Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Ty se také necháš ukecat od každého, co má boty jako já! A tady si to nějaký fiškus furt přečte, koupí mokasíny ve výprodeji, a já se pak na alimentech nedoplatím! Nemůžeš být trochu opatrnější?
![]()
@Lorre píše: Více
Ale za pár měsíců jsem byl zas Jura. Nesnáším rozchody, kde se partneři začnou navzájem nenávidět, vždy jsem s ex zůstával v dobrých vztazích.
A Son neměla útočit první. Já jí to dlouho toleroval, protože jsem měl pro ní slabost, ale když začala být zlá a protivná, tak to byl konec! ![]()
Příspěvek upraven 25.05.26 v 10:44
@Luxusnixicht píše: Více
Jenže tolikrát a tak zdlouhavě to tady neřeší a neřešil nikdo.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Aneb družba mezi psychiatrickou klinikou v Česku a psychiatrickou klinikou v Německu. ![]()
@jege píše: Více
Za par mesicu
Ona je po ofik ‚rozchodu‘ od Helmuta 14 dni a ty uz ji nazyvas jakýmsi magorem, ze si to vubec dovoli prožívat. Necekane si po 7 letech kontaktu vytvořila k němu vztah.
@Ephemeral píše: Více
To je o nicem.. akorat se propadne do ještě větší frustrace
Prevoznici mají v našich životech důležitou úlohu
@Venetia píše: Více
ale radsi jeste ne toho, ktery chce minci 🙈
@jege píše: Více
Jegisku nevim úplně presne, co bylo všechno to blbé po vasem rozchodu. Ale s Osudovou byly přece i hezky chvile. Vis dobre, proc byl konec a neprijde mi od tebe fér o ni tady psat za jejimi zády. Nečte to tu uz davno. Tak si nech ty hezký vzpomínky a na to, co bylo pak se vykašli. Ono to bylo těžké pro vás oba
. Já vim, že ty blbe vzpominky nakonec vymizí a zůstanou vam oběma ty hezké, ale chce to čas. Soni to s Helmutem prožívá po svém. Dělá to tak, jak to cítí
. Několikrát jsem psala, ze nechapu Soni potřebu psát sem úplně všechno. Ale má to tak, chce to tak, tak to dělá. Ty to můžeš přece přeskočit
. Soni pomáhá se vypsat. Víš, že ti přeju, at seš v pohodě a stastnej
.
@xiaxxx píše: Více
Chápu, ale nezobecňovala bych. To je vše.