Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.24 14:59
@Anonymní píše: Více

To jsem rada, ze ti to pomohlo. Ono vetsinou to neni cernobily. Ja chci proste oba a kazdeho jinak. Ale nevim co by se stalo, kdyby na me milenec zacal tlacit.

Chlapi jsou vice racionalni a uprimne, nechce se jim nic resit, chteji klid… takze verim, ze mu to jedno neni a ani by me neprekvapilo, kdyby se ozval, otazka jestli budes chtit ty

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.7.24 14:59
@Coco 74 píše: Více

Ja te chapu, proste to tak mas, potrebujes ten kontakt a videt ho…ale on evidentne ne a nehodla na tom nic menit…to je ten problem… :? Muj taky psaval malo, ale casem se to naucil…jenze to by neslo, kdyby on nechtel a misto toho mi rekl radeji, ze me nechce trapit a vic psat nemuze, tak se se mnou radeji rozejde :roll: :zed: :zed: Ale jo, taky obcas vzdoroval, ale ja se nedala a vzdycky mu to vpalila, ze ja pro nej teda taky nemusim delat, co delam, kdyz chce fotky, kdyz chce video, jezdit za nim, byt verna, odmitat ostatni muze a ze nemusim teda taky nic :nevim: :mrgreen: :P A ze myslim, ze by druhou takovou tezko hledal…no tak to uznal a zacal se snazit… :D Ale taky to neslo samo, musela jsem byt nekdy dost tvrda a to opakovane :lol: :cert: Ty jsi na nej asi moc hodna no a on citi, ze jsi z nej cela pryc a ze si muze delat, co chce… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:07

@Coco 74 je dobre, ze mu to rikas. No bohuzel tohle se asi nezmeni, zkus se s nim domluvit na nejakem kompromisu.

Ja mam taky letity problem s milencem, vzdy se domluvime, ale stejne to nedodrzuje tak jak chci :mrgreen:.

Rekni mu, ze pak at se nedivi :D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 15:13

Tak já na něj tlačila minimálně, to byl spíš on, kdo o tom odchodu mluvil…ale hlavně kvůli tomu, aby o mně nepřišel…chtela jsem to ukončit…

Myslím, že se neozve…u nás to došlo až do toho stadia, že mi psala jeho manželka…takže já jsem pro něj hodně nebezpečná. Slíbil doma, že se mnou nebude v kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
1239
15.7.24 15:48

A uvědomuješ si, že to nejlepší, co pro tebe on teď může udělat, je rozchod? Protože ty to opravdu nedáváš, jsi na něm závislá jako feťák na droze a neumíš se toho sama zbavit. On si to zřejmě uvědomuje a jestli mu na tobě záleží, neměl by ti už dávat naději a kontaktovat tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SestraHuňková
15.7.24 15:52

Z nepodstatnýho důvodu? Vždyť je ženatej, vždycky to je z nějakýho důvodu :roll:

Měla bys to přijmout jako novou šanci na najití normálního chlapa pro plnohodnotný vztah. Toho prolhanýho manipulativního blba si zablokuj, smaž jeho číslo a najdi si nějakého terapeuta. Protože opravdu sama k sobě nemáš zdravý vztah. Dej tomu nějaký čas, zapracuj sama na sobě a už ho k sobě nikdy nepouštěj.

Fakt tohle k životu nepotrebuješ, podívej se jak tě to ničí

• Citovat
  • Upravit
1239
15.7.24 15:58

Jenže ona taky v návalu vzteku řekla, že končí a přitom končit nechce. Stejně tak on pod vlivem nějaké domácí hádky řekl, že odejde od manželky, ale taky to holt nemyslel vážně. Stejně jako to nemyslela ona vážně. Vždyť je to úplně stejné jednání. Tak se nemůže točit na tom, co někdy v naštvanosti na domácí poměry vypustil. Od začátku jí říká, že neodejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 16:04

@Housenkaromca

Máš pravdu…to je ta rozumová stránka věci, když v tom jsou city je to těžší. Sama jsem ji psala, že by to bylo pro ni lepší ukončit, píšu to z osobní zkušenosti.

Jen jsem pro ni chtěla pochopení za to, že podléhá těm pocitům. Není to vůbec lehké se tomu postavit…

Ale. samozrejme, že pro ni by bylo lepší…aby to skončilo. A nejlépe, aby mu to v pátek naservirovala sama, že končí…ze chce mít normální vztah. S hrdostí…a bez slz…pak se tu.muze vyplakat u nás…

• Citovat
  • Upravit
1239
15.7.24 16:06

On to ruší proto, že se mu prostě na tu schůzku nechce. Ty máš jen vztah s ním, tak jsi na něj soustředěná. Ale on jako hlavní vztah má doma, takže musí fungovat s manželkou, určitě má nějakou interakci s dětmi a je toho na něm prostě moc. Já si to třeba nedokážu představit se takhle rozdvojovat, 3× týdně, to se fakt moc dlohodobě vydržet nedá. V počátku vztahu, kdy je člověk opojen hormony ano, protože mozek chce stále přísun drogy zamilovanosti. Jenže to vyprchá. A pak je 3× týdně už prostě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 16:13
@Housenkaromca píše: Více

Tak to ale muze rict, normalne, jako jsme se driv domluvili ze se uvidime 3× tydne, tak mohl rict uvidime se jen 2× tydne… mnohem lepsi nez ze se na nej tesim, a on ten to zrusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 16:15

Jo, ja vim samozrejme ze jsem to ve vzteku rikat nemela. On to rekl celkem doskrat ze odejde, jeste jsem se ho ptala jestli vazne to rika, kdyz pres 2 roky rikal neco jinyho. A rekl mi ze to mysli vazne… nebylo to ze to jednou placnul po nejaky hadce, a ja se hned toho chytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 16:16

Holky ja vim ze mate pravdu, ale …. :nevim: …. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
15.7.24 16:18

@Coco 74 Jak píšou všichni, je to toxický vztah, víc ti bere než dává. Stejně to neskončí dobře, podle toho rušení začínáš už být okoukaná stejně jako jeho manželka. Už ho to tak nebere. Hysteráky tomu zatloukáš hřebíček, tím se ponižuješ, ukazujš svoji závislost a jeho to odrazuje. Šance, že zrovna tohohle chlapa získáš pro sebe je prakticky nulová, pokud nebude vykopnut. A pro tebe to rozhodně žádná výhra nebude.

Příspěvek upraven 15.07.24 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.7.24 16:19

Přesně to si myslím také! Říkám si, napsala jsem sloh jak mi to vše ubližuje, jak se cítím atd… kdyby mu na mne záleželo, opravdu by řekl, pojďme od Toho, zvládneme to, já opravdu od ženy neodejdu… je konec a chci aby ses z toho dostala a netrápila se..

Mě by to zničilo, ale konečně by mi to vzalo tu pitomou naději a konečně se vzchopila jít dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 16:22
@Zmrzlink píše: Více

No me to znicilo taky… ono totiz si to rikas, bude to pro me lepsi… ale pak kdyz ti teda fakt napise konec, tak je to… desny no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová