Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.24 16:23
@Coco 74 píše: Více

Jednoho dne k tomu dospěješ a uděláš to, asi na to nejsi ještě připravena.

Mně hodně pomáhalo si říkat, co bude za 5 let…bude to. fungovat pořád stejně?…chci to takhle…porad v tom být?

Co bude až půjde jeho manželka do důchodu?… to už pro mne nebude mít ani chvilku…a já budu stará na hledání partnera…

Nezasloužím si víc?… zasloužim…ale. musim. proto něco udělat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 16:28
@Anonymní píše: Více

Ja treba beru milence jako sveho partnera a on me jako svoji partnerku. Nejsem hracka pro neci zabavu :roll:. Pokud by takovou chtel, tak do toho bych nesla.

Bud me vezme jako balicek, nebo za to nestal…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 16:29

Ano…konec je děsný…ale jak jsem psala, je to cesta jak z toho ven. Už je to pak v procesu…nestagnuje to, netopis se na. miste, muzes se divat do budoucnosti.. U mne to jsou skoro 4 týdny…a je mi mnohem lépe, i když mám samozřejmě propady. Ale když v tom zůstaneš…šance, že se budeš cítit lépe je minimální…případně ti bude dobre jen na chvilku…

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 16:30

Ja uz tady psala, ze o me rikal ze jsem pritelkyne. Ale holky mi to vytmavily, ze zenatej to nejde mit pritelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:30
@Sonarka píše: Více

Souhlas, musis si rict, ze bud to vezmes tak jak to je a nebo jdi od toho.

A musis s nim mluvit, pokud mu bude vadit i to, tak si rozmysli, jestli fakt za to stoji…

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 16:32

Jestli bude jeste o cem mluvit po ty pauze :nevim:, vlastne mnou vybreceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:34

A ja si myslim, ze se ozve. :D Doma se to uklidni, jemu se bude styskat :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 16:38

ale on se treba chce videt 3× tydne, ale pak ta realita je jina. Ono fakt nejsou tak slozity, nepremysli nad tim. To co ty resis, on vypousti. Treba ani nevi, ze ty nejakou kvotu mas, on treba vubec, jde to mimo nej… a prece kdyz se ted neuvidite, uvidite se treba pozitri, o co jde

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 16:40

Mluvit v klidu, to by mu nevadilo, jen ja se bojim neco porad ne vytahovat, mela jsem predtim toxickej vztah, tam se nedalo mluvit vubec o nicem, otocil dokonale vsechno proti me, a veskera snaha o nejaky zmeny koncila sem jakej sem, menit se rozhodne nebudu a kdyz se ti to nelibi tak spolu nebudeme, ale kdo by te chtel, bud rada ze ja se slituju, prasknul dverma a prijel treba az za den nazpatek…
Takze ja se ted bojim poradne o necem mluvit, i kdyz je tohle uplne jinej chlap, to v sobe porad nejak mam. No az v amoku to reknu, ale zase az moc od plic :nevim:
Ze mi vadi ze rusi jsem mu rekla samozrejme i v klidu, ale tak proste asi nejak opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:41

A holky na emiminu urcuji kdo jak koho ma nebo nema brat. Dulezity je jak to beres ty a druha strana. :)

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 16:43

Jenze co ted a tim, kdyz uz jsem to takhle pohnojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 16:44

Ja ho jako pritele brala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:45

Uprimne, chces byt s nekym, kdo te nema rad takovou jaka jsi?

Ex byl idiot a jeste, ze je ex. Pokud odejde, tak za to proste nestal, nikdy ten vztah nebude dobrej.

Ja treba ze zacatku vsechno rikala kamosce co mi na milenci vadi a vlastne pak vzdycky to dopadlo jak u tebe… od te doby co s nim mluvim je mi stokrat lepe. A on je taky spokojenejsi, protoze ja jsem mnohem prijemnejsi a vic v pohode.

Nicmene jestli ty chces aby odesel a on nechce, tak s tim nic neudelas, to je patova situace

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 16:49

Ja pujdu proti proudu, napsala bych mu, ze si s nim chci promluvit, ze se tim hrozne trapim.

Jen ty musis vedet s cim tam pujdes, bud mu das na vyber ja nebo manzelka a nebo se budes snazit najit reseni pro dany stav.

Ale to si musis rozmyslet.

Uprimne, on je ted asi rad, ze ma klid a nechava te vycukat, at si to vyzeres. Pokud by se sejit nechtel, tak fakt neni o cem a budes vedet, ze mu na tobe nezalezelo a rozesel by se s tebou i bez tveho vylevu…

• Citovat
  • Upravit
1239
15.7.24 16:51

On se s ní rozešel a ona za ním má jít a dát mu na výběr buď já nebo manželka? Vždyť je přece jasné, že on si ji nevybere. Kdyby ano, nedošlo by k tomu rozchodu, když mu řekla, že nezvládá být milenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová