Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
21.7.24 11:48

@Lorre ano ta druhá varianta mi přijde nejpravděpodobnější, jelikož je to celé zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
21.7.24 11:51
@Sonarka píše: Více

Kde on bydlí v Německu?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
21.7.24 11:53
@Lorre píše: Více

Ty znáš nějaké mé přátelé? :think: Tak člověk si občas postěžuje, já to tady tak beru, jako takovou zpovědnici… :) Ale bývá to chvilkové…a za chvíli zase dobrý… vždyť to je téměř všude něco…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
21.7.24 12:04
@Cizinka 999 píše: Více

Na západě, kousek od Düsseldorfu..

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
21.7.24 14:10
@Dostba88 píše: Více

No tyhle pauzy v psaní, už bych nedala…to jsem měla u exmilence a přišla jsem si fakt jak id.iot..a když už po týdnu napsal, tak napsal, jen jak se mám a nebo něco erotického :roll: :zed: To není nic pro mě. Působí to, že ten dotyčný to má totálně na párku.

• Citovat
  • Upravit
23991
21.7.24 15:28
@Zmrzlink píše: Více

City se ovlivnit dají. Kdyz prevladnou negativa, musi nastoupit rozumova slozka mozku. Pomaha sepsat si plusy a minusy. Mam to vyzkouseny, funguju takhle cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
21.7.24 15:38

@Arturie Máš pravdu, protože teď se mi to dva dny daří 8o Jedu si v hlavě jenom negativní vzpomínky - jak mi jenom lže, zneužívá, manipuluje atd…. A je mi opravdu lépe a najednou vidím, co jsem nikdy neviděla. Dnes si to večer i sepíšu, až si říkám - sakra ať mi toto nastavení už vydrží :mrgreen: Protože ihned druhý den, jsem byla nešťastná a viděla jen ty hezké věci. Ale on to teď opravdu už přehnal, tak asi i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23991
21.7.24 16:00
@Zmrzlink píše: Více

Ten mozek jde preprogramovat. Když každé rano vstanes s tim, ze si porovnas jeho kecy vs. činy, za měsíc nebudeš chapat, jak si mu na to mohla skočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23991
21.7.24 16:05

@Zmrzlink
A ještě pozor, oni mají velký talent vycitit, ze se od nich odpoutavas, rikam tomu, ze jim letadelko odlétá z radaru. Metodu cukru a biče mají vychytanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
21.7.24 19:11

@Sonarka jo přesně tak. Tak ať teda nepíše no. Když jsem se ho předtím ptala jak se má a on řek, že je spokojenej, tak jsem se zasmála. Je sobec, všude problémy, tak aspoň že doma to je sluncem zalitý :lol: a jestli je člověk sám, ve vztahu nebo má milence, ono všude je něco jak se říká. Někoho potkat, tak ho pošlu do pryč dávno. Holt se mi ještě nepoštěstilo :nevim:

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:12

• Citovat
  • Upravit
836
21.7.24 22:40
@Arturie píše: Více

No taky možnost, ale nemyslim si že to tak má nějaké větší procento lidí. I když jde třeba jen o sex, nějaké city se tam podle mě stejně dřív nebo později vloudí. Treba zrovna Son, ta v tom je podle mě až po uši, jak píše o jejich vztahu tak já bych ji viděl i jako ofiko partnerku svého milence. Jenže ten miluje jinou, umi tedy Son napsat, říct a udělat přesně to co potřebuje a ona do toho pouští city a je změklá jak máslo zapomenuté na sluníčku. Píše o nich moc hezky, ale on city a svůj život dává jiné, tady on není tím člověkem kterého před ni dělá. To psani, vzdálenost, neznalost prostředí a znamych okolo mu dává naprosto volnou ruku v tom být pro ni tim přesně pro koho ona taje. A funguje mu to na jedničku. Ale jakmile mu na to ta jeho přítelkyně přijde tak bude vymalováno, konec, protože ty jeho daleké cesty za vzrusenim, to je asi nereálné utajit, že? A třeba naopak Tess, city tam taky hoří, ale jiné, Tess je sebevědomá a řekl bych i dost sebestředná, je tam chtíč, adrenalin, vášeň, ale ne láska, tam jedou na jiné vlně, ta celá situace jak to mají, co mají za sebou s jeho manželkou, to tomu dodává na tý správný šťávě co oba potřebuji. I to že třeba Tess se dokázala poznat, bavit s jeho ženou poté co si spolu s jeho mužem začali, To je třeba podle mě podraz na druhou, souložit s partnerem ty ženský a dokázat se s ní přesto bavit, nežli ona jim na to přijde. Snad se nepletu, mám za to že jsem to tu od ni četl, že se seznámili s jeho manželkou až když začal jejich milenecký poměr. Jestli jo, tak podle mě je tohle třeba od jejího milence hodně veliké svinstvo, že tomu nezabrání, aby se manželka a milenka potkali, natož dali spolu do řeči. A nedivim se, že by jeho žena treba i nějakou milenku akceptovala, ale díky tomuto zrovna ji ne. Spousty věcí se zdají být jine z pohledu zvenčí nežli zevnitř, někdy se zdá že jsou to třeba malicherné detaily, ja nebo jiná, vždyť je to jedno, vyjde to přeci nastejno, in nevernej byde stejně pořád, ale pro danou osobu je třeba takový detail neskutečně důležitý.

A když to tu čtu, tak vidim jak pro některé z vás je strašně složité vystoupit i z nefunkčního mileneckeho vztahu, jelikož tam vkluznou ty podivný city o které přeci nešlo když mělo jít jen o vzrušení, sex, jak píše třeba Zmrzlinka či Dostba. Je to až strašně podobné jako spoustu lidí dlouho a dlouho nedokáže opustit toxické manželství, nebo vztah s nasilnikem, narcistou, lemplem nebo třeba věčným bručounem. Má to pak hodně společných rysů, hlavně těch přesvědčovacích od těch milenců či násilnických partnerů, někteří lidí jsou na to fakt machři, jak umi všechno okecat a hlavně přesvědčit.

City tam, co vás tu čtu, téměř vždy jsou. Asi jsi výjimka, jestli máš milence fakt jen na zavolání a sex vůbec nic vic tam není a pokud zítra nebude tak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.7.24 23:12
@tess50 píše: Více

Tess, dekuji za upřesnění, nemám kapacitu číst tu všechno, tak jsem to napsal podle toho co jsem registroval, co bylo v diskuzich kam jsem přispíval. Tak to se vážně omluvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.24 23:29

@tess50
Já znám manželku mého milence od té doby, co si ji našel a přivedl do party, to je asi 17 let. Jeho znám o dost dýl. Od té doby, co jsme milenci, to jsou 2 roky, jsem ji nepotkala, vyhýbám se jakékoliv příležitosti ji potkat a nedokážu si představit, že bych se jí měla podívat do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23991
21.7.24 23:32

@Ragnarog
Taky jsem v některých mileneckych vztazích měla city. Pisu o tom, ze jakmile ti to přestane davat, začne ti to brat, je potřeba to přehodnotit. V každém vztahu. Ze mozek musí poručit srdci, mozek je šéf a nějaký city v ohrozeni života musí jit stranou. Jako zhubnout 20 kg kvůli ženský? To přece nedává smysl, to už si srdce vyskakuje moc a mozek to musí ukocirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.24 23:49
@tess50 píše: Více

Můžu a vyhýbám. Řekla jsem mu, že dokud spolu budeme a ona o nás nebude vědět, tak ji potkat nechci. Děláme oba vše pro to, aby se to nikdy nestalo. Ani ne tak kvůli ní, ona o mně neví. Ví, že on někoho má, ale neví koho. On ví, že já si to opravdu nepřeju, ji potkat. Takže se snažíme aby k tomu nedošlo hlavně kvůli mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová