Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36385
24.5.26 18:09
@Luxusnixicht píše: Více

Tak to bude kluk celý na větvi, že se mu dostalo takové „cti“. 8o :zed:

Pokud Vám to klapne, a tohle mu někdy přiznáš, tak buďto uteče hned anebo to bude mezi Vámi hodně nahnuté.

Tobě by se něco takového zamlouvalo, dozvědět se, že ve vztahu, do kterého jsi šla naplno, jsi byla jenom pokusným převozníkem? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
24.5.26 18:12
@Ephemeral píše: Více
Že mi si tu takhle notujeme a v jiných vláknech se nemůžeme ani cítit! Nepíše tu namísto Tebe náhodou někdo jiný, normální, ale do ostatních vláke přispívá furt původní Mango? :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
24.5.26 18:20
@jege píše: Více

To si taky řikám, že to je sviňárna vůči tomu Martinovi, když řiká jaký fajn chlap to je.. Už takhle dopředu uvažovat, že kdyby se Helmut ozval, tak holt by jeli dál a byli oba zadaní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 18:41

Ze msty? 8o Aha, tak to pak chapu…ale Helmut mi nic neprovedl…jen se mu to doma podelalo…a samozrejme pokud se ozve za pul roku, uz ho zpet brat nebudu…ale tohle se holt stat muze a myslim, ze Helmut to taky nenese dobre…nejaky cas mu jeste dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 18:42

Predeslych 7 let, jsem to tak mela, diky za optani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 18:47
@Anonymní píše: Více

Jsem sama…s Ex nejsem uz 7 let…a mezitim byl jen Helmut…a 2× Andy :mrgreen: No statecne to neberu…ale musim si nechat alespon nejakou nadeji…myslim, ze nasilne kroky, vedou ke zbytecne velkym jizvam na dusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 18:51
@Adull píše: Více

Takze myslis, ze bude lepsi, to s Martinem ukoncit? Ja vim, ze to neni fer…a ani nevim, zda bych to dokazala…hrat na obe strany, byla to spis takova uvaha…jenze, kdyz budu chtit byt fer a Helmut se vrati, tak to budu muset ukoncit s Martinem. Protoze s Helmutem to ukoncit nedokazu. A holt budu mit teda zase jen jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.5.26 19:01

Co takhle být úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 19:02
@Velryba černá píše: Více

No vlastne se taky divim, ze mi to jde…driv bych to asi nedokazala…na zacatku vubec…ale postupne jsem k tomu dosla…Helmut je nekdo, koho potrebuju k zivotu, abych byla uplna, je to takovy ten zaklad, bez ktereho nic neni, jak by melo…ale zaroven jsem casem pochopila, ze musim zit i tady na zivo, nebyt zavisla jen na nem…a kdyby zustal Andy, bylo by to idealni. Ti dva se skvele doplnovali… :) A ani k jednomu jsem nemusela mit vycitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
24.5.26 19:05
@Adull píše: Více
👍 😁
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
24.5.26 19:06
@Lorre píše: Více

Možná odvolám. :think: :nevim: Tortura je moc traumatizující :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
24.5.26 19:08
:mrgreen: Njn, nechtěl jsi jít. :cert: Takže mi dáváš košem? :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 19:10
@Ephemeral píše: Více

Treba to tak dopadne :lol: :jazyk: Ale neni to uplne muj cil…je brzy na nejake zavery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
24.5.26 19:15

Ja ti můžu jen napsat jak bych to udělala já, ale vzhledem k tomu, že jsme diametrálně odlišné bylo by to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
24.5.26 19:19

Ja to zjistila po 3 mesicich s Helmutem :lol: Ze veci nejsou, jak jsem si myslela…ja se s Ex rozesla a mela jen jeho, on se ke sve Ex vratil…a tenkrat jsem 100 procentne mela byt jen jakasi naplast, kdyz byl chvili sam…kdezto ja byla zamilovana naplno…a jak se mi to libilo? No nic moc no… :jazyk: :D Ale ono i Helmutovi se to vymklo, protoze to nedokazal ukoncit. A casem jsme to oba prijali, ze je to, jak to je…ze se chceme mit v zivote. Ja mu to odpustila. Chapala jsem, ze ty okolnosti - dalka, deti, prace, nam holt nenahravaji. To ostatne napsal i ted sam. Ja si jinak myslim, ze by jsme spolu byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová