Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Na těchto situacích jde vidět, že strach je hlavním tahounem těchto vztahů. Strach ze ztráty, že si někoho najdeš, že už nebude mít tak snadný sex, že mu zbude jen manželka…
Já vám ženy tyto situace vůbec nezávidím. Trápit se kvůli někomu, kdo to cítí jinak a dobře ví, co chcete slyšet. Kdyby v tom byly opravdové city, tak byste byly číslem jedna vy. Dobrovolně se pasujete do role, kde vám často není dobře.
Udržet to pouze v té milenecké rovině není vůbec jednoduché.
@tess50 píše: Více
Mně tyto diskuze hodně pomohly pochopit, že tohle nebude nikdy moje cesta. Raději makat na sobě a vztahu. Tvořit nové zážitky s rodinou a najít svůj smysl života v běžných věcech.
Pro skutečné životní štěstí není třeba žádná milenka. To je ale jen můj názor.
@Lorre píše: Více
Nejbohatší v Evropě? Vždyť jsou docela v hajzliku, prachy stříkají všude jinde ale jim se rozpadá pomalu vše, prachy dochazeji
@omalinKA píše: Více
Teď se mi to kecá, ale taky jsem byl dost dlouho bez sexu. Bez něho bych nedokázal mít hezký vztah. Bez sexu není intimita, která je důležitá pro motivaci být dobrým partnerem.
Teď už ale vím, jak se svou ženou komunikovat a tvořit vášeň ve vztahu. Takže možná už se svou ženou zůstanu do konce.
Jenze ja vubec nechapu, co to do me vjelo
Nic tomu nepredchazelo, nenasvedcovalo, fakt jsem byla posledni dobou v pohode, vyladena…on mi napsal, ze jde po praci grilovat s kolegy a najednou cvak…jak kdyby me posednul dabel…trochu podeziram Lorreho, ze ma doma mou Voodoo panenku
![]()
@My Melody píše: Více
Ano, ja toho nelituju, jsem i rada, ze jsem mu rekla, ze ho miluju…kdyby uz nic nebylo, tak vim, ze jsem mu rekla vse, co jsem chtela a muzu to v klidu uzavrit…
@Anonymní píše: Více
Tak ja to brala tak, ze on je daleko a je tim omezen, proto jsem byla takova vic shovivava, tolerantni…jenze kdyz mi doslo, ze jsme se nevideli pul roku a on za tyden leti na Mallorcu a my vlastne co…? Neni tam zadna protivaha…ze by mi to nejak vykompenzoval…nebo, ze by se o to alespon snazil, ma svuj zivot tam, ja opravdu nejsem tak podstatna…on je hrozne pohodlnej…uz si takhle zvykl, ze vlastne nic nemusi a ja presto verne cekam…a verim, ze tohle ode me necekal…mozna si neco uvedomil, ale stejne neverim, ze s tim neco udela, protoze jemu vyhovovalo prave to, ze ja jsem takova bezudrzbova…je pravda, ze jsem mela v planu se odmlcet, az bude na dovolene, to ja vzdycky spatne nesu..no tak to prislo o neco driv
![]()
@Housenkaromca píše: Více
Ja se mu urcite neozvu…a je mi jasne, ze sex ma s manzelkou, jestli i s nejakou jinou, tezko rict, ale nemyslim si, ze by slo o neco vazneho a asi to pro nej nebude nic top, kdyz si udrzoval i me, takhle na dalku…no to je ted vedlejsi…kazdopadne taky myslim, ze by preci jen mohl projevit vice snahy v tom vidani se…vim, ze to ma komplikovane, ty sluzebky zase jemu tak volnou ruku nedavaji, protoze musi byt tam a tam v ten a ten cas a prakticky pracuje az do vecera, konci kolem pul 6 nejdrive…no ale jednou za mesic - dva, by se snad neco vymyslet dalo…sejit se na puli cesty, doma rict, ze se treba zdrzi u zakaznika do soboty…coz se teda u nej moc nestava, ale tak mohl by nejak improvizovat…jenze, jak jsem pochopila, on je doma asi dost hlidany…ta jeho je neco jako ja
On treba ani o vikendech nikam nechodi, je jen doma s detmi, obcas daji vylet, ale vetsinou dela na zahrade, nebo pak doma vecer griluji s prateli, ale ze by sel sam ven na pivo, to se stalo jen kdyz ta jeho odletela na tyden i s detmi pryc
Tak to najednou trajdal
Takze on bude asi dobre pod dohledem. No ale vysledek je stejny, at je to jeho chyba, nebo ne, s tim vidanim pro me nemuze nic moc udelat..
A ja abych tu vecne cekala…nj, asi mi to ted nejak doslo. Holt chce neco, na co vubec nema…a mel jen kliku, ze jsem v tom byla az po usi a tak jsem proste drzela.
Ale jo, muzes…to u vas muzu neni nikdy na skodu
![]()
A hele, vis, ze se mi o tobe zdalo..?
Mne uz asi slusne hrabe…pujdu k tomu psychousovi s tebou ![]()
Koukali jsme se spolu na nejaky tucnaky
A pak jsi se chtel se mnou libat a ja ti rekla, ze nemuzu, ze jsem pred chvili jedla cibuli
No ale nenechal jsi se odradit
![]()
@marin píše: Více
No ja mu to ale rikala, ze jsem takova sopka…
Cela leta mohu byt v klidu a pak bez varovani to na nej vychrlim… ![]()
To je intimni…?
Zadne dalsi praktiky uz nebyly…
To mozna priste, na prvnim rande nikdy
![]()
@Sonarka píše: Více
Příspěvek upraven 27.07.24 v 15:36