Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
14.7.24 13:38
@Coco 74 píše: Více

Já bych zase podotkla, v dnešní době je ta rozvodovost tak obrovská, že tohle je kapka v moři…. Když jsou děti rozumný, a hlavně opravdu skoro dospělý, také bych to tak černě rozhodně neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.7.24 13:40
@Zmrzlink píše: Více

Jj, jak jsem psala, on sam rekl ze v detech problem nevidi, ze by delaly probelmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.7.24 13:42

@Coco 74 Není to ojedinělé, vidím to často. I ten Adamec to zmiňuje, že ho to celoživotně trápí.
Některé děti dokonce přidají i strach o případné dědictví, nenávidí tu novou ženu.
Ale jiné se zase dokážou empaticky vcítit do své matky, ono když se ti zhroutí matka, a to se stává, tak asi nebudeš mít ráda tátu za to, že odešel. A taky si člověk ty situace projektuje do dvé situace, že by nechtěl, aby se toto jemu stalo a že je to ohromně bolestivé.

Hlavně si uvědom, že ono to asi není tak, že on nechce s tou ženou být. A zamilovanost k tobě už také opadá, proto začal rušit ty schůzky. V té zamilovanosti udělají cokoliv, aby se s milenkou mohli vidět, pak už začnou mít jiné věci přednost. Třeba někdy je opravdu unavený, ale jindy jde třeba někam s manželkou a tobě to neřekne, aby tě to zbytečně neranilo.

No a jak se začne tlačit na trávení času, tak se pro něj ze zábavy stává povinnost, a to nemá zapotřebí.

Příspěvek upraven 14.07.24 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.7.24 13:44

@Coco 74 Pokud chtějí jít rodiče od sebe, je to jiné, než když si jeden najde milenku a ten druhý se z toho zhroutí.

Předpokládám, že jeho žena od něj odejít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.7.24 13:45

@Coco 74 A jak to ví? Už to zkusil? Realita může být jiná než nějaká teorie.

Hlavně, podívej, jak jsi zničená z toho rozchodu ty. A to nemáte za sebou X let společného života. Společné děti. Léta společných zážitků.

A teď si představ, jak asi zničená by byla jeho žena. A pokud ten chlap za něco stojí, tak to prostě své ženě nechce udělat. A tohle by si každá milenka měla uvědomit, než do takového nešťastného trojúhelníku vstoupí.

Příspěvek upraven 14.07.24 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
14.7.24 13:52

ja na to neverim
Když se někdo objeví, určitě milence vyhodí ze sedla
Ted mam zrovna pristi tyden rande…a ještě mozna dvě další
@Zmrzlink

ja to mam v průměru 1× za 14 dni…ted jsme se neviděli vice než mesic a uplne mi to vyhovuje.
Ale potrebuju zase ten večer i s noci…na nějaké navstevy pres den typu zakukat a jít zase nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.7.24 14:05
@Housenkaromca píše: Více

Jo, pises pekne, ma to hlavu a patu. Ja a tebou v podstate souhlasim. Sama si rvu vlasy, ze jsem se do tyhle situace dobrovolne dostala. Ve me se vsechno pere :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.7.24 14:07

@Venetia 56587030 [/citace
Ty ale nejsi do milence zamilovana, ne? Co jsi psala. Me by ani nenapadlo hledat jinde, ja mam oci jen pro nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.7.24 14:07
@Venetia píše: Více

Přesně tak, já přesedlala opravdu hodně rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
14.7.24 14:17

Neco tam určitě je, ale drzime to na uzde, nic vyřčeno nebylo…ale po dvou letech to ani nejde jinak
Ale důvod byl u mne jiny než u vas… pokud bude šance na něco lepšího, tak to ukončim…ale uz ted se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
14.7.24 14:21

Co mu teda brání ukončit vztah s manželkou? Kdyby měl doma malý děti, tak ho chápu. Ale děti pryč a stejně nechce odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29609
14.7.24 14:53

Ten člověk, pokud není v největší zamilovanosti a ve vztahu není nějaká patologie, si uvědomí, že je to všude nakonec stejný. ;) tak proč by boural něco, co tak nějak funguje kvůli něčemu, co se ukazuje, že bude stejně. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
14.7.24 15:59

To není pravda, ja své velké emoce se naucila ovládat hlavou, díky životní zkusenostem a porodní depresi, která se mi vracela než mi zjistili ADHD od té doby man klid od depek. A když přijde nějaké melancholicke období, tak se v tom vyrochnim ale ne moc dlouho, zapojim nozek

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.7.24 16:10

Já byla taky tenkrát zakoukaná do kamaráda… :nevim: Byla jsem z něj celá pryč už tak 2 roky, vídali jsme se skoro denně, jezdil za mnou do práce, pak byli i nějaké intimnosti i sex samozřejmě…jiskřilo to mezi námi šíleně a já ho pak jednou pozvala na pivo…a on tam sebou přivedl náhodně jeho - mého současného milence :lol: :lol: To prostě nepochopíš, jak se někdy věci vyvrbí a naberou úplně jinej směr… já to nechápu dodnes… :think: Protože se mi nikdy nestalo, že bych se ve fázi zamilovaní, najednou odmilovala… úplně ze dne na den 8o Ale ta intenzita byla naprosto ohromující a byl najednou jen on… kamarád to pak vycítil a postupně to nějak odpískal…a mně to bylo fuk :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.7.24 20:08
@marin píše: Více

Zase na druhou stranu, polovina paru, manzelstvi, se rozchazi, ci rozvadi :nevim: :D Ale to se samozrejme netyka celozivotnich proutniku, kteri ani nevedi, co je laska, jen si chteji uzivat a mit vse… 8) Ale verim, ze i chlap se muze zamilovat a odejit…bohuzel typ Coco milenec, to opravdu neni. Celkove nechapu ty manzelky tehle zaletniku…ze je nevypakujou…ze by to nevedely..? Nebo spis nechteji vedet :think: Nevim, jake kouzlo by chlap pro me musel mit, abych mu tohle tolerovala… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová