Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Cely charisma je v jejich sebeduvere, uvolnenosti, v sarmantni drzosti s jakou oblbuji zeny. Maji sebeduveru a umi odrbavat kecami. Lovci nejsou obvykle o nic hezci, o nic inteligentnejsi, o nic zajimavejsi, o nic lepsi, jak prumerny chlap, jen porozumeli tomu, jak funguje zensky mozek
a nemaji limity.
Maly, starnouci, oplacany chlap a samicky kolem jsou hotove, jake ma ten vzdelany, omezeny bl*bec charizma. Vystartuji na zenu s takovou intenzitou, ze nez si zena uvedomi, co se deje, je zpracovana. Pokud ho zena odmita, zkusi se stat kamaradem, ktery rozumi jeji problemum, jeji videni sveta a ceka, az bude mit ona blbe, fragilne obdobi a mozna podlehne a nekteri maji vydrz, ne kvuli te zene, ale aby sobe a svym mindrakum dokazali, ze na ni maji. Zkouseji to na kazdou, devet jich odmitne, desata podlehne, v tom je jejich uspech, v kvantite cilovky.
@My Melody píše: Více
Tak muj ex milenec zrovna docela atraktivni byl
A byl si toho dobre vedom…
Ale samozrejme jsou i lovci, co na krase moc nepobrali a sazi na to charisma a sebevedomi…nic jineho jim ani nezbyva…kdyz maji tyhle choutky a zroven nic moc vizaz…musi to holt rozehrat naplno a neztracet cas. A samozrejme, ze maji vydrz, neb je ten lov bavi a potrebuji si porad neco dokazovat a hlavne v tom nemaji city, to se pak lovi lepe, kdyz jim o nic moc nejde…jen o jednu z mnoha…chlap, co ma doopravdy zajem, ho naopak az tak najevo davat nemusi, je opatrejsi, protoze se boji odmitnuti, neb kdyz chce nekdo jen toho jednoho cloveka, je to pripadne odmitnuti pak bolestne…nez kdyz jich chce milion a je mu jedno, kdo se chytne. Takze ano, lovci to maji jednodussi, neb je to pro ne spis hra, kterou hraji dnes a denne.
@Lorre píše: Více
Nj, jenze to musi clovek chtit a mit silnou motivaci…jako alkoholik, co chce prestat pit…taky k tomu musi dojit sam, nikdo jinej ho nepresvedci, kdyz sam nechce. A to milenectvi je takove nahoru dolu…kdyby to bylo porad jen dolu, tak se to ukoncuje snaz, jenze pak zase prijdou hezke chvile a je to…
@Sonarka
Samozrejme, muze dobre vypadat, ale neni to podminka, ani pravidlo lovce, spis nahoda. Obcas se mezi nimi ocitne hezky blbec.
Co maji spolecny, je repelentni ucinek na Sonarky a Melodie, je to mimoradne odpudiva muzska sorta, neco, ceho se chces co nejrychleji zbavit a premyslis, jak si mohla byt tak neoriginalni, zes mu venovala 10!!! minut pozornosti ![]()
@My Melody píše: Více
@Lorre píše: Více
Protoze ho miluje…?
A nekdy to holt trva…v te dobe zamilovanosti, je naprosto krute, az nemozne, to utnout…verim, ze to chce jen cas. Ted je to bez sance.
Ano, takový muž „chápe, jak funguje ženský mozek“ - tj. jednoduše ![]()
Od obyčejné holky z vesnice po městskou „intelektuálku“ - většinově funguje ten jejich mozek stejně - jednoduše přes emoce, jako nějaký stroj. ![]()
@Temná duše píše: Více
To jsi na omylu, ani vedci zatim nevi, jak zensky mozek funguje…uz jednou pry malem zjistili, co zena skutecne chce…ale ona si to mezitim rozmyslela
A to jsme proste my… u nas nikdy nevis ![]()
Vědci si lámou hlavu, ale svůdci ne (já jsem oboje v jednom) ![]()
Ty víš, že nevěřím na svobodnou vůli, už jsem argumenty dal (bohužel jsem je v nasranosti smazal, protože debata byla o ničem)…
Prostě někdy je v tom vzhled, jindy osobnost, jindy prachy nebo sláva…
Dokonce bych řekl, že existuje pár typů žen co se dokola opakují, to samé muži.
Jsou i odchylky, blázni, lidi co maj poškozený mozek, jasně, to ano… ale to jsou jednotky procent, ti by se taky dali předpovědět, kdyby měl člověk dobrý počítač a dal tam správné vstupní údaje (geny plus výchovu atd).
Kdybych měl spočtené geny (a lépe jsme jim rozuměli, jednou třeba budeme), plus znal dokonale něčí výchovu, třeba kdyby to bylo mé dítě, znal jsem jeho geny a výchovu a vliv okolí, dokázal bych na procenta většinově předpovědět, jak se kdo zachová, na svobodnou vůli nevěřím, mam pro to dost argumentů a nejen já ![]()
Už jsem tu napsal, že lovím své typy žen. Na sex jich mam víc typů, na zamilovanost tak 2-3.
City jako balič nepředstírám, když mi jde o sex, nenalhávám té holce nic, když se mi hodně líbí, zamiluju se, tak taky nelžu. Jen to prostě časem přejde. Za to nemůžu… to je příroda…
Nevim, kde melody vzala, že se svůdce žen nemůže zamilovat… možná nějací psychopati, ale já jsem jen polo-psychopat (jako většina lidí, jen si to uvědomuju)
Kdybych balil holku co je chytrá a hezká (to je nejlepší kombinace, že…) - nepůjdu na to úplně stejně jako u blbky na sex. Ale některé věci jsou podobné u všech žen. A některé u všech lidí obecně… pak jsou odchylky, typy, individualita. Ale nikdo nemůže říct, že ty „triky“ nezabíraj.
Na tebe by prostě platila trochu jiná sada „triků“ nebo prostě postupů - trik není hezké slovo (taky už jsi poučená, kdyby ti bylo 20, bylo by to jiné). A něco platí na blbky i chytré tak jako tak…
Kdybych nebyl typ té holky, bude to taky těžší než kdybych byl typ dané ženy. Když člověk hodně dobře vypadá, pak je obecnějším typem více žen. Ne všech, ale více. A když není tak hezký, tak je typem méně žen, ale pořád to může dohnat i jinak. Ten tvůj taky nebyl tvůj typ na první pohled…
Příspěvek upraven 26.07.24 v 02:25
@Temná duše píše: Více
To je pravda…opravdu svobodna je jen duse, kdyz uz neni v tele…dokud je v tele, omezuji ji ruzne chemicke procesy v tele a mozku, je zatizena timhle hmotnym svetem…podivej se na dokument - Byl jsem mrtvy, je to moc zajimave…
Ja myslim, ze dokud je duse v tele, ma nad ni telo, geny, chemie, hormony, leky, alkohol apod, asi jakousi nadvladu, ale mimo telo uz nikoliv…to uz je zprostena vseho
Takze ano, z casti mas pravdu.
Ty myslíš, že duše je víc než chemie v mozku a těle? Já tomu moc nevěřím…
Nádory na mozku, drogy, chlast,… to vše mění osobnost člověka. Na nějakou nehmotnou duši moc nevěřím… tenhle vesmír je hmota (energie je součást hmoty). Čistá energie je zatím jen teorie několika astrofyziků, ne všech… Ale pořád nepřidávaj fyzikové této „čisté energii“ nějaké psychické či inteligentní vlastnosti. Až teprve kombinace atomů a molekul a tím i genů a tkání dělá „duši“ duší…
Příspěvek upraven 26.07.24 v 02:28