Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
18.7.24 18:30
@Housenkaromca píše: Více

Myslim, ze ve vypjatych situacich to vyhraje ta co je v pohode… Je jedno na jake stoji strane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
18.7.24 18:31
@Anonymní píše: Více

Muzeme se motivovat vzajemne.. Ja uz to zkousim od ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 18:33
@Venetia píše: Více

Počkej… tuhle vizi mi neber…:-)…nebo si rovnou půjdu hodit mašli…:-)

• Citovat
  • Upravit
106279
18.7.24 18:40

V pohode.. Neboj
V tvem veku jsem se rozvedla a tesne pred pade sla do dalsiho vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 18:44
@Lorre píše: Více

Protože jsem párový člověk, chci mít s kým plánovat výlety, trávit čas… plánovat budoucnost. Samotnou mne to nebaví.

Asi to není dobře, ale chlap je pro mne v životě inspirací… motivátor. Když jsem sama, tak se k věcem rozhodnutím špatně dokopávám. Mám ráda, když se můžu s chlapem zasmát. Prostě mě to nebaví, být sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 19:06

Jsem milenkou třetím rokem skvělého chlapa, o něco staršího než já, ženatého, otce dvou dětí (chlapce 5 let, dívky 8 let). Poznali jsme se v práci. S jeho paní a dětmi se známe od vidění, ale pravděpodobně vůbec netuší, že s jejím mužem něco mám. Je to skvělý chlap, kterého mám moc ráda, nejraději bych ho měla jen sama pro sebe. Ani jeho děti by mi nevadily. Jezdíme spolu na víkendy do zahraničí nebo do wellness tady po česku a podobně, občas si jdeme spolu tenis, dáme nějakou túru po horách a tak. Od samého začátku našeho vztahu jsme si vyjasnily, že si nás představuje on, jak já. Takže sliby, jako že se rozvede a někdy budu něco víc než milenka, nesliboval. Zato sliboval skvělý milostný život, cestování, a občas nějaký ten dáreček na rozmazlení. I přes to, že jsem věděla, že nebude nic víc, tajně jsem si přála a představovala, jak bych s ním měla rodinu, baráček, svatbu a žily bychom šťastně až do smrti.

Jak se cítíte v roli milenky?
Já to mám nahoru a dolu. Užiju si ho, ale nemusím se o něj starat. Nemusíme řešit věci, ve kterých se názorově neshodneme. Když už to vypadá, že na sebe nemáme náladu, jeden nebo druhý kdykoli může odejít, tak se vyhýbáme případným hádkám. Milé dárečky, zaplacené večeře, letenky, hotely, jsou super. Sex skvělý. Parťák na výlety taky super. Negativa to má ale taky veliké. Musíme si dávat bacha, abychom nepotkaly někoho známého. Buď musíme plánovat společné víkendy hodně dopředu nebo naopak narychlo, když on může. Časem se vždy musím přizpůsobit já jemu. Takže se občas sítím hezky, spokojená. Mám ráda, když mohu jít hrdě po jeho boku a cítit se sebevědomě, milovaně, hrdě. Jsou dny kdy se cítím pod psa a nejraději bych se zahrabala. Někdy i toužím po společné budoucnosti, klasickém rodinném životě. Žárlivost vůči jeho paní necítím. O paní přede mnou nemluví, na děti se většinou zeptám já a pak se rozpovídá. Sám říká, že mě tím nechce trápit.
Uf, teď jsem se vypsala a těším se, až si přečtu Vaše pocity z života milenky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 19:13
@Lorre píše: Více

To jsou dost dobrý postřehy, asi bych se nad tím měla zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 19:18

Řeší s Vámi jako milenkou partner, zda si dáváte pozor, abyste neotěhotněla?

Jak Vás má uloženou v mobilu?

• Citovat
  • Upravit
492
18.7.24 19:49
@omalinKA píše: Více

No, ono plodnost člověka je dost malá…
Horší je to s pohlavním chorobama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.7.24 20:24

Ptal se me jen pri prvni noci, zda beru prasky…rekla jsem, ze ne, takze si dava pozor a sex provozujeme prerusovane. Kondom nepouzivame. On stejne vetsinou chce vyvrcholit do mych ust… :oops: :jazyk:
Jak me ma v telefonu nevim, nezkoumala jsem to, ja ho mam normalne pod jeho jmenem :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 20:26
@Venetia píše: Více

Ty uz taky? 8o Ja myslela, ze ti to vyhovuje :think:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.7.24 20:32
@Sonarka píše: Více

Já jsem strašně dlouho nepolykala, ale já nemám ráda chlapům kouřit, fakt to nemusím, přišlo to s věkem, kdy mi to fakt vadí.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 20:42
@Klopotkova píše: Více

To ja zase moc rada :oops: :jazyk: Ale polykani delam jen u milence…u ex treba vubec…musim toho chlapa chtit naplno.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 20:58

.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
18.7.24 21:14

.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:57