Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Ano, to u toho taky byva…a ti lide popisuji neco jako pocit bezpodminecne lasky, to me hned upoutalo, protoze ten pocit jsem zazila jen jednou v zivote, kdyz mi zemrel blizky kamarad a pak se se mnou asi mesic nato, prisel „rozloucit“ do snu…mela jsem pocit takove lasky, jakou jsem nikdy nezazila, nemelo to nic spolecneho s nasi pozemskou laskou, tohle bylo tak strasne ciste…ten pocit jsem mela jeste nekolik mesicu po teto jeho navsteve…Bylo to jako by me nekdo naplnil laskou, neumim si to vubec vysvetlit…ale pocit to byl krasnej.
No ale nejak jsme odbehli od tematu…tak pujdeme radeji zpet…
Nekdo neco noveho s milencem?
![]()
@Sonarka píše: Více
Mozková smrt trvá jen chvíli a většina (spíš všechny) těhle zážitků je před mozkovou smrtí či po ní… Ne při ní…
Když nefunguje mozek, nejsou zážitky.
Ostatně vem si narkozu, to mozek trochu funguje, ale jsi mimo. Existuje ale pár lidí, co si pamatují celou operaci a narkoza nezabrala úplně, nemohli to dát ale vědět…
Navíc čistá pravděpodobnost: uhodnete kdo byl vedle v místnosti? Asi vaši příbuzní, že? Ti nejbližší, případně manžel/manželka… to je pravděpodobnost plus různé sny. Ale ne nutně skutečné zážitky mimo tělo..
@Temná duše píše: Více
No na to, ze veda je dnes uz tak daleko, zustava porad hodne veci nevysvetlenych a nevysvetlitelnych…kazdopadne je to tema, o kterem by se dalo sahodlouze polemizovat a pravdy se stejne clovek nedopatra…stejne tak jako treba o vesmiru…
@Sonarka to je zajímavý téma, jak jsi psala o tom loučení s blízkým kamarádem
u mě novýho to, že furt píše a vyptává se, ale jinak je na něj furt stejnej nespoleh. Zhruba jsme se domluvili že se pravděpodobně dneska ráno uvidíme, ale nic. A ani nenapsal, takže pak pošle buď nějakou výmluvu nebo možná napíše pravdu proč nemohl
ale tak co, chleba levnější stejně nebude
a co novýho u tebe? ![]()
@Sonarka píše: Více
Je to tak, ale jestli něco po smrti je, doufám, že 1) není peklo nebo ne věčné a za 2) doufám, že člověk co umře jako senilní dement je zase mladý a čilý (duševně) a to samé retardovaný člověk nebo mimino které umřelo a 3) zvířata by tam měla bý taky (vyjma pavouků) ![]()
@omalinKA píše: Více
Někdo dokonce hodně podobný, stačí se dívat na Výměny manželek ![]()
Nebo to co říká cca Jung, že všichni po smrti splyneme v jednu inteligentní bytost nebo sílu…
Mít hodně pěkných žen = alfasamectví
Mít moc/bohatství = alfasamectví
Alfa samce u lidí beru jako za 1) hezké muže co umí balit ženy či za 2) průměrně vypadající muže co to umí s ženama, za 3) boháče/slavné lidi (bez ohledu na vzhled)…
Takový prezident Petr Pavel má moc, je to alfa, ale moc žen neměl (má snad furt tu samou ženu a nevypadá na záletníka). K čemu je mu teda být prezident? To Bill Clinton si s ženama užíval jako prezident i předtím…
Já myslím, že jelikož jsem biolog, tak blbej nebudu ![]()
Příspěvek upraven 26.07.24 v 19:08
Já jsem tu psal o své práci už dávno, před lety…
Jsem v tom konzistentní…
Pokud nevěříš, můžu ti dát odkazy na mé příspěvky na toto téma.
Buď si tady budeme důvěřovat nebo si nevěříme. Pak já si teda myslím, že jsi tlustý zakomplexovaný chlap za tím tvým nickem. ![]()
To doufam, s temi pavouky
Pac jinak by to pro me bylo spis peklo ![]()
Proč je to hovadina, co je hovadina? Že nevěřím na esoteriku a duši? ![]()
Evoluční biologie uznává alfa-samectví. Jde o předání genů (velikost fitness) a o postavení ve skupině. Ale já ty holky jen píchám, o děti nestojím (nová doba)… ![]()
Jinak ano, jsou zvířata, co to nemají, ale jsou zvířata, co to mají. Lidé to mají…
A já bych řekla, že opakem chlapa alfy je chlap nudič. To je hrůza, zas ty samý krdy. Škoda diskuze. Končím. ![]()
Tak u lidi, co tvrdi, ze jen tak vystupuji ze sveho tela, bych byla taky skepticka
Ale mozkova smrt je neco jineho, ten stav se neda navodit jinak, nez skutecnou smrti a takove experimenty predpokladam nikdo nedelal…meli by mit preventivne pripraveni na sale neco napsaneho