Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše: Více
Já vím že ty, ale je to Tess diskuze, budu respektovat když ji to bude vadit a stahnu se. Ač mi to tady pomáhá přežit den, tohle brčení a vylejvaní si myšlenek.
@Sonarka píše: Více
To jo, ale vždyť tady teď ani jine téma není, jen breceni
Mne to zavani zavislosti…ale Coco je mi lito..psala, ze mela i ty predesle vztahy na prd… ![]()
To nevím, on tím myslel že je konec, psal že se už neuvidíme, až na moji reakci že ať tomu dáme ještě šanci otočil, a navrhl teda pauzu, at si oba utřídíme co teda vlastně chceme. Tak právě nevím čeho by vydíráním dosáhnul
, když se chce stejně rozejít.
@Arturie píše: Více
Možná to myslel že at si najdu nekoho volnyho, kdo se mnou bude naplno, jenze toho ja nejsem, rozhodne ne v dohledný dobe, schopná. A ani už nechci, všechny bych s ním srovnávala nevím kde bych hledala padesátníka jako on…
, bohužel jsem z něj poprděná i po fyzický stránce. A hlavně další rozchod za pár let bych už nedala, už to nechci tohle.
A dávás tomu nejaky sance u Vas? To on me taky k doktorovi vzdycky ochotne vezl, kdyz jsem rekla, ani nemusel, nebyla jsem ani v narkoze, jen jsem mela strach z toho zakroku.
Popravdě mě vůbec ne, nebot za to vše si vlastně může sama. Cítila bych s ní, kdyby měla ještě nejaky pud sebezachovy a už by ho nechtěla dál nikdy vidět, neboť se roky jen trápí.
Oni se po dovolené daji zase dohromady a po mesici tu bude brečet znova.
Ja jsem byla taky 2 krát nešťastná zamilovaná a trpěla jsem ale nikdy bych se tak ponizene nechovala, vždyť je jak pejsek, který čeká na každé pohlazení od panička.
Celej zivot to udajne dela, ac ja to taky nechapu
. Chapu jeste kdyz meli maly deti, ale deti uz maji vsechny svuj zivot…
Jo no, mam nejakej spatnej vyber chlapu, a nepoznam na zacatku co jsou zac.
@Venetia píše: Více
Hele emoce máme všichni, jedno jestli chlap nebo ženská, nás ovlivňují naše hormony hodně.
U Coco to není jen o jeji emoci, ale o totální závislosti, nevyrovnanosti a nevazeni si sama sebe.
Samozrejme ze si za to muzu sama, vicemen si kazdej za svuj at uz zpackanej, nebo stastej zivot, můzeme samy. Ja to taky na nikoho nehazim, ze ukazuju ty za to muzes.
On neni na dovoleny, meli jsme se dneska videt, chce pauzu, kvuli tomu se neuvidime a nekomunikujeme. Videt ho chci, neumim se odmilovat, i kdyz je to vztah, co je naprd… Myslim ze nejsem jedina nestastna milenka, bude nas na svete asi miliony
![]()
Sama sebe si nevazim, to vim, snazim se na tom delat, ale jde to sakra pomalu. Jak jsem psala, po rozvodu jsem byla v totalne toxickym vztahu s naricstinim psychopatem, nakonec to skoncilo fyzickym brutus napadeni, kdy me malem uskrtil..
@Coco 74 píše: Více
O to jsme tady ale diskutovali už. To nepoznáš často že začátku, ale většina se rychle vyvrbi až na zdatné manipulátory. To že manžel zvrhne za milenkou se stává často, není to nic neobvyklého a dopředu tohle těžko clovek pozná ale poté ty jejich vztahy? A když člověk pozna, že mu dotyčný nedělá dobře, tak se má mit na 1. Místě a odejít
No a místo toho aby jsi na tom pracovala, neboť určitě z toho máš trauma, ráj jdeš do dalšího vztahu kde se trápis
Jenom co tady tak píšeš, tak z toho úplně sala ta tvoje závislost na chlapech, kdyz se zamilujes. To musí každého dusit.
zkraje se to da, kdyz ten druhy je taky zamilovany, ale jinak to musi byt obtezujici. To nemáš nějaké koníčky, pratele? Co děláš ve volném čase?
@Lorre píše: Více
Muzi jsou stejne emotivni v techto vecech, jen to tak mozna neukazuji, umi milovat…nekdy mam pocit, ze jeste vic jak zeny. Chlap jde do kolen, kdyz ho opusti zena, kterou miluje, zena se s tim jakoby umi vyporadat flexibilneji. Jsou zeny a zeny a jsou muzi a muzi, nejsme stejna, homogenni masa… ze chlapi nemaji emoce, je stejna blbost asi jako tvrzeni, ze vsechny zeny jsou kur*vy vychcane.