Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Akorat kdyz chce Helmut pauzu-haleluja, jinak by se nechytal…uz ten osud se na to nemuze koukat
,tohle snad uz nemuze kiksnout!!!
@Adull píše: Více
Kdy zas pozna nekoho, ze by se ji vubec libil…dyt se to u ni stava maximalne jednou za 5 let…ta at se ho drzi jak houno kosile…ta cekat az ji prejde Helmut sam od sebe, tak to asi jedine az bude v penále. ![]()
@Adull píše: Více
Ja si nemyslim, ze by to tak dopadlo, jak znam.Son,tak by to M rekla a ten by se na ni vykaslal sam…ta by nevydrzela to tajit
@Ephemeral píše: Více
Jeste ze jsi tu jen na skok..nechci se te leknout a mit dozivotni trauma, tropicke ovoce:)
@Dakota J píše: Více
Ne, ja mu psat nebudu urcite…chtel pauzu a ja mu napsala, ze to sice nechapu, ale ze to respektuju a necham ho v klidu…a srovnat si to musi hlavne on, tim, ze bych mu psala, nic neurychlim…naopak…a Martinovi jsem rekla jen tolik, ze jsem mela milence v Nemecku, ale ze to skoncilo…koukal na me trochu divne, ne kvuli tomu, ze jsem mela milence Nemce, ale ze bydlel tak daleko a skoro jsme se nevideli
Tohle vetsina lidi nepobira
Ale asi to potvrzuje, ze Helmut musel byt taky tak trochu fantasmagor, jako ja
A byl to proste takovy nas svet, ktery jsme chapali jen my.
@jege píše: Více
Presne…chudak Martin…vedet to, ze je vlastne porad ten druhej, tak si Sonarka muze hledat rovnou dalsiho napadnika, treba dalsiho Martina…
@Ephemeral píše: Více
Jop, radsi at se zase vrati k Helmutovi
@Klopotkova píše: Více
Ano…to asi taky…i kdyz treba s Helmim to nebylo nic zazracneho a kdybych to brala jen podle prvniho sexu, tak uz se mozna neuvidime
Ale je pravda, ze si to ani moc nepamatuju
Jen si pamatuju ty pocity, ktery jsem mela…a ze jsem si prisla jak v pohadce a byla jsem hrozne stastna…na to ja dam vic, nez na sex…ale treba bude Martin buh a prehodnotim to
![]()
@Dakota J píše: Více
Treba se mnou bude
Ja znam dva blizke pary, kteri se rozesli a byli od sebe rok, ti druzi dokonce jeste dele a dokonce meli i jineho partnera…a pak se k sobe vratili a uz spolu zustali
V te lasce nikdy nevis…neni jen jedna cesta a nekdy si nektere veci uvedomime, az kdyz o toho druheho prijdeme…a Helmut ma rodinu a deti, kazdy, kdo ma v sobe trochu zodpovednosti, by se snazil, to nejprve zachranit doma. Urcite by nebylo snadne zacinat znovu s nekym v cizi zemi, 600 kilometru od svych deti…to by udelal jen cvok. Ja myslim, ze on by chtel, aby to bylo jako predtim…aby mel me, i rodinu…ale pokud si bude muset vybrat, je jasny, jak se rozhodne. Clovek nemuze mit vse, nekdy to neni volba srdce, ale spis toho, co je spravne a rozumne.
@Luxusnixicht píše: Více
To spis napovida, ze uplne nepotrebujes intimitu, sex…