Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Ani já si to neříkám… snažím se chlácholit tím, že ještě nejsem tak stará… abych ještě někoho nepotkala a nezamilovala se… Sice tomu teď moc nevěřím, ale věřím, že za pár týdnů, měsíců…a uvěřím…:-)
@Anonymní píše: Více
Já se z toho hrabala rok a půl a kamarádka taky, našla jsem si tenkrát převozníka a pak jsem se hrabala ještě půl roku z toho vztahu s ním…
Znáš těch 5 fází prožívání smutku? Na internetu jsem našla článek kluka, který popisoval, jak se cítil po rozchodu a co dělal, moc mi to pomohlo, bohužel je to na delší dobu, ale jednoho dne se ráno vzbudíš a bude pryč a už k němu nebudeš nic cítit, je to jak popisovala Sonarka… Mèla jsem ho pořád před očima, pořád svírání žaludku, základem je zkoušet na něj nemyslet, dobrý je sport, kamarádka, nějaký projekt, odměňuj se, když se ti udělá trochu líp, kup si třeba nové šaty.. ![]()
Já mám taky ženatého, ale jsem taky vdaná, už pomalu na odchodu od manžela. Čekám jen na byt a jdu. Milenec chce být semnou(aspoň mi to říká), měli jsme v tomto směru hodně debat. Já to taky špatně snáším a taky občas udělám scénu, ale on to chápe a vždy se to nějak zpraví. Jen já když meknu cosik o konci, přestanu komunikovat, tak on se teda snaží abnormálně, jen tak mě nenechá. Ale kdoví jestli až dojde na lámání chleba, jestli opravdu půjde ke mně. Říkal, že si musíme navzájem na 100% v tomto směru věřit. Tak já se teda snažím, ale co si budem, je to těžké. Ono když někoho miluješ tak moc, není to lehké říct si,,kašlu na to".
U tebe je ale blbé, že ti ani nenapsal, nesnaží se, ten můj by to jen tak nevzdal ![]()
A většinou to zachraňuje on vlastně ikdyž scény dělám já
![]()
On ten no kontakt je stejně nejlepší, ono stačí slovo chybis mi a člověk je v tom zpět a měsíc by byl v niveč…. Ono to dost prasknutí doma pomůže, přesně PROCESS rozhodnutí se konečně ukončí.
V tom já to mám těžší, tam u nich se to toleruje
Jedou už hodně racionálně, nikdo nikomu nic nevysvětluje.
@Sonarka píše: Více
Jo tak s tím lezením po zdi jsi to trefila, já co byl na dovoleny, jsem si sem pozvala jednoho klučinu, viděli jsme se asi cca 3× a ten sex byl tak strašný, že jsme mu po 5 minutách řekla, stačí jdi domu, tohle já nedávám ![]()
Proste ta chemie nikde a láska nikde a jen jsem steskla po tom svém, ale chtěla jsem nějakou pomstu, aspoň vnitřně, jsem mrcha.
A ano, já vidím svého ex a necítím nic a to jsem před rokem, ho tady ještě prosila na kolenou, jak mu celou nevěru odpustím. Měli dokonce před týdnem svatbu, semnou to ani nehnulo, ale tak mám city Jinde no.
A jak jste spolu dlouho? Žena vždy dokáže ty mosty spálit klidně hned, oni jsou opravdu opatrnější a nejednají tak přes emoce jako my, ale jedou racionálně.
U nás taky zatím mé scény vzduch pročistí a jede se dál, už to vypadá, že i pro tentokrát ![]()
@Zmrzlink píše: Více
Jo taky jsem to zkoušela s jinými…ne tedy přímo sex, ale nějaká ta líbačka byla a s jedním i mazlení a dál to prostě nešlo s žádným… žádná jiskra nic..bylo mi to spíš nepříjemné.
Jo jo, to je známé, že láska se láskou vraždí
Taky se mi nikdy nestalo, že bych myslela na nějakého bývalého, když už jsem byla zainteresovaná jinde…v tom okamžiku ten předešlý skončil
Převozníka jsem nikdy žádného neměla, já se musím zamilovat naplno, jinak do toho nejdu.
@Sonarka píše: Více
Já brala svého ženáče jako převozníka a ono upsss a bylo
![]()
@Zmrzlink píše: Více
A můj ženáč zase bral jako převoznici mě ![]()
Já tenkrát nehledala nic… měla jsem v té době tak trochu dva chlapy
No a on to rozsekl
A zůstal mi jen on ![]()
Strasny, ja mam stazeny zaludek porad, jeho pred ocima porad…
Predstava ze ho uz nikdy v zivote neuvidim… ![]()
Rikam si porad, nemylsi na nej, ale moc mi to teda nejde… spis vubec mi to nejde…
@Markéta80 píše: Více
Jo, kluka mam, to by se mu libilo mezi fenkama
.
On jak rikal ze se nikdy nerozvede, tak jsem
si rikala ze nelze, ze jedna na rovinu, kdyby nezacal sam od sebe s odchodem od manzelky, tak by to bylo jiny… dal mi nadeji a nic … a ted rozchod
![]()
@Coco 74 píše: Více
Jo já jsem někde četla, že fáze rozhodnutí trvá nejdéle… rozhodnou se pro milenku, jenže pak doma třeba zase nastane chvíle pohody atd… a jsou zase na druhé straně a takto pořad dokola. Takže přesně měli doma nějakou krizi a chtěl odejít a pak zase bummm.