Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To, co říkáš, je v pořádku za normálních okolností u racionálního člověka. Coco se ale zjevně chytá úplně každého stébla a tohle relativizování tomu nahrává.
Jinak jo, chápu, že ona si myslí, že byla přítelkyně. Ale opakuji, on nikdy neudělal nic, co by to ukazovalo jako realitu. Co se týče hovad, to určitě. Ale za 1) kdo by takového za partnera chtěl (když je schopen racionálního uvažování), za 2) jsou tam třeba další faktické skutečnosti, které prokazují, že jsou ti dva partneři (např. spolu sdílí domácnost, účet, plány, a nespočet dalších možností)
Jo proto já nepiju, od té doby té scény nedělám ![]()
Ale pěkně tě nechal vydusit ![]()
My to máme jak kdy, nechá vydusit, já se ozvu a jedeme jak kdyby se nic nestalo, tak ono je to nějak stále vlastně dokola
Já si vždy nadávám, že se tím stejně nic nevyřeší.
@Eevi_Aada píše: Více
A tohle rika kdo, ty? Prece takova definice neexistuje - schvalne jsem si to dala do googlu.
Uprimne, tvuj nazor je pouze subjektivni, kdyby tady napsala v dobe kdy byla stastna, treba by tvuj nazor byl uplne jiny…
Ano, je na nej upnuta, ano je zamilovana, ano chce byt jen s nim a asi by ji bylo lepe bez neho, protoze neumi prijmout to, ze ho doma mit nebude.
On jako vetsina chlapu proste nechce nic resit, nechce problemy a mozna je to ten idiot co kdyz zamilovani pomine, tak proste chce vymenu a ted se mu to hodilo, je za hodnyho….
Ano taky se mi nelibi jak se zachoval, nesnasim tohle chovani, ale do hlavy mu fakt nevidim.
@Zmrzlink píše: Více
Jj, u nas je to stejny
. Ja jsem horka hlava a me stve, ze nedela to co chci
, jenze me by to nebavilo. Jakmile za mnou chlap moc beha je to v haji
.
Ja jsem si rekla, ze to beru tak jak to je, ziju jenom jednou, tak si ten zivot udelam podle sebe. Ale jsem taky dost emocni, takze clovek mini, zivot meni ![]()
Lol, říká to tu téměř každý, tipuji, že i většina lidí, které zastavíš na ulici a plyne to z logiky věci. Kde, prosím, kde konkrétně je v jejich vztahu partnerství? V sexu? Jen to v ní přiživuj
fakt nepochopím, jde nonstop proti zdi, dostává se do těžce ponižujícího postavení, zapomíná na svou hodnotu, frajer ji dlouhodobě říká, že manželku neopustí, odmítne ji, když není “hodná holčička” a ty ji ještě vypisuj, jakého má přítele. Možná byste si, ženy, mohli dosadit představu, že by v takové situaci byla třeba vaše dcera
zda byste se na to dívaly stejně. Oproti ostatním ženám v tomhle vláknu tu zjevně chybí nadhled a kontakt s realitou
Jsme na tom stejně
Také mi vadí, že nedělá jak já chci a jede si to svoje
Vlastně když to vidím tady, děla chudák až až a já pořád nadávám
Jezdíme i do ciziny atd…. Na večeře… a já stále nadávám
Teď jsme taky rozhádaný, nebo děláme tichou domácnost a je to pak kdo z koho, přitom oba víme, že zase vyjde slunce…. On je hodně tvrdohlavý, nenechá se, a to mě irituje
Jak dlouho mi trvalo, odjet na destinaci, kterou jsem chtěla já, ale zlomil se ![]()
@Eevi_Aada píše: Více
Myslim, ze ja mluvim o koze a ty o voze ( rika se to obracene ale tady clovek nikdy nevi co si kdo vezme osobne).
Moji dceri bych poradila to stejny, at si s nim promluvi a rozhodne bych ji nerikala jak se ma citit a jak koho brat
.
Fakt nechapu co te na tom poburuje, ale nase diskuze uz neni konstruktivni a nikam nevede. Shodneme se, ze se neshodneme.
@Zmrzlink píše: Více
Vecne nespokojeny
Zenska nevi co chce a neda pokoj dokud to nedostane, to se hodi
.
Na druhou stranu, evidentne te to bavi, jinak bys v tom nebyla.
A myslim z toho co pises, ze se fakt muze pretrhnout ![]()
Prostě mi to přijde jako alkoholikovi nabízet chlast.
Jo, to se shodneme.
To mám taky tak…chlap, co by mi dával příliš najevo, jak je ze mě poprděnej a dělal první poslední, by mě nebral…a tady mi pořád radí, ať si takového najdu
Ale já potřebuju někoho hrdého a rovnocenného, kdo je tak trochu svůj a osobnost…holt to tak mám…
Přesně tak, věcně nespokojená ![]()
No baví/nebaví - ty dny jsou krásný, ani mi nevadí manželka, ale toho času…. Je mi strašný smutno a to mi na tom celé vadí, ten týden je pro mě dlouhý… chtěla bych jen více času a více ho nežádám, ale nechce mi ho dat
Chce i prý čas pro sebe…. Ale těmi víkendy mi to vynahrazuje, já se alespoň někam podívám, jinak bych seděla domu na zadku. Jinak by dávno letěl, nebýt víkendu
I tak dostává kotel, jak je to málo ![]()
On naštěstí nic neslibuje, neřeší co bude, ale co je teď, neví prý vůbec co chce ![]()
@Sonarka píše: Více
Jo mně neustále říká, ale vždyť ty by sis mě pak nevážila ![]()
Ahoj všichni.. zaujala mě diskuze. Můj muž se teď rozvádí a bojím se co bude potom, jeho ex jsem ještě neviděla, domluvili se na střídačce, uděláme dětem u nás pokojik, děti jsou se mnou v pohodě.. jak vycházíte s jeho ex?
@Sonarka píše: Více
No pockej, ale proc by se melo vylucovat byt svuj a osobnost s tim, kdyz chlap zenu miluje a dava ji to najevo?
Mne banalni, tuctove typy nezajimali nikdy, vzdy jsem byla na originalni, zajimave, vyrazne osobnosti, ale to se nevylucuje s tim, aby mi chlap obrazne kladl k noham kvetiny, miluji to a jinak to nechci.
@My Melody píše: Více
Samozřejmě se to vylučovat nemusí, dávat lásku najevo ano, ale být z někoho poprděnej, až jako otrocky, je něco trochu jiného…a není to vůbec sexy…i ta láska se musí dávkovat přiměřeně…teda alespoň já to tak mám
Na úplně přehnaná gesta a snahu, holt nejsem. Všeho moc škodí. Chlap musí být trochu rebel, ne zase moc, ale trochu jo ![]()