Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
22.7.24 12:59

@omalinKA @Housenkaromca Já si musím ty vaše příspěvky vytisknout a každý den přečíst! Už mě zase myšlenky hází zpět a co kdyby kdyby 8o Jo tak on mi psal miluju tě po 3 týdnech, takže nic závažného :mrgreen: Neskutečně mi pomáhá vidět tu realitu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.7.24 13:02

@omalinKA Je to tak, nejvíce vidím i to, že ho nezajímám jako osoba. Nikdy nenapíše co děláš, jak se mas, jaký mas třeba plány atd…
Jen samé cukrliky, ale to tak vše. A když jsem několikrát řekla konec, vždy jsem dostala jen odpověď třeba ok, nebo chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
22.7.24 13:02
@Dostba88 píše: Více

cituju : „Chlap si nesmi byt sebou nikdy jistej u zenske…“

V blbem vztahu, kde neni laska, vz vztahu s parodii na chlapy, plati cos napsala. Kdyz je zena s chlapem, ktery na ni s*ere, ale potrebuje jen pravidelne vencit ftaka, docasne funguji tyto hry na nedostupnost… panacek se zalekne, ze by mu milenka mohla utect a davkuje milenkam tolik pozornosti, aby se neunavoval a neinvestoval sebe, ale aby mu milenky neutekly. A zeny se pak uci chlapa manipulovat hrou na nedostupnost, aby jim zvysil davku pozornosti.

Misto toho, aby jste pochopily, ze v ZAKLADU mate zasadnou mega CHYBU, chcete ji negovat dalsi chybou a kdyz to uz pak nijak nejde, ucite se blokovat v sobe to, co dela vztah krasnym, blokujete v sobe neco tak prirozeny, jak jsou city, aby vas to vic nezranovalo. :zed:, jak o tom ctu tady v diskuzi. Ale vzdyt to neni skutecne reseni problemu.

Kdyz chlap zenu miluje, muze si byt jistej u zenske a opacne… nepotrabujete hrat deb*ilni hry na nedostupnost, nemusite v sobe blokovat neco tak prirozeny a krasny, jak jsou city… nejste odkazany na zbytky, ktere vam nejakt zenaty, prolhany chlap prideluje, nemusite resit, ze s vami chlapi zametaji a zranene pak hledat zpusoby, jak zamest na oplatku s nimi, jak se naucit to, co zvladne jen bezohledna, emocne plocha osobnost, odseknout se od citu, pouzivat lidi jak objekty a kdyz te prestane bavit, vymenit za jinej objekt. Tohle neni reseni, tohle vetsina zen neumi. Nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.7.24 13:20
@Maria37 píše: Více

Taky myslím, že u ženatého je tohle luxus… :D Každopádně podstatné je, že pro zmrzlink je to málo…

• Citovat
  • Upravit
106410
22.7.24 13:24
@Maria37 píše: Více

Ja mam noc jednou za 14 dni, ale to je hlavne kvuli mym smenam… O hodinovou navstevu nestojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
22.7.24 13:27
@Zmrzlink píše: Více

No vidíš, jak vůbec s takovým jeho přístupem si můžeš dělat naděje, že se něco změní? Nemám úplně přehled, ale už jste milenci nějaký rok? Teď už se to do žádné bláznivé zamilovasti nepřehoupne. Někteří lidé mají problém vyslovit „miluji tě“, ale pro jiné to nic neznamená a použijí to účelově. Rozhodně víc by v tomto případně znamenala otázka, jaký jsi měla den apod.
Ještě mě napadá, kde trávíte tu společnou noc a víkend. Jestli mu poskytuješ zázemí a on nemusí ani platit za hotel, tak jsi samozřejmě milenka snů, to se těžko hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.7.24 13:36
@Zmrzlink píše: Více

Ano takový ten obyčejný lidský zájem, bylo to první, co mě na mém milenci upoutalo…psal tak normálně :D Což bylo nevídané :lol: Buď muži psali hned cukrbliky, nebo erotiku :roll: Obojí mě dokonale odradilo… samozřejmě s milencem si taky píšeme erotiku a cukrbliky, ale přišlo to postupně a přirozeně a určitě to v té komunikaci nepřevažuje…on se mě každý den zeptá, jak jsem se vyspala, jestli jsem šla včas spát ( mám s tím problémy :mrgreen: ), jak se mám v práci, co mám pak v plánu, jestli mě lidi v práci moc neprudí :D Atd..Je to takové milé… :* A proto se mi s ním hrozně hezky píše… :andel: Je to takové příjemné, žádné bombardování, prostě normální zájem.

• Citovat
  • Upravit
1120
22.7.24 14:30

@Housenkaromca Ano je tomu rok….
Přesně jak píšeš, jeho miluju tě je účelové, jelikož Když jsem byla naštvaná, bombardoval mě tím, abych se uklidnila. Jenže činy dokazuji něco jiného a ano, iritovalo už mě to, protože zájem o moji osobu 0! Spočítám to na prstech, kolikrát napsal co dělám….
Jsme u mě a na víkend jezdíme pryč, ale to dělá taky jenom kvůli sobě, aby měl zážitky on a občas jsem si vynutila nějakou tu večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 14:32
@Sonarka píše: Více

U nás to byl také hluboký zájem, nejdřív kolegové v práci, pak přátelé…a pak milenci.

• Citovat
  • Upravit
1120
22.7.24 14:35

@Sonarka Pak tě rozhodně chápu, je tam ten zájem! A i to je někdy více než osobní setkání, nejsi mu lhostejná.. Několikrát jsem mu to i vytkla, že jsem u něho na posledním místě, je to strašný manipulátor fujky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
22.7.24 14:47

@Zmrzlink Hele, přečti si vedlejší diskuzi „Odchod manžela…“, ať to vidíš z druhé strany, kolik je tam bolesti. Tohle bys opravdu chtěla, aby byla součástí něčeho takového? Zhroucené ženy, psychicky zhroucené děti. Přestaň si dělat ty naděje, opusť tohohle šmejda a vrhni se do nějakých aktivit, kde máš šanci potkal někoho nového. Já jsem třeba v takové běžecké skupině, co tam už se dalo dohromady lidí… A jsou samozřejmě i jiné aktivity, neseď doma a nečekej na milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
22.7.24 14:49

@Zmrzlink tak velmi by som ti priala, aby si nasla ten kluc na to, ako si vediet pomoct sama a nemusiet cakat s ukoncenim vztahu (so zachranou) na neho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.7.24 15:17
@Sonarka píše: Více

Já to celkem i chápu, a taky říkám že vidim jak hezky o vás píšeš. Jen mi přijde smutné, že třeba o tobě si myslim, že zrovna ty do vztahu umíš vložit hodně a umíš milovat, ale tady v tom na tebe zbývají drobečky, sice moc dobré a vydatné, ale stále drobečky. Věřím že ty chvíle jsou opravdu hezké, ale strašné časově omezené, a jako vystačit si se zprávami, sice denně, ale jako osobní každodenní kontakt s někým koho miluju, to nenahradí. Každodenní intimita, doteky, pohlazení, vzájemná pozornost, polibky, usínání spolu. Třeba já, dostal jsem před lety nabídku ať si na sex nekoho najdu, bylo chvíli opravdu hodně suchý období a mě z toho skoro hrabalo. A já treba vím, že bych se choval asi jako ten tvůj, neumim takové to prvoplanovité, hned plné sexuálních narážek, cukrlinek, chvastani, být bad boy, hned od začátku se snažit dostat do kalhotek. Bez citu by mi to nešlo. Daval bych pozornost dost podobně, zajem, jak se má, popřát každý den Krásné ráno, ale taky jak bych striktně oddělovat rodinný a milenecký život, ten milenecký by byla rozhodně lež, byl bych někým jinym nežli v normálním životě, s rodinou, s manželkou, situace by mi to prostě umožnila, a jak tu píší holky výše, on každý je nakonec stejně sobec. V tom mileneckým životě to platí dvojnásob, protože tam jde pouze o puzlik do skládačky, kterou chci mít celou a partner to nějak nedává jak si představuji. A co bych dal milence v te pozornosti, zprávách, to dělám i doma a vlastně mnohem vic a nepřestal bych s tim u mé ženy. Ve finále bych lhal na všechny strany, obě bych třeba nejakym způsobem miloval, ale to by bylo pouze že miluju jen sám sebe, protože bych vlastně oběma pouze ubližoval a sám z toho jen těžil. Vztahy které fungují, ty na te sobeckosti, že chci i to co mi doma chybí, na sebestrednosti, založené nejsou. U mileneckých to koukam naopak dost dobře funguje i v pokročilém stadiu toxicity, kdy jsou vlastně hrozní sobci oba (tim ale rozhodně nemyslím tebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
22.7.24 15:25
@Lorre píše: Více

no to nestačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.7.24 15:42