Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu… být k tomu sarkastický. ![]()
Když byl někdo hluboce zamilovaný, tak snad chápe, že ta jeho lásky vypálí cejch v jeho srdci navždy j když jí musí opustit. ![]()
A opustit je bolest. Ne každý to dokáže a už vůbec ne snadno. ![]()
@Adull píše: Více
Ja vim, dala by jsi sanci Martinovi a na Helmuta se vykaslala
A asi by to tak udelal kazdy…jenze s Helmutem to nebylo nic obycejneho, co se stava kazdy den…psala jsem to vyse Jegemu, ja si myslim, ze za jinych okolnosti, by jsme spolu byli. A 7 let neco takoveho drzet, svedci o tom, ze tam bylo neco silneho. Ale je to kratka doba…
Treba to uvidim za cas jinak…nebo taky ne…Martin prisel prilis brzy…
A vim, ze je v nezavidenihodne pozici…taky jsem to zazila.
@M_Vladim píše: Více
Ano…aneb 2× pry nevstoupis do stejne reky…ale pokud toho cloveka milujes, vstoupis tam tolikrat, dokud se neutopis ![]()
@zmrzlik píše: Více
Tys ale nepsala, že je to sextúra!
![]()
Nedávám a minimálně do porodu se budu rozmýšlet, ale musíš být hodně vstřícná!
![]()
@jege píše: Více
Chtěla jsem Tě překvapit.
Jak vstřícná, budeš si klást podmínky?
Tatínku. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Spousta lidí říká, že nic není náhodou a všechno se děje z nějakého důvodu, třeba to tak je i s Martinem
, co když to bude princ na bílém koni a není náhoda jeho jméno
Každý zvládá ty rozchody jinak, někomu pomáhá být sám, někomu pomůže nový vztah nebo převozník, myslím, že Martin nepřišel brzy, dostavil se jak měl ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já osobně bych byla sama dokud bych se nerozhodla co chci…a až bych dospěla k tomu, že chci na Helmuta zapomenout…posunula bych se dál…ale jak říkam…jsme jiné a ty bys v tom rozhodováni a stavění vzdušných zámků mohla uvíznout…jak princezna zakletá v čase ![]()
Kdyby to bylo do srdce, tak by to asi bylo lepší, nevím, jestli se ty vzpomínky do/ve stáří z hlavy nevytratí…
@Anonymní píše: Více
martin na bilem koni je v listopadu, ne?
Takze se nedostavil jak mel, ale o pul roku driv ![]()
Ale nemusí. Nikam nic vypalovat, abych byla přesná.
Příspěvek upraven 24.05.26 v 20:35
@Anonymní píše: Více
Jo princ to asi bude
Ale ja nevim, zda jsem princezna…
Treba se vic hodim ke komplikovanemu a nedokonalemu Helmutovi…a treba tohle neni konec, ale novy zacatek…oba jsme delali chyby a potrebujeme si je uvedomit…dokud je laska, je i nadeje…
„I kdyz jsi daleko, ja porad jsem s tebou, trochu to trvalo a ted to vim, i kdyz jsem daleko, ty porad jsi se mnou, prejem si dobro, tak to chci…mozna ze vsechny ty scenare znamenaj jedine, ze mezi nami pouto je, mozna ze potrva, nez sami se pozname, nakonec zjistime o co v nich jde, pak cesty se propoji pohledem na sebe, spocinem v pokoji lasko ma, tolik se zmenilo, to hlavni zustalo, neni to tajemstvi, jsme tu dva, az pak se probudim, usmeju, reknu "hledat dal, to neni uz treba“, ted jsme tu spolu a to je a cesta a ja tu cestu znova nevzdam…I love you, you love me, you and me, this is love… Lipo - Stesti
![]()