Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8960
24.5.26 23:05
@Anonymní píše: Více

Akorat kdyz chce Helmut pauzu-haleluja, jinak by se nechytal…uz ten osud se na to nemuze koukat :mrgreen:,tohle snad uz nemuze kiksnout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.26 23:09
@Lorre píše: Více
:mrgreen: na tom za ní nejezdi ;)
  • Citovat
  • Upravit
8960
24.5.26 23:10
@Adull píše: Více

Kdy zas pozna nekoho, ze by se ji vubec libil…dyt se to u ni stava maximalne jednou za 5 let…ta at se ho drzi jak houno kosile…ta cekat az ji prejde Helmut sam od sebe, tak to asi jedine az bude v penále. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.26 23:10
@Dakota J píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8960
24.5.26 23:12
@Adull píše: Více

Ja si nemyslim, ze by to tak dopadlo, jak znam.Son,tak by to M rekla a ten by se na ni vykaslal sam…ta by nevydrzela to tajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
24.5.26 23:14
:lol: Prej az v penale…jo asi tak no :lol: :oops: :hug: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8960
24.5.26 23:18
@Luxusnixicht píše: Více

No vypadas na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
24.5.26 23:21
@Ephemeral píše: Více

Jeste ze jsi tu jen na skok..nechci se te leknout a mit dozivotni trauma, tropicke ovoce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
24.5.26 23:22

Ne, ja mu psat nebudu urcite…chtel pauzu a ja mu napsala, ze to sice nechapu, ale ze to respektuju a necham ho v klidu…a srovnat si to musi hlavne on, tim, ze bych mu psala, nic neurychlim…naopak…a Martinovi jsem rekla jen tolik, ze jsem mela milence v Nemecku, ale ze to skoncilo…koukal na me trochu divne, ne kvuli tomu, ze jsem mela milence Nemce, ale ze bydlel tak daleko a skoro jsme se nevideli :lol: Tohle vetsina lidi nepobira :mrgreen: Ale asi to potvrzuje, ze Helmut musel byt taky tak trochu fantasmagor, jako ja :D A byl to proste takovy nas svet, ktery jsme chapali jen my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
24.5.26 23:25
@jege píše: Více

Presne…chudak Martin…vedet to, ze je vlastne porad ten druhej, tak si Sonarka muze hledat rovnou dalsiho napadnika, treba dalsiho Martina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
24.5.26 23:26
@Ephemeral píše: Více

Jop, radsi at se zase vrati k Helmutovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
24.5.26 23:27
@Klopotkova píše: Více

Ano…to asi taky…i kdyz treba s Helmim to nebylo nic zazracneho a kdybych to brala jen podle prvniho sexu, tak uz se mozna neuvidime :mrgreen: Ale je pravda, ze si to ani moc nepamatuju :oops: :lol: Jen si pamatuju ty pocity, ktery jsem mela…a ze jsem si prisla jak v pohadce a byla jsem hrozne stastna…na to ja dam vic, nez na sex…ale treba bude Martin buh a prehodnotim to :nevim: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
24.5.26 23:30
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
24.5.26 23:36

Treba se mnou bude :nevim: :jazyk: :mrgreen: Ja znam dva blizke pary, kteri se rozesli a byli od sebe rok, ti druzi dokonce jeste dele a dokonce meli i jineho partnera…a pak se k sobe vratili a uz spolu zustali :lol: V te lasce nikdy nevis…neni jen jedna cesta a nekdy si nektere veci uvedomime, az kdyz o toho druheho prijdeme…a Helmut ma rodinu a deti, kazdy, kdo ma v sobe trochu zodpovednosti, by se snazil, to nejprve zachranit doma. Urcite by nebylo snadne zacinat znovu s nekym v cizi zemi, 600 kilometru od svych deti…to by udelal jen cvok. Ja myslim, ze on by chtel, aby to bylo jako predtim…aby mel me, i rodinu…ale pokud si bude muset vybrat, je jasny, jak se rozhodne. Clovek nemuze mit vse, nekdy to neni volba srdce, ale spis toho, co je spravne a rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
24.5.26 23:38

To spis napovida, ze uplne nepotrebujes intimitu, sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová