Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to bude kluk celý na větvi, že se mu dostalo takové „cti“.
![]()
Pokud Vám to klapne, a tohle mu někdy přiznáš, tak buďto uteče hned anebo to bude mezi Vámi hodně nahnuté.
Tobě by se něco takového zamlouvalo, dozvědět se, že ve vztahu, do kterého jsi šla naplno, jsi byla jenom pokusným převozníkem?
![]()
@Ephemeral píše: VíceŽe mi si tu takhle notujeme a v jiných vláknech se nemůžeme ani cítit! Nepíše tu namísto Tebe náhodou někdo jiný, normální, ale do ostatních vláke přispívá furt původní Mango?
@jege píše: Více
To si taky řikám, že to je sviňárna vůči tomu Martinovi, když řiká jaký fajn chlap to je.. Už takhle dopředu uvažovat, že kdyby se Helmut ozval, tak holt by jeli dál a byli oba zadaní… ![]()
Ze msty?
Aha, tak to pak chapu…ale Helmut mi nic neprovedl…jen se mu to doma podelalo…a samozrejme pokud se ozve za pul roku, uz ho zpet brat nebudu…ale tohle se holt stat muze a myslim, ze Helmut to taky nenese dobre…nejaky cas mu jeste dam.
Predeslych 7 let, jsem to tak mela, diky za optani ![]()
@Anonymní píše: Více
Jsem sama…s Ex nejsem uz 7 let…a mezitim byl jen Helmut…a 2× Andy
No statecne to neberu…ale musim si nechat alespon nejakou nadeji…myslim, ze nasilne kroky, vedou ke zbytecne velkym jizvam na dusi.
@Adull píše: Více
Takze myslis, ze bude lepsi, to s Martinem ukoncit? Ja vim, ze to neni fer…a ani nevim, zda bych to dokazala…hrat na obe strany, byla to spis takova uvaha…jenze, kdyz budu chtit byt fer a Helmut se vrati, tak to budu muset ukoncit s Martinem. Protoze s Helmutem to ukoncit nedokazu. A holt budu mit teda zase jen jeho.
@Velryba černá píše: Více
No vlastne se taky divim, ze mi to jde…driv bych to asi nedokazala…na zacatku vubec…ale postupne jsem k tomu dosla…Helmut je nekdo, koho potrebuju k zivotu, abych byla uplna, je to takovy ten zaklad, bez ktereho nic neni, jak by melo…ale zaroven jsem casem pochopila, ze musim zit i tady na zivo, nebyt zavisla jen na nem…a kdyby zustal Andy, bylo by to idealni. Ti dva se skvele doplnovali…
A ani k jednomu jsem nemusela mit vycitky.
@Lorre píše: Více
Možná odvolám.
Tortura je moc traumatizující ![]()
@Ephemeral píše: Více
Treba to tak dopadne
Ale neni to uplne muj cil…je brzy na nejake zavery.
@Luxusnixicht píše: Více
Ja ti můžu jen napsat jak bych to udělala já, ale vzhledem k tomu, že jsme diametrálně odlišné bylo by to k ničemu.
Ja to zjistila po 3 mesicich s Helmutem
Ze veci nejsou, jak jsem si myslela…ja se s Ex rozesla a mela jen jeho, on se ke sve Ex vratil…a tenkrat jsem 100 procentne mela byt jen jakasi naplast, kdyz byl chvili sam…kdezto ja byla zamilovana naplno…a jak se mi to libilo? No nic moc no…
Ale ono i Helmutovi se to vymklo, protoze to nedokazal ukoncit. A casem jsme to oba prijali, ze je to, jak to je…ze se chceme mit v zivote. Ja mu to odpustila. Chapala jsem, ze ty okolnosti - dalka, deti, prace, nam holt nenahravaji. To ostatne napsal i ted sam. Ja si jinak myslim, ze by jsme spolu byli.