Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Na toho zatim vůbec nemusíš myslet
Jsi teprve v rozpuku
Nejdrive musí posbírat ty co jsou na řadě
@Venetia píše: Více
Tohle si umím představit jedině v případě, že dotyčnému rovnou sdělím, jaká je jeho role.
@Fukitol píše: Více
Cháron je levnej…jen už holt neni cesty zpět ![]()
@jege píše: Více
Neřekla bych. Taky si tady asi většina klepala na čelo, když jsi psal o Osudové.
Jak může i chlap zblbnout.
Ty nárazy pak bývají těžké pro každého.
@jege píše: Více
Každý má tu možnost
Já to nikomu nezakazuji ![]()
@Velryba černá píše: Více
To ale dopředu nikdo neví, co z toho bude…a já si stejně myslím, že když mi to tam nenaskočí se vším všudy, půjdu od toho… neumím se do něčeho nutit…
@Luxusnixicht píše: Více
Domnívám se, že dokud má člověk v hlavě někoho jiného, nemůže to dopadnout jinak. Že ten nově příchozí plní roli ranhojiče a deaktivátora. ![]()
Ne nutně… láska se láskou vraždí…ne vždy samozřejmě… mně se to ale stalo s Helmutem… měla jsem v hlavě jiného a tenkrát ten večer šla na pivo s ním, už jsme spolu i něco měli včetně sexu…byla jsem do něj zakoukaná docela dlouho…a jak už víme, on sebou vzal tenkrát Helmuta
S tím dotyčným jsme se vlastně ani nerozešli, prostě to vyprchalo, Helmut to přebil ze dne na den a byl to jediný rozchod, který jsem vlastně vůbec neprožívala.
Přesně tak to je a je to blbý, ale taky to tak mám, je to lepší než zešílet a až po ranhojičovi si dám vždycky pauzu.