Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106369
20.7.24 20:41
@Sonarka píše: Více

přesně tak…nekdy si zneuzivana v klasickém vztahu mnohem vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
20.7.24 20:44

Počkej, on to má k tobě jen 200 kiláků? Jsem myslela že mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 21:01
@bigl píše: Více

Nee to byl jen priklad toho, kdyz je pracovne nekde pobliz a ja za nim jedu…ze to byva treba tech 150-200 km…a ze pro nej, jakozto pracujiciho, by bylo mnohem narocnejsi, jet z toho bodu za mnou a pak zase zpet, kdyz jde rano zase do prace a treba uz v 7 tam musi byt…ja za nim jezdim jen ve volnu a pak se muzu dospat…navic by jsme kvuli detem stejne nemohli byt u nas, ale museli by jsme na hotel, tudiz to vubec nema vyznam, aby on jezdil sem…takze jak tu casto rype Lorre ohledne toho, ze ja jezdim za nim…ono to ma sve oduvodneni.. a urcite ne takove, ze on si to tak usmyslel z vycuranosti. Holt to jinak nejde, ani by to nemelo moc logiku.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 21:08
@Venetia píše: Více

Ja hlavne neverim, ze v tech dlouhodobych vztazich, se najde milenec, co tam nema vubec zadne city… :nevim: Jasne, ze malokterej slysi bit svatebni zvony, ale o to prece ani nejde…ty city tam byvaji temer vzdy, nejsme stroje. A je jasny, ze oni mohou byt tak trochu sobci a vycurani, i presto, ze nas maji radi, holt to zkouseji, co si muzou dovolit, to delaji muzi i v beznych vztazich, ne ze ne… a to je pak na te zene, aby si stanovila hranice, co ji vyhovuje a co ne. Nic neni cernobile. V tom vztahu jsou prece oba a vzdycky se da najit kompromis. Proto si nemyslim, ze je tady nekdo nejakej chudacek vyuzivanej :roll: :think: Leda by se do te role stavel dobrovolne.

• Citovat
  • Upravit
1543
20.7.24 21:10

A proč si nevezme v práci den, dva dovolený a nejede za tebou, aby nemusel ráno nikam spěchat a měli byste klid? Však manželce může říct, že je to pracovní cesta a ta sotva zjistí, že nebyl v práci, jestli mu nelustruje výplatní pásku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
20.7.24 21:10
@tess50 píše: Více

nebo detox od e mimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.7.24 21:15

@Lorre Já jsem se zatím stáhla, skoro nekomunikuji, nepíši….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.7.24 21:18

@omalinKA Dneska se to ve mne obrátilo v neskutečný vztek, pláč a nechutenství k němu :( Jak mohu být tak pitomá? Proč jsem to neviděla? A odkryli jste to až tady? Včera napsal miluju tě! Tak už jsem odepsala… ať si to říká té své doma, tohle bych si nikdy nedovolila, už se to láme ve mne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.7.24 21:20

Kdybych byla dokonce konkrétnější, což tady nemohu, asi by jste hodně koukali :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.7.24 21:29

@Lorre ber to prosím u mě, jako zatím obrovský pokrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.7.24 21:30

@Lorre No jo no, ale polyká kde kdo, tím se anonymita neodhalí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 21:34
@stodvacetjedna píše: Více

Uprimne nevim, to me vlastne nikdy nenapadlo, ze by to takhle slo :lol: :think: Ale rekla bych, ze ma tu dovolenou presne vymerenou na letni prazdniny kvuli detem…pac behem roku si zadnou dovolenou nebere a pres leto ma pak vetsinou mesic a pul volno, nebo tak nejak, uz nevim presne, mozna jen mesic :) Navic jak jsem psala, jeho manzelka muze znat nektere jeho kolegy a zjistit snadno, ze vubec neni v praci…tezko rict, jak ma tohle osefovane. On i dost riskuje tim, ze me vezme na hotel…jeho deti mu totiz casto volaji pres videohovor…tenkrat s tim telefonem utikal do koupelny a slysela jsem ho jen jak rika, ze ma spatny signal a ze bude koncit…jak rikam, on to vubec nema tak snadne, jako ti muzi, co treba uz vedle manzelky jen ziji, ci maji odrostle deti… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106369
20.7.24 21:34

nekdo zrejme chape milenecké vztahy tak, ze ta žena je nějak nesvéprávná a chlap si na ni piskne a ona děla co on chce…proto ty kecy o matracích apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 21:38
@tess50 píše: Více

Brr, ten taky nesnesu :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 21:48
@Venetia píše: Více

Jo kazdy to asi chape dle sebe a svych zkusenosti :) Pritom ten milenecky vztah je kazdy uplne jiny a casto v mnohem supluje vztah oficialni, jen jsou tam duvody, proc to oficialne nejde…matrace jsou jen tam, kde se treba ten chlap ozve jednou za mesic, kdyz ma chut, dotycnou os.uka a hned zase jde a mimoto nic, zadne psani, zadne jine aktivity, sdileni…a ani to ostatne nemusi byt matrace, pokud te zene jde taky jen o sex… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová