Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23992
24.7.24 15:55
@LukeR1 píše: Více

Tohle zrovna byl vdovec, postavil mi půl baraku, miloval kočky, mého syna, dokonce kytky. Ale zlobil, pil vodku a pak byl agresivni. Takze nějaký démoni tam byli (tipuju maniodeprese). Neveru jsme kupodivu neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.24 16:21

@Zmrzlink @coco74

Hlavně tedy pro zmrzlinku…

Holky…hlásím, že dneska je to měsíc a 2 dny od ukončení a už se cítím mnohem, mnohem lépe…

Třeba se mi ještě zasteskne, ale teď už nejenom vím, ale i cítím… že to ukončení je správná cesta. I ta zhrzelost je najednou pryč…ať si dělá, co chce, je to jeho život.

Jen jsem Vás chtěla povzbudit, že existuje cesta ven… :srdce:

A děkuji všem racionálně uvažujícím za podporu a stavění zpět na zem… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
24.7.24 16:39

@Ragnarog souhlasím, on se nezmění nikdy ani kvůli ženské. Kdybych měla vztah, je zablokovanej dávno a hlavně bych si s ním nezačala. Funguje jako magnet, ale nečekám nic. Je nepouzitelnej pro život. Nemiluju ho, protože mám rozum a zapojuju ho a hlavně vidím, že s ním by mě nečekalo nic dobrýho, takže ho ráda nechám v oběhu pro nějakou jinou, hlavně ať se do něho žádná nezamiluje :zed: ta jeho asi ještě neoprasila rozum, ale má v tom jen ty hormony. I když ty hormony jsou taky dočasný, pak prozře.. To je jenom pro zábavu a sex :oops: proto jsme byli v kontaktu. Mám snahu poohlížet se jinde na vážno, ale zatím nemám štěstí.. vyhledávám akce jak se dá, kde je možnost na někoho narazit. Protože dál s ním nepočítám na nic, ani na sex. Právě proto že si přiznám, že je toxickej a připouštím si to, víc do toho ze sebe nepouštím.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 16:21

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.24 16:40
@Dostba88 píše: Více

No jsou to hormony, clovek ma tendence je precenovat, zvlast v mladi a nezkusenosti…a tihle to navic proste s zenami umi, tu hodi lichotku, tu laskovny usmev…pak ti napisou, ze se jim o tobe zdalo :P :lol: Ten muj mi tenkrat jako prvni zpravu napsal, ze mam moc krasne fotky na fb, ale ze na zivo vypadam jeste mnohem lepe :mrgreen: Jo lichotky, to mu slo…a to bylo to jedine, co mu slo 8) Ale kdyz si to prehravam zpetne, on porad pouzival takove stejne fraze…nechapu, ze jsem neprozrela driv…ale tak kazda mame asi zkusenost s nejakym tim bad boyem…clovek alespon pak vi, co uz nechce :D A jo, v posteli to bylo super, byla tam silena chemie, ale ono je to v podstate super s kazdym, kde funguje chemie a kde je clovek zamilovany…ja nezazila nejakej spatnej sex. Takze jen kvuli tomu si udrzovat nejakeho takoveho vobsournika, mi za to nestoji.
Nj, ten tvuj asi dostal chut na sex…ten si taky asi mysli, ze pribehnes na pisknuti a ze necekas na nic jineho, nez na jeho zpravu :roll: Jako nechapu tyhle sebejisty blbouny. Ja bych mu odpovedela, az po par dnech…ze taky nemam cas, mu ani napsat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
argentina156
24.7.24 16:50
@Arturie píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně :mrgreen: jsem jedna z těch rozumných dospělých ženských (jak píše Ragnarog), která si to občas střihla s takovým bad boyem. Přála bych takový zážitek každé, která po tom touží :* ovšem na city musíte zapomenout…
  • Citovat
  • Upravit
Dostba88
24.7.24 17:01

@Sonarka jo přesně, chemie a silnej magnetismus. To je příjemný koření, když člověk je sám. Ale časem je potřeba poohlédnout se po něčem na dýl, po někom, s kým si rozumíš, je ti dobře a koho je člověk schopen milovat. Špatná zkušenost taky zkušenost a přesně, pak už víš, že to nechceš. Že to nemá vůbec význam. Přesně to mi na něm vadí, jak si myslí, že hned přiletím a čekám na jeho zprávu. Vyvedla jsem ho z omylu, odpovím za pár dní možná. Tohle všechno dělá jako pomstu :pocitac: :cert: Je strašně sebevedomej a párkrát jsem mu už taky shodila hřebínek ;)

Příspěvek upraven 31.08.24 v 16:40

• Citovat
  • Upravit
23992
24.7.24 18:08
@Lorre píše: Více

Jj, hochu, u těch 45+ je to, bohuzel, většinou nutnost. Proč myslis, ze bych vůbec tu žížalu vzala do huby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.7.24 18:41
@Anonymní píše: Více

Mám z tebe neskutečnou radost :srdce: :srdce: Dáváš mi obrovskou naději :srdce:

Mne se ani raději neptej, kde to zase je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
24.7.24 19:05

U tebe muže přijít dost brzo. Malo trénujes. Je to sval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
24.7.24 19:08
@Zmrzlink píše: Více

Byl krocan v troubě? Tak si to holka nevycitej. Užila sis to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
24.7.24 19:13
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.7.24 19:31

@Arturie zatím to tak beru a je mi dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
24.7.24 19:34

Nepotrebujes trening s robotkou, ale zdravi, abys mel po 40 erekci… nechlastat, nekourit, nejist praseciny a sport. Poruchy erekce maji nejcasteji cevnou pricinu a ne mlandravost nepozivaneho svalu :), pricina jsou nejcasteji ucpane cevy, cukrovka, vysoky tlak a stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
24.7.24 19:51
@argentina156 píše: Více

:) Ja se 5 let nedovedela, co to presne ten „zly kluk“ je, proto si myslim, ze to bude nejspis cliché. Nikto mi nedal uspokojivou odpoved, nikto mi to neumel vysvetlit, nikto ho nikdy nevidel, ale kazdy veri, ze existuje. :) Proto furt nevim, jestli mam zleho kluka, nebo nemam. Je zly kluk sebevedomy a pritazlivy? Pak letim na zle kluky. Je zly kluk sobecke, sebestredne, promiskuitni, emocne invalidni, sovinisticke hovado? V tom pripadu zleho kluka nemam a nebudu mit, tento typ je odpudive antisexy. Ma zly kluk charakter? Pak miluju zle kluky. Umi zly kluk milovat zenu? Pokud jo, chci jen zleho kluka. :dance: Do prcic, vlastne nemam zleho kluka, kluk uz davno neni, nevim co mam, "zleho chlapa " mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17996
24.7.24 21:30

jj, sport je priserna vec. Nutny zlo, neco jako uklid, vzdy tady bude, musis to delat, otravny jak mouchy, ale jinak to nejde.
Ja jsem prirozene extremne lina, ja bych se celej zivot jen vyvalovala, jenze musim delat sport, kdyz chci vypadat a taky pro zdravi. Tak ho delam v nejmensi mozne mire a v nejmene bolestive forme. Beham se psem, dviham zavazi, bruslim se psem a tak. :) Skus to taky. Predstavuj si, jak budes krasnej, kdyz budes mit hezky vypracovana ramena, to by mohla byt motivace.
Normalne se lidem vyplavuji hormony stesti pri sportu, nam se nevyplavuje nic, porucha no. :)

Příspěvek upraven 24.07.24 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová