Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dostba88
23.7.24 10:33

@Sonarka můj se odmlčel a kdyby chtěl, napíše :nevim: psala jsem naposledy já a neozval se. Tak teď psát přece nebudu. On rozhodl o tom, že asi nic, tak budiž. A tak to asi má být, že nic pokračovat nebude. Mně to nic nebralo, bylo to v pohodě a fajn. Tak jsme to měli. V kvalitním vztahu se hry nehrajou, je to přirozený hezký. S láskou. Čas spolu a zájem o člověka. Ale tohle není případ kvalitního vztahu. Pro mě je normální zajímat se celou dobu, ne jenom když on si zrovna vzpomene. Takže takhle ne.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 16:48

• Citovat
  • Upravit
23.7.24 10:47
@omalinKA píše: Více

Partneři to ví. Ani jeden nehrajeme doma tu komedii o funkčním manželství.
Dětem to vysvětlím tak, že jsme se s tatínkem oba snažili, aby měli hezký domov než odrostou, že svou rodičovskou roli jsme si splnili, jak nejlíp jsme dovedli a že teď už chceme jít každý svojí cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.24 10:52
@Housenkaromca píše: Více

Ano, souhlasím. Nejdřív se na vztahu musí pracovat, než se to úplně zabalí. Z mého pohledu jsem na vztahu pracovala víc, než dost. Ale nepodařilo se mi to vzkřísit. Milence jsem si našla až v době, kdy jsem vztah k manželovi měla zcela uzavřený.
A co se týče chlapa, který odejde od dětí… z toho pohledu by museli všichni lidi zůstávat i v nefunkčních vztazích, vztazích bez sexu, intimity, bez lásky, porozuměni, bez společných zájmů, jen kvůli dětem? Myslím si, že není problém, když muž odejde. Důležité je to, jak to udělá, jak se k té žen a dětem zachová a jak intenzivně je s dětmi dál v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.7.24 11:54
@TerezaVoříšková píše: Více
****A je nebo není problém, když odejde žena? Stejným způsobem jako muž? Proč by měl odcházet zrovna muž? Partneři jsou si přece rovnocení. Představ si stejnou situaci obráceně, že by muži očekávali, že odejde milenka od svého manžela, ale bez dětí. Spousta milenek zazlívá mužům, že od rodiny neodejdou, ale většina bych jich nebyla totéž (nechat děti s mužem) udělat schopna. I když znám takové. Ale děti to postihne vždy. Ve vedlejší diskuzi „Odchod manžela od rodiny“, popisují ty ženy, jak se jim děti hroutí po odchodu otce. Děti si nevybraly, že se do toho vztahu narodí. Odpovědnost za ně nesou rodiče, takže nechápu řeči o nějaké obětování se dětem.****
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.7.24 12:00
@Dostba88 píše: Více

Tak to je jasny, ze mu nemas psat, kdyz ti neodpovedel na zpravu…tam je to uz jasny nezajem…bohuzel…my jsme s Melody jen reagovaly na to tve - ze chlap te nesmi mit nikdy jistou, jinak ztraci zajem…coz je nesmysl a snazily jsme se vysvetlit, ze to mozna plati jen v tech nezdravych vztazich, kde to ani neni o lasce, ale kde jsi pro dotycneho nejaka korist, ktera ho zajima jen, kdyz se vzdali…a vidis, ze i kdyz mu nepises, tak se stejne nic nedeje, takze tam uz neni ani ten zakladni zajem…to bych davno odpiskala… :? Jo pokud jste treba jen kamaradi na sex a nepisete si nejak pravidelne, tak budiz, ale podle me ty to tak neberes a trapi te to… :? Pro me by to nebylo, bez zajmu chlapa, bych s nim nemohla spat…

• Citovat
  • Upravit
1239
23.7.24 12:01

@Dostba88 Proč by ten tvůj měl mít zájem? Má novou partnerku, možná už dokonce novorozence. Tak by se měl věnovat jim. Vám to evidentně nefungovalo, když jste se rozešli a je čas jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.7.24 12:13
@Ragnarog píše: Více

Jo, jenze ja nejsem od prirody parovy typ…ja dotycneho potrebuju jen, kdyz se zamiluju…takze pro me by bylo dosti nesmyslne, opustit muze, ktereho miluju, abych vyhlizela nejakeho, ktereho jeste ani neznam…protoze kdyby to mezi nami skoncilo, tak ja ani nikoho hledat nebudu. Muselo by to zase prijit samo, ze bych se treba zakoukala… chci tim rict, ze pro to ukonceni, ja nemam spravnou motivaci, neb to nemam jako tady ostatni milenky, ze toho chlapa potrebujou u sebe a vlastne to ani nemusi byt ten dotycny, jen nekdo, koho budou milovat…ja to mam naopak, ja vim, ze chci jen jeho a kdyz nebude on, muzu byt klidne sama. A jak to ma on…no rekla bych, ze on neni prvoplanovy nevernik, ze to ani nemel v planu, ale stalo se…a myslim, ze kdyby si to tak nesedlo, taky to neudrzuje a je spokojeny jen se svou zenou…ja jsem to neco navic, nepotrebuje me racionalne, ze by mu neco chybelo, ale emocne uz ano, protoze tam pochopitelne casem neco vzniklo…navic si zcela neskromne myslim, ze jsem pro nej neco extra po vsech strankach, stejne jako on pro me a ze vi, ze tohle se cloveku stane asi jednou za zivot.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
23.7.24 12:39

@Sonarka no tak to myslím, že chlap tě nesmí mít jistou, ale samozřejmě jen v tomhle nezdravým vztahu. Ve zdravým vztahu je hezký když to ví že tě má jistou a váží si tě.. My jsme byli právě takoví kamarádi na sex jak píšeš, nepsali jsme si oba nějak moc. Spíš jenom že předtím psal víc a když to odpíská, tak mi o tom může aspoň říct. Já jenom nechápu, že neřekne na rovinu končím, nechci, chápeš :nevim: to jako si nechává vrátka ke mně nebo nevím co si o tom myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
23.7.24 12:42

@Housenkaromca tak jasný, ale předtím zájem měl a neřekl končíme. Aspoň může říct konec, že. A ne že nenapíše nic.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 16:50

• Citovat
  • Upravit
23.7.24 12:49
@Housenkaromca píše: Více

Ano, máš pravdu, že žena od dětí skoro nikdy neodejde. Ale je čím dál víc případů, kdy po rozchodu mají partneři buď střídavou nebo společnou péči a podílí se nadále rovnocenným způsobem jak finančně, tak péčí.
Jinak, neříkám, že to děti nepostihne, ale hodně záleží na tom, jak ten odchod proběhne a jestli se to sype přes děti, nebo to ti dva umí vyřešit mezi sebou. Znám pár případů a uznávám, že jich není moc, kdy to ti zvládli maximálně s ohledem na děti tak, že to ty děti psychicky nesebralo.
Víš, co je nespravedlivé? Znám několik případů, kdy má dítě v dospělosti lepší vztah s rodičem, který odešel, než s tím, který zůstal a staral se víc. Svět prostě není fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
23.7.24 12:55
@Lorre píše: Více

Ukončovaní není jednoduché. Chce to koule říct, že to mám jinak a chci to ukončit. Nechceme tomu druhému ublížit. Bojíme se té reakce. Častokrát je to důvod, proč se ty vztahy tak prodlužují. Můžou to být i zadní vrátka, kdyby náhodou byla zase doma nějaká krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
23.7.24 13:10

@Lorre jo no, to je teď asi moderní, tak to tak dělá :lol: :lol: aspoň vím že je ještě horší než jsem myslela. Srab

Příspěvek upraven 31.08.24 v 16:43

• Citovat
  • Upravit
23.7.24 13:26

A ještě, co se týče rozvodů, i tady je dost holek rozvedených. A třeba by mě zajímalo, co řekne Sonarka, nebo Arturka, nebo Tess. Pochopila jsem, že jsou všechny rozvedené. A připadají mi jako rozumné ženské. Tak by mě zajímalo, jestli jejich děti ten rozvod taky psychicky odnesly. Tady se píše, že to děti odnesou psychicky vždy a je úplně jedno, jestli jsou malé nebo dospělé. Tak co si o tom myslíte vy, holky? Jsou z toho vaše děti psychicky narušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.7.24 13:26
@Anonymní píše: Více

Nedovedu, ani ten rok jsem si nedovedla představit, nechci už :srdce:

Jak říkáš, je to zbytečné Prodluzovani, ač dnes mi pěkně svrbí prsty, chybí mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.7.24 13:27

@Maria37 Ano přesně tak, pro mě také jasný signál a ještě se naštve on 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie