Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
14.7.24 23:15
@omalinKA píše: Více

Ja verim na vernost po urcitou dobu…asi je to i o stesti…a verim, ze prvni roky nema clovek potrebu zahybat, ci neco vyhledavat a muze to fungovat 10, 20, i 30 let…ale jsou lide, kteri nic nehledaji, presto se mohou zamilovat, i kdyz to vubec neplanovali, necekali…a pak jsou ti, co jsou neverni od prirody a ti tomu jdou naproti cely zivot :mrgreen: Takove nebrat… :P Takze ja taky verim, ze vernost existuje…ale musi se potkat ti dva spravni, ve spravny cas..a ne kazdemu je to dano. Kazdopadne verim tomu, ze kazdy z nas pritahuje lidi, kteri jsou jemu samotnemu podobni…na podobne vlne, s podobnymi zasadami a to se tyka i vernosti. Vrana k vrane seda, jaky sel, takovou potkal :)…Takze pokud neni nekdo verny typ, asi bude taky sam spis narazet na ty promiskuitni a ne prilis verne. V tomhle souhlasim s Mango, ze pokud chce nekdo neco lepsiho, musi vzdy zacit u sebe.

• Citovat
  • Upravit
23974
14.7.24 23:37
@robínek píše: Více

Je mu 68. Kdyz neodesel v tech 35, tak proc by to ted delal? To si ani nedovedu predstavit. Nikdo by ho nechtel. Dnes mi oznamil, ze v tom Portugalsku, kam s nim mam jet autem, bude cela jeho rodina. Nevim, mam chut si uhryznout packu a zdrhnout z toho. I kdyz myslim, ze s tou jeho zenou bych si rozumela :mrgreen:
A nebo vezmu s sebou syna, jeste musim zjistit moznosti (Lisabon 3h). Uz jsem tam byla, je to tam nadherny, ale sama tam trcet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
15.7.24 00:55

Jak to myslíš, že mají nárok majetek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
15.7.24 09:05

Ano, ale jen pokud nededí potomci. (dle zákona, pokud není sepsána závěť)

Jo a mimochodem v závěti se to dá ošetřit tak, že nededi ani manžel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 10:15

@Coco 74 chtela jsem ti napsat jednu vec, mam milence 10 let a jsem do nej zamilovana, nejvic co jsem kdy byla, ale rozvadet se nechci. Tim sem ti chtela rict, ze to ze nechce odejit, neznamen, ze te nemiluje. Tohle mam jako @tess50

Co by me spise fakt vadilo, ze te nebere takovou jaka jsi. No tak si mu udelala scenu, aby se nezblaznil :roll:. Tohle mi prijde o dost horsi a nad tim by ses mela zamyslet…

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 10:55
@Anonymní píše: Více

On to v podstate vzal, nebo aspon to tak pise, ze kdyz to nedavam, a trapim se jen ve vztahu s nim, ale neumim to ukoncit, tak to ukonci on, abych se teda netrapila… Jenze ja se trapim jeste vic… zacarovanej kruh tohle, ale co vim, ze to ja to urcite ukoncit nechci :?
A ty jsi vdana a milenec nezadanej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 11:45

Zrovna říkají v radiu ze se rozpadá téměř 50 % manželství :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 11:46

Ja jsem vcera musela na chvili vypadnout nekam ven, sla jsem na vino s kamosem, a sedelo nas u stolu asi 5 a z toho 4 rozvedeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.7.24 12:44

Hm…to muze mit taky asi vliv…ale ja mela vzdycky ty muze na stejne vlne a nikdy to nebyli zadni alfa samci, vzdycky obyc chlapi…ten jeden mi i rekl, ze ho nikdy nepritahovaly zadny coury, ze vzdycky slusny holky, tak jsem mu rekla, ze ja to mam stejne :) Mozna jen exmilenec, dalo by se rict, byl takovej vic lovec, ale tam prave byla velka ta chemie a zaroven male porozumeni, nebylo to uplne ono, casto jsem nevedela, co si s nim mam treba povidat a byla jsem nervozni… :think: A vlastne mi vubec nechybi, tam tenkrat slo jen o to, nez odezni ty abstinencni priznaky a pak uz to bylo v pohode…jako clovek mi nechybi vubec. To bylo slapnuti vedle.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.7.24 12:52

Presne tak, tohle by mi taky vadilo…ja jsem taky horka hlava a kolikrat vyletim, ale milenec mi to nikdy nevytknul, ze bych mela byt jina, naopak vzdycky rekne, ze me ma takovou horkokrevnou rad…kdyby se me snazil takhle manipuovat a vydirat, ze kdyz nebudu hodna, budu konec, tak uz davno konec je… :roll: Ja budu jaka jsem a jaka chci byt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 12:55
@Sonarka píše: Více

Jak už jsem psala, to nebylo že vylítnu, to byl šílenej hysterickej amok včetně pláče… A nevím co všehno jsem mu řekla, já si pamatuju jen že to nedávám a trápí mě, že neumim bejt milneka… ale co vsechno ze me litalo nevim :nevim: :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 13:31
@Coco 74 píše: Více

A zvladnes to s nim byt jen takto? Je opravdu tak dulezity ho mit doma?

U nas je to trochu slozitejsi, aktualne jsme oba v manzelstvi, on se ted s manzelkou rozesel, ale nevim v jake to maji fazi, ale neziji spolu.

Ja mam taky takovy svoje stavy, jsem hrozne vznetliva. Dulezity je, jestli je schopen to proste brat tak, ze jednou za cas proste bouchnes.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.7.24 13:32
@Coco 74 píše: Více

No jak uz tu bylo receno, ty to nezvladas, jen si tim ublizujes…a on je jen prohnilej celozivotni ku. revnik, co chce aby se vse tocilo podle nej, mit servis a jistotu doma a hodnou, milou a chapavou milenku, ktera je stale v dobre nalade a beda, jak neni :roll: :zed:…tenkrat, jak chtel odejit od manzelky, si zrejme asi taky dovolila, byt neposlusna :P :roll: To neni chlap, to je atrapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 13:36

Sice nejsem Coco, ale moc děkuji za sdílení pocitů…včera jsem měla pocit, jak vše zvládám a už to mám v sobě uzavřené…a dnes opět depka, že mne po těch letech úplně vymazal ze života…a vůbec po mně neteskní…:-(

Tak alespoň malá naděje, že snad ke mně něco cítil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 13:38
@Sonarka píše: Více

Takhle jsem to presne myslela :palec:

Ty vybuchy stejne prameni jen z toho, ze se snazi to v sobe dusit a pak to bouchne.

No booooze, to se stalo. Pro me je tohle varovny signal a i jak rychle vycouval, obzvlast kdyz ona hned druhy den se omluvila :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová