritazlivost…a ze se musi jeden z tech dvou vzdy prizpusobit, neb maji tendence spolu souperit…to jsem mela s ex, u milence vubec..ten mi prijde ze ma hodne z toho raka, pak ma taky ascedent ve vodnari, coz ho taky mirni…takze celkove dobry…s ex to bylo horsi, tam to fakt byly boje.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 23:25

@Cimada vůbec nemám tušení, my se o ní nebavíme. On jen řekl že doufá že to neví. On by ji to nikdy neřekl a ani já. Neznám ji, jen od vidění. Možná může mít jen tušení, že někam chodí, ale o me určitě neví. Kdyby věděla, už bych měla asi rozbitou fasádu a on taky. Pokud není úplně naivní a už ho trochu prokoukla, může jen tušit. Do tel. Se mu nedostane, on ho má zamklej a my si píšeme málo :nevim: a hlavně venku bych se s ním neukazovala. Což on chtěl, vůbec jsem nechápala že by to riskl :nevim:

Příspěvek upraven 19.07.24 v 23:31

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 23:29

@Sonarka takže když víš, že tě někdo rád nemá, rozum vítězí nad magnetismem? A tak nějak si ho zakazes? Jak to děláš? Já nemám šajnu jak to se mnou má. Těžko říct prostě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
19.7.24 23:44

@omalinKA jaké cesty například? Ten můj o sobě skoro nic nepoví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8558
19.7.24 23:46
@tess50 píše: Více

Tess,
jsme už dost staré na to, abychom věděly, že život je pestrý a neběží podle nějaké férové šablony. Ačkoliv obecně milenectví úplně nefandím (holt se to stává mnohým z nás), nebyla jsi mi nijak nesympatická.
Ale to, co jsi v příspěvku té mladé holce Dostba88 předvedla, je doslova nehoráznost.
Celé roky ničíš s bezcharakterním chlapem jeho manželce život bez náznaku výčitky, intrikuješ, nejevíš ani stopu jakéhosi soucitu s jejím životem, přičemž kdyby Ti toto prováděl Tvůj manžel a jeho milenka, tloukla bys hlavou o zeď, chlapa svým způsobem využíváš, jak trapáci máte utajovaná čísla…
A Ty si dovolíš moralizovat tady nad holkou, o které milencova partnerka zřejmě nemá ani tušení. Jistěže je těhotná ženská zranitelná, a ta stárnoucí, která o Tobě celé roky ví, snad není?
Zrovna Ty chceš té holce něco vyčítat??? Holce, které se to v hlavě ještě motá a je v zajetí emocí a neví, co s tím, zatímco Ty chladnokrevně několik let žiješ na něčí úkor?
Naprosto nechápu, jestli jsi v životě jen tak drzá a neomalená, nebo jen zadubená, že Ti něco nedochází. Možná jsi nebyla v době psaní té své morální bídy ve formě, ale projevila jsi totálně nulovou sebereflexi.
Neuvěřitelné.
Ragnarok měl ve své reakci samozřejmě pravdu. Letité promyšlené, účelové lži, přetvářky, podvody a ještě se cítíš být „nad někým“? Nedejbože snad na úrovni?
Ty bláho, to je opravdu síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.7.24 23:48

Ptala jsem se jen proto, abych se mohla vyjádřit k Tess.
Ty se koukej dát dohromady, vybodni se na neperspektivního záletníka a zařiď si s někým férovým pěkný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.24 23:51

Tak ja jsem nastavena na lasku…holt to tak mam…me si dlouhodobe nemuze udrzet muz, kterej tam ty uprimne city nema…protoze to poznam a brani mi to nejak dal pokracovat a neco rozvijet…i tady na soucasneho jsem si tu neco vyslechla, ale intuice mi rika neco jineho a vim, ze by taky davno vzal kramle, nemit me rad…at si kdo chce, co chce rika…ja verim, ze tam city ma ;) Proste to vim :srdce:
Treba ex milence jsem taky milovala, ale on se pak zamiloval jinde a za nejaky cas to se mnou ukoncil…po cca 2 letech, se chtel vratit a chce porad, ale tohle ja uz neumim…jak se me chlap vzda, tak to prece nejde vratit. Stejne by to bylo jen o sexu a to me nelaka. Ten kdo te miluje, se te totiz nevzda. Pro me to skoncilo ve chvili, kdy mi rekl, ze je konec.

• Citovat
  • Upravit
8558
19.7.24 23:52
@Lorre píše: Více

Samozřejmě je to věc všech tří. Proto jsem psala o bezcharakterním…
Chápu jedině bolest té manželky, kterou s tím chlapem spojují děcka, vybudovaná domácnost a nějaké desítky let společně prožitých situací. Taky nevíme, co jí chlap doma nakecává; např. že nikoho nemá, že ji má pořád rád atd.
Tess mě naštvala, protože jsem jí dokonce svým způsobem fandila, chtěla jsem jejímu (nefér) jednání rozumět.
A to, že je někdo svobodný, ho neomlouvá ve sprostém chování. Protože všechny ty svobodné milenky moc dobře vědí, co způsobují, a že jim by se to v opačném gardu taky nelíbilo.
Jinak samozřejmě o nic nejde, jsou to jen písmenka na monitoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.7.24 23:56
@Lorre píše: Více

Jen dodatek: milenectví chápu, ale mluvit o „úrovni“, to je už moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 00:00
@omalinKA píše: Více

Na me taky jen z casti…clovek je takovej soubor vlastnosti… :) Ten horoskop jen jedna cast toho vseho…ale zase na me osobne nejvic mimo kozoroha, sedi ryba a vahy a ryby mam ve Venusi a vahu v ascedentu :D Takze neco na tom je :P Samozrejme nemuze to sedet 100 procentne, protoze kazdy z nas je original ;)

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 00:04

@Cimada hele, já jsem pohromadě :mrgreen: myslíš, že jsem nezkoušela najít perspektivní vztah? Jistěže ano. Kdybych ho měla, nemám ten mileneckej. Zatím jsem ale neměla to štěstí. Navíc když vidím tady v okolí, jak k tomu lidi přistupují, nejsem teď ani ještě připravená na to, vpustit si do života někoho naplno a zase riskovat. Jsem spokojená, tak proč to měnit že. Radši jsem teď sama než za každou cenu chlapa, kterej bude kdoví jakej jen abych prostě hlavně někoho měla. To je přece blbost. Jsem svobodná. A mladá už teda taky nějak extra nejsem :lol: 30 dávno v trapu :lol: synovi taky nepustím do života jen tak někoho že. Navíc jsem z malého města, horko těžko zde na někoho narazím. Nesuď když nevíš

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 00:37

@Sonarka jo to je super, že to pro tebe konci a uzavřeš to asi rychle. Nemá tě rád, nezaslouží si tě, nazdar bazar. Pochopitelně. Mně to uzavírání asi trvalo trochu dýl, protože jsem to ukončila já a ne on. Kdyby to skončil on, byla bych sice víc zraněná ale dřív vyléčená. Moje iniciativa, čili víc jsem nad tím uvažovala než kdyby on řekl končíme. To je pro mě rychle konečná a dlabu na to. Teď vím že jsem to tak ale cítila a udělala jsem dobře. Prostě to neklapalo ale že by mi byl úplně ukradenej, teď to tak není. Chtel teda ať jsme přátelé a v kontaktu. A teď, když už je to kamarád s výhodama, tak mi sumak úplně není. On je totiž kamarád dobrej, ale partner na zabití. Samozřejmě to dává smysl, sebe si ceníš a máš hrdost. Jednou tě nechal tak žádný vracení. Měl si to rozmyslet. Ty víš nejlíp jestli tě on má rád nebo ne. Lidi to tady z psaní nepoznají, jak tě on vnímá. Takže některý názory nebrat v potaz. Já ho nemiluju, prostě to beru s rezervou a tak jak to je a nechtěla bych s ním být už proto, že by mi dělal totéž jako té své teď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová