Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
18.7.24 21:29
@Dostba88 píše: Více

Od soboty se neozval..? 8o No to bude dle popisu taky darecek…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 21:36
@tess50 píše: Více

Prej do rucniku 8o :lol: :think: Takova skoda :* Muj chce vzdycky do pusy, ale taky se zprvu zdrahal a nevedel, zda to myslim vazne :mrgreen: Ale taky to provozuju jen s nim, ani s ex milencem to nebylo, to jsme zkouseli asi jednou…soucasnemu se to zalibilo, takze je to skoro vzdy a mne se libi, jak si to uz bere bez ptani a jak je z toho vzdycky hotovej :oops: :jazyk: A ja samozrejme taky :* :andel:

• Citovat
  • Upravit
106331
18.7.24 21:39
@Sonarka píše: Více

Vaha? Neee.. Hrozne jsem pribrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 21:53

Ty jo, zajímavý, kolik manželek tak cepuje chlapy, že orál ne, jedině přerušovaně…Já když jsem začínala se svým současným manželem, tak jsem byla překvapená, že to tak v prvním manželství měl taky. Myslela jsem jaká to byla rarita, ale tak asi ne 8o

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 21:55

@tess50 zhrzená ex nejsem, nechala jsem já ho a věděla jsem dobře, proč. On se rozejít nechtěl. Prostě byl dost rozlítanej, jestli mi byl nevěrnej ví jenom on. Já mu na nic nepřišla. Jasně, těsně po rozchodu není příjemně nikomu, chvíli mě to možná mrzelo, že jsem ho v afektu vyhodila, ale zpětně jsem ráda, jestli mi dělal to, co dělá ji teď. Kdyby byl šťastnej, asi se mnou neobnoví kontakt, ne? Doma ho nechci, on to ví a předpokládám, že asi u ní zůstane.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 21:59

@Sonarka jo jo, to je. Proto bych ho taky pro sebe nechtěla. On to tak někdy dělá, že dělá mrtvyho brouka a pak se diví, proč nepíšu. Že ale neodpověděl on, to dělá jakoby nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 22:04

@tess50 protože tohle nám klapalo výborně, nenašla jsem vztah dosud nebo nikoho, co bych ho chtěla, bohužel. Jsme malý město na nikoho solidního asi nelze narazit.. Snažila jsem se. A dál je mezi náma strašná chemie. Štve mě to, snažím se ho zprotivit a navíc, bydli taky skoro vedle mě. Já tu bydlím roky a on se jak na potvoru nastěhoval sem zrovna, je to asi půl roku.. Vím samozřejmě, že to není dobře, co děláme, ale neumím si pomoct. Obě víme, že dřív nebo později to skončí, tak jako tak. Až nebude chtít on nebo já potkám, končíme. Teď mám alespoň toto..

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 22:06

@tess50 .

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:54

• Citovat
  • Upravit
106331
18.7.24 22:47
@Sonarka píše: Více

ty jsi milenka snu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.7.24 22:53

Mne tenkrat milenec rekl, ze si mysli, ze ty praktiky, co ja mam rada, moc zen nedela…tak asi mel taky takove podobne zkusenosti… :) Ale jak to ma doma s pritelkyni, samozrejme nevim…jen mi psal, ze spoustu veci delal prvne, az se mnou…je fakt, ze ja s ex taky nedelala vse…asi se musi sejit ti dva spravni, aby si to sedlo…ja musim chlapa chtit emocne i fyzicky, pak jde vse :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 22:55
@Venetia píše: Více

Ja tak…ja myslela, ze resis milence :lol: Ze uz ho nechces…tak to jsem blbe pochopila…no o vaze mi ani nemluv…potrebuju tak 10 kilo dat dolu…jedine hezke, jsou ted prsa :cert: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 23:00

Akorat ze si me milenec moc neuzije :lol: Pritom jini by jezdili jak divi :P :cert: Ale chapu no…ta dalka je na prd.

• Citovat
  • Upravit
106331
18.7.24 23:04

ja mam jeste nachystanou mrkvičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106331
18.7.24 23:11
@Anonymní píše: Více

ja to taky v manželství nedělala…ani sex moc nebyl…potom, jak komu…to uz musí byt opravdu přitažlivost… u aktuálního milence je to tak trochu nutnost…ale u nej mi to nevadí vůbec
@Sonarka
Ja ještě minimálně deset…radeji patnáct…ale tim tempem, jak to leze dolu, tak nevím, jestli se toho dožiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.7.24 23:12

Je vidis, tu mam taky v lednici :P Tak si asi dam :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová