Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jo za chvíli jsem tady určitě zase v slzičkách
děkuji ![]()
Někdo to prostě umí utnout hned, jiný ne…
A musí si projít všemi fázemi.
Jen Ty, které si tím prošly, tak ví… že to jednou skončí tak jako tak…a snaží se Ti tu bolest ušetřit.
Na druhou stranu asi jsem ráda, že jsem tuhle facku dostala a vím, že tohle už v dalším vztahu nechci. Jen doufám, že najdu nějakého parťáka…abych za pár let nebyla zase tolik zoufalá…že pro pár hezkých chvil, zradím sama sebe.
@Zmrzlink je to těžký a chápu, že člověk snadno podlehne. Někdo potřebuje si nabít pusu víckrát a pořádně a uvědomit si, že takhle to dál nejde a jednou se ti to určitě podaří se od něj úplně oprostit. Jde ale o to, aby té bolesti bylo co nejmíň. Nějaká tam je a bude, to víme, ale neměla by být žádná bolest. Vztah mileneckej má přinášet jen to pěkný. Člověk kterej ubližuje, neumí mít rád snad ani sám sebe, když to neumí dávat dál. I přes všechno má v sobě něco, čím tě dostane zpět, i když je jakej je. Dej vědět po víkendu, jak se cítíš a jak to probíhalo. ![]()
@Zmrzlink píše: Více
Musím uznat, že ten tvůj v tom umí výborně chodit. Jak začneš zlobit, nechá tě vycukat. Pak ti napíše, že tě miluje, dá ti znovu šanci a ty vděčná za ten kontakt s ním už nezlobíš, jsi nakonec vděčná za to, co ti předtím nestačilo. A ješti si řekneš, že už nic víc chtít nebudeš. On je vítěz, má všechno co chtěl, milenka se srovnala a nebude vyskakovat.
@Housenkaromca píše: Více
Jo, a ještě ji vybicuje k vyšším výkonům. Prsimte, Zmrzlinko, mimikry pro nej: jses líná, neempatická, nic pro nej neudelas. A na tom si trvej.
@Ragnarog píše: Více
Zeny jdou do toho bud z nezkusenosti a neschopnosti zdiagnostikovat lovce vcas, nebo jdou do soulozeni s lovcem vedome, vedi co od toho ocekavat, ale ta druha skupina je podle mne vyrazne mensi a byvaji to ty pragmaticke typy zen, obhruble typy a vychcanky. Vetsina zen je z prvni skupiny, jde o nezkusenost, vyprahlost, nedostatek sebevedomi, jsou nezvykle muze odmitat. Priklad, jeden sovinisticky trtko se chlubil, ze chodi balit maminy na detska hriste, protoze jsou snadna korist, vyflusle po materske dovolene, deprimovane, izolovane doma s ditetem, bez kontaktu, bez pozornosti muzu, to je jeden z prikladu.
Na mne maji profi-lovci repelentni ucinek, mam na ne vypracovany odmitaci reflex. Pro citovy typ zen machisticky lovec nema zadny smysl, jenom zranujici.
Nekde jsem cetla, ze machos nemavaji zrovna stastny zivot a vztahy a trpi frustraci, skusim ten clanek pohledat.
Příspěvek upraven 25.07.24 v 12:49
@Ragnarog píše: Více
Zeny jdou do toho bud z nezkusenosti a neschopnosti zdiagnostikovat lovce vcas, nebo jdou do soulozeni s lovcem vedome, vedi co od toho ocekavat, ale ta druha skupina je podle mne vyrazne mensi a byvaji to ty pragmaticke typy zen, obhruble typy a vychcanky. Vetsina zen je z prvni skupiny, jde o nezkusenost, vyprahlost, nedostatek sebevedomi, jsou nezvykle muze odmitat. Jeden sovinisticky trtko se chlubil, ze chodi balit maminy na detska hriste, protoze jsou snadna korist, vyflusle po materske dovolene, deprimovane, izolovane doma s ditetem, bez kontaktu, bez pozornosti muzu, to je jeden z prikladu.
Na mne maji profi-lovci repelentni ucinek, mam na ne vypracovany odmitaci reflex. Pro citovy typ zen machisticky lovec nema zadny smysl, jenom zranujici.
Nekde jsem cetla, ze machos nemavaji zrovna stastny zivot a vztahy a trpi frustraci, skusim ten clanek pohledat.
@Housenkaromca V tomhle máš pravdu, jen já blbec se ozvala první, cukání by jinak trvalo déle…
@Ragnarog, ![]()
Machovia, ( neumim to slovo sklonovat v cestine, jak se to rekne spravne? ) mavaji casteji problem s erekci.
https://www.pourquoidocteur.fr/…e-l-erection
Zenu, ktorou miluji, vidi macho jako cistou madonnu, tu si bere za manzelku a ku*vy, ktere ho vzrusuji, nejde milovat, maji to tezky, tolik frustrace a povadlych ptaku machistictich ![]()
https://soirmag.lesoir.be/…e-des-machos
Příspěvek upraven 25.07.24 v 13:29
@My Melody píše: Více
To je hodně zlehceny pohled proč ženy mají milence. Že by se všechny daly sjednotit jen do dvou skupin? To snad ne
@Cizinka 999 píše: Více
My nerozebirame duvody, proc maji zeny milence, ale proc zeny leti na prusvitne, proflakle techniky baleni machistickeho profilovce.
Příspěvek upraven 25.07.24 v 13:47
@Lorre píše: Více
Taky bych řekla, že jiné důvody asi nejsou.