Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
A nenapadá te, ze to je láska jen z tvé strany?
Kdyby te miloval, udělal by maximum pro to, aby si te udržel
mne tedy az takto nerupe…ale pocity dost dlouho drzim v sobe a jednoho dne vybublaji.
Co se tyka tech vztahu zacinajich nebo mileneckých, tak tam se spis stahnu než bych se nějak projevovala. Ale to jsou i zkušenosti.
Příspěvek upraven 27.07.24 v 23:50
@Lorre píše: Více
Uz jsem tu rikala, ze on mi takove veci nepise
Ze jsem mu chybela, mi napsal mozna jednou…pokud bych mu napsala, mozna by mi v prvni zprave tak vycetl, cim vsim jsem se ho dotkla
Urcite ne nic milostneho…neni to zadny splachovaci svudnik, jedna dle toho, jak to citi. A rekla bych, ze je pomerne uprimnej.
@Venetia píše: Více
Ja se tedy umim ovladat u deti..ale u milence uz mi ruplo mnohokrat
A nebo, kdyz mi neco nejde…to je taky velky spatny
![]()
tak když by něco nejde, to se taky někdy dostanu do emoci ![]()
Nejvíce v situacích, kdy jsem bezmocna a nemuzu s tim nic udělat, nijak to zvrátit
@Housenkaromca píše: Více
Jenze on si tohle vubec neuvedomuje, ze jsme se nevideli pul roku, pro nej neni zadna doba a u nej to vubec nejak nic nemeni…pise mi porad stejnym touzebnym stylem, jak kdyby jsme meli vztah…nekdy mi prijde, jak z jineho sveta
Na jednu stranu to obdivuju, protoze vesmes jsou muzi zalozeni fyzicky a bez toho, jejich zajem upada, u nej to tak neni, je porad zapaleny stejne, jako ten prvni den…ale na druhou stranu, je to takove, ze to opravdu vypada, ze mu to psani staci a nic hlubsiho ke mne nechova…i kdyz to zase nevim, proc by to pak vubec udrzoval…zkratka tomu nerozumim o nic vic, nez vy ![]()
@Housenkaromca píše: Více
Láska je složitá. Určuje ji naše výchova, dětství, zkušenosti, schopnost dělat kompromisy, komunikace, sebereflexe, emoční inteligence, činy,…
Milujeme sebe skrze jiné. Pokud by nám láska nedávala dobré pocity a emoce, tak bychom neměli motivaci s ní pokračovat. Nezištně dokážeme milovat asi jenom naše děti. Proč bychom milovali někoho, kdo nás nemiluje? Dle mého, protože chceme nebo doufáme, že skrze toho druhého dokážeme být šťastní. Za pocit toho štěstí děláme různé hlouposti. Věříme a obhajujeme si to sami před sebou, že ty city jsou opravdové. Čím více životních zklamání, tím méně víry, že může existovat něco opravdové.
Nejdůležitějším faktorem šťastného a zdravého života jsou kvalitní vztahy obecně. Nejenom ty partnerské, ale i s rodinou, přáteli, kolegy.
Ale tak to on nedela, ze by neco hazel na me…spis se snazi vysvetlovat a pripadne trochu ukrivdene resit, proc si o nem myslim to, ci ono…a neni to tak, ze by jsme se usmirili a bylo to hned vse sluncem zalite…on pak vesmes jeste par dnu je divnej a odtazitej…
Je tak trochu cita no…a nejhorsi je, ze on opravdu nevi, co dela spatne, jemu musi clovek vse rikat polopate…on ma takovej svuj svet..coz na nem miluju, ale zaroven me to nekdy vytaci a fakt nevim, co si myslet.
@Venetia píše: Více
Ale jo, napada…jen mi nikdy nejde moc na rozum, proc to teda vubec udrzuje..?
Jaky ma duvod?
@omalinKA píše: Více
Příspěvek upraven 28.07.24 v 01:20
Ja ho vubec neobdivuju
Jen obcas…
Ale je pravda, ze mi psal, ze nemel nikdy zenu, jako jsem ja…ze vetsinou ty, ktere chtel, nechtely jeho a se mnou to klaplo, i kdyz to vubec necekal…no je pravdou, ze on tak nejak ustrnul v te pasivni pozici a nijak se nesnazi, proste si zvykl, ze je to, jak to je…vi, ze ho miluju a to mu asi dava jistotu, ze budu cekat vecne…no uvidime, zda se ozve…ja mu tentokrat opravdu psat nebudu. Nevim, tohle nereagovani nechapu, mne napsat on neco takoveho, tak mu to pekne vytmavim…a i kdyby me mel poslat do pr…prece to mohl napsat. Tohle na me pusobi detinsky a trucovite…
Ale zkusim na nej vubec nemyslet…vypustit ho z hlavy…
Tak si začni něco se šéfem a bude to, Helmut má manželku, ti budeš mít ještě šéfa. ![]()
Jj..je to tak…muj tata je taky kozoroh a mel tendence, ze treba tyden - 14 dni nemluvil, teda hlavne s mamkou…u nas zase byl perfektni, obetavej, milujici a udelal by pro nas vse a pak mu najednou ruplo v kouli a my se s brachou utikali schovat pod postel…ale to bylo tak jednou do roka nastesti
Presto z nej mam dodnes respekt…
Jak se rozcili, tak lita vse okolo…a ja to mam po nem
Tyhle amoky…