Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coco 74 píše: Více
Já bych zase podotkla, v dnešní době je ta rozvodovost tak obrovská, že tohle je kapka v moři…. Když jsou děti rozumný, a hlavně opravdu skoro dospělý, také bych to tak černě rozhodně neviděla.
@Zmrzlink píše: Více
Jj, jak jsem psala, on sam rekl ze v detech problem nevidi, ze by delaly probelmy.
@Coco 74 Není to ojedinělé, vidím to často. I ten Adamec to zmiňuje, že ho to celoživotně trápí.
Některé děti dokonce přidají i strach o případné dědictví, nenávidí tu novou ženu.
Ale jiné se zase dokážou empaticky vcítit do své matky, ono když se ti zhroutí matka, a to se stává, tak asi nebudeš mít ráda tátu za to, že odešel. A taky si člověk ty situace projektuje do dvé situace, že by nechtěl, aby se toto jemu stalo a že je to ohromně bolestivé.
Hlavně si uvědom, že ono to asi není tak, že on nechce s tou ženou být. A zamilovanost k tobě už také opadá, proto začal rušit ty schůzky. V té zamilovanosti udělají cokoliv, aby se s milenkou mohli vidět, pak už začnou mít jiné věci přednost. Třeba někdy je opravdu unavený, ale jindy jde třeba někam s manželkou a tobě to neřekne, aby tě to zbytečně neranilo.
No a jak se začne tlačit na trávení času, tak se pro něj ze zábavy stává povinnost, a to nemá zapotřebí.
Příspěvek upraven 14.07.24 v 13:51
@Coco 74 Pokud chtějí jít rodiče od sebe, je to jiné, než když si jeden najde milenku a ten druhý se z toho zhroutí.
Předpokládám, že jeho žena od něj odejít nechce.
@Coco 74 A jak to ví? Už to zkusil? Realita může být jiná než nějaká teorie.
Hlavně, podívej, jak jsi zničená z toho rozchodu ty. A to nemáte za sebou X let společného života. Společné děti. Léta společných zážitků.
A teď si představ, jak asi zničená by byla jeho žena. A pokud ten chlap za něco stojí, tak to prostě své ženě nechce udělat. A tohle by si každá milenka měla uvědomit, než do takového nešťastného trojúhelníku vstoupí.
Příspěvek upraven 14.07.24 v 14:01
ja na to neverim
Když se někdo objeví, určitě milence vyhodí ze sedla
Ted mam zrovna pristi tyden rande…a ještě mozna dvě další
@Zmrzlink
ja to mam v průměru 1× za 14 dni…ted jsme se neviděli vice než mesic a uplne mi to vyhovuje.
Ale potrebuju zase ten večer i s noci…na nějaké navstevy pres den typu zakukat a jít zase nejsem
@Housenkaromca píše: Více
Jo, pises pekne, ma to hlavu a patu. Ja a tebou v podstate souhlasim. Sama si rvu vlasy, ze jsem se do tyhle situace dobrovolne dostala. Ve me se vsechno pere
![]()
@Venetia 56587030 [/citace
Ty ale nejsi do milence zamilovana, ne? Co jsi psala. Me by ani nenapadlo hledat jinde, ja mam oci jen pro nej…
@Venetia píše: Více
Přesně tak, já přesedlala opravdu hodně rychle ![]()
Neco tam určitě je, ale drzime to na uzde, nic vyřčeno nebylo…ale po dvou letech to ani nejde jinak
Ale důvod byl u mne jiny než u vas… pokud bude šance na něco lepšího, tak to ukončim…ale uz ted se mi nechce
Co mu teda brání ukončit vztah s manželkou? Kdyby měl doma malý děti, tak ho chápu. Ale děti pryč a stejně nechce odejít?
Ten člověk, pokud není v největší zamilovanosti a ve vztahu není nějaká patologie, si uvědomí, že je to všude nakonec stejný.
tak proč by boural něco, co tak nějak funguje kvůli něčemu, co se ukazuje, že bude stejně.
![]()
To není pravda, ja své velké emoce se naucila ovládat hlavou, díky životní zkusenostem a porodní depresi, která se mi vracela než mi zjistili ADHD od té doby man klid od depek. A když přijde nějaké melancholicke období, tak se v tom vyrochnim ale ne moc dlouho, zapojim nozek
Já byla taky tenkrát zakoukaná do kamaráda…
Byla jsem z něj celá pryč už tak 2 roky, vídali jsme se skoro denně, jezdil za mnou do práce, pak byli i nějaké intimnosti i sex samozřejmě…jiskřilo to mezi námi šíleně a já ho pak jednou pozvala na pivo…a on tam sebou přivedl náhodně jeho - mého současného milence
To prostě nepochopíš, jak se někdy věci vyvrbí a naberou úplně jinej směr… já to nechápu dodnes…
Protože se mi nikdy nestalo, že bych se ve fázi zamilovaní, najednou odmilovala… úplně ze dne na den
Ale ta intenzita byla naprosto ohromující a byl najednou jen on… kamarád to pak vycítil a postupně to nějak odpískal…a mně to bylo fuk
![]()
@marin píše: Více
Zase na druhou stranu, polovina paru, manzelstvi, se rozchazi, ci rozvadi
Ale to se samozrejme netyka celozivotnich proutniku, kteri ani nevedi, co je laska, jen si chteji uzivat a mit vse…
Ale verim, ze i chlap se muze zamilovat a odejit…bohuzel typ Coco milenec, to opravdu neni. Celkove nechapu ty manzelky tehle zaletniku…ze je nevypakujou…ze by to nevedely..? Nebo spis nechteji vedet
Nevim, jake kouzlo by chlap pro me musel mit, abych mu tohle tolerovala… ![]()