Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
No co, normálka, jak malý dítě, chce všechno. U starších chlápků nic překvapivého. A u velké části mladších taky. ![]()
@Coco 74 promiň, Coco, ale přijde mi, že si hodně pleteš svou roli milenky s rolí manželky (včetně veškerých souvisejících “nároků” na čas a pozornost toho druhého).
@Eevi_Aada píše: Více
Mozna, ale kdyz ti nekdo rika ze jsi pritelkyne a ze te miluje, snadno se ty iluzi podlehne
@Eevi_Aada píše: Více
tak ja by som to videla tak, ze ten zenaty je ten, kto sa zaväzuje na obe strany.
milenka nemusi byt to poslusne dievca, co stoji v kute a caka.
ide o to, ci bude realita taka, aby ju nefrustrovala. ci je zenaty chlap schopny naplnit naorky oboch zien… a teda jej ako milenke ci bude stacit to, co ten chlap (ne)ponuka. a dalsia otazka je, ci bude jeho manzelke stacit to, co (ne)ponuka
Příspěvek upraven 13.07.24 v 14:13
Tak si to tady pročítám a říkám si že to je docela fuška pro ty muže a ženy 😂 😂 😂 stíhat to všechno tak aby byl na všech frontách,,klid,,Nikoho nesoudím jen si říkám proč si začnete dělat nároky na muže který s vámi ve většině případů nebude. Začnete do toho motat city a pak jste v pr…. ![]()
@Coco 74 to chápu, ale když má manželku, tak prostě přítelkyně nejsi. Jinak by zaspával a žil s tebou, nikoliv s tou manželkou. Od toho, aby se někomu věnoval ty 3 dny v týdnu a spol je manželka, nikoliv milenka.
@Mkmkz píše: Více
Vždyť to jsou dvě samostatné věci. Zavazuje se manžel, takže např. jako hlavního viníka (směrem k manželce) spatřuji právě toho manžela. Nicméně to, jak velmi se “zavazuje” směrem k milence je patrné již z toho, že ji postavil do té role milenky, nikoliv do role manželky. A to Coco zjevně nestačí a hodně si toto postavení zaměňuje a chce ho mít jenom pro sebe. Od toho si ale ten chlap milenku určitě nehledal
@Eevi_Aada 👍 A Není těžké někomu říkat co chce slyšet, protože už ji zná a ví.
Ja vim, muj exmanzel lezel v nemocnici, jeste jsem nevedela, ze ma milenku jak dlouho, no ona pracovala v nemocnici,… on zakazal, dodnes nevim proc, komukoliv davat info o zd. stavu. Zrovna kdyz ho prevazeli z Jipky na normalni pokoj, sem tam byla, sestra mu soupla papiry na postel, s tam bylo nedavat info nikomu ze davat pouze pritelkyni… takze tak … js do ty doby nic netusila, deti malinky… takze jak vidis i zenaci muzou mit pritelkyni ![]()
Příspěvek upraven 13.07.24 v 14:48
@Martija píše: Více
Přesně tak!! Naprosto ví, co já chci slyšet a vždy tím vyleze sluníčko, přitom jsou to jen prázdné slova…
Mne by teď zajímalo, jak dlouho jste se z toho dostávali? Jak zvládnout udělat první krok a jít dal?
@Coco 74 píše: Více
Tak řeklas mu, že milenka být nechceš, no tak řekl přítelkyně. Je to jen slovo, nic ho to nestojí a tebe to evidentně potěšilo. Slova nejsou nic, důležité jsou činy.
@ambruše píše: Více
On to rika delsi dobu, ne az po to mym amoku