Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coco 74 píše: Více
Aha…no tak asi uz ma nejakej vek a zrejme se mu nechce nic menit…
Ale verim, ze tebe rad ma…a manzelka, to je proste zvyk no…ja se vidat s milencem 2× tydne, jak vy, tak si piskam
Mozna bych to ani nestihala
Takze podle me to mate nastavene dobre, jen se to musis naucit tak brat…pokud ti to ale nepujde, nema smysl, se trapit ![]()
@Anonymní píše: Více
A ty se divis? Je ženatý, má závazky. 3 krát týdne aby si milenec našel několik hodin času je neúnosné,
@Sonarka píše: Více
Tohle je trochu jinak, ja udlela va patek tu scenu, on v sobotu rano na nekolik mych doatauze jestli se chce rozejit, rekl ze nechce. Ale o viknedu pak nemomunikoval skoro. Pak jsme se videli, jemu bylo udajne spatne, takze to stalo zaprd, a dneska rano mi napsal ze me miluje ale nebude me drzet a blba blaa
Kdyby od zacatku bylo 2× tydne mozna, ale jak zacal vecne rusit na 2× tydne, tak ja se proste tesila a pak byla zklamana. Mohl to tak nastavit rovnou, pak ja si predstavovala ze da prednost vsemu moznymu predemnou ![]()
no keby som si myslela, ze ma niekto chce podusit… preco by mal niekto niekoho dusit, ked ho ma akoze rad. a po druhe, co zle urobila, aby ju mal trestat? uz keby sme mu prisadili tu vysadu, ze je akoze rodic, alebo co. to si tak asi nemyslela
Ja vim, je to komplikovany ve vasem pripadu, ale tady anonymni kytka nema milence z jineho statu, v tom pripade muze chlap odejit od zeny a zustat tatou, proc by nemohl davat lasku a starosltivost detem, je stridavka, ty moznosti jsou.
Jak ma tvuj milenec stare deti, pokud jsou vetsi, blizi se cas, kdy same pujdou vlastni cestou, pokud jsou male, proc si dela deti se zenou, kterou nemiluje, kterou odrbava?
Ja jsem presvedcena, ze vetsina milenek ma naroky na muze tak extremne nizko, myslim, ze vam chybi sebeucta a moc lasky jste nezazily… tohle vlakno je fakt poucny pro ty, ktere zvazuji jit do mileneckeho vztahu, tohle zena, ktera si sebe vazi, neda. Takhle se delit o nejakeho prolhaneho *****, to je tak strasne smutny.
Ja jsem z rodiny, kte to rodice drzeli ofiko spolu kvuli detem a kazdy mel city jinde… a bylo to hnusny… co ja bych za to dala, aby se rozvedli, vzdyt rodice by zustali nadale, jen by oni nezili spolu a byl by klid… a nemuseli bychom my deti byt v tech konfliktech a koncentrovane nelasce, ktera mezi nimi byla.
@Mkmkz píše: Více
Ne, az dneska pasal s tim koncem, scena moje byla v patek, pak jsme se videli, bylo to divny, ale nerekl noc ![]()
@tess50 píše: Více
@Coco 74 píše: Více
aj mne sa stalo, ze som skoncila so zenatym. bolo to strasne. ani jeden sme to neplanovali, necakali. on mal male dieta. des.
a mna teda strasne bolelo, ze on ma to citove zazemie - zena, dieta. a ja to nesiem sama. a bolelo ma priserne, ze ma nijako nemoze utesit, uchlacholit, upokojit, skludnit, pretoze on je pri rodine. a to velmi ochladzovalo moje city k nemu. taky velmi ambivalentny vztah. a hnevala som sa na neho, ze to vo mne vyvolal a musim si to odzit sama, celu tu citovu burku.
podla mna je uplne v poriadku, ze ho mrzi, ak ti ublizuje. ved ho aj ma co mrziet!
podla mna je u teba na psychologa prave to, ze si schopna tak velmi ublizovat sama sebe, podvolit sa a robit vsetko pre zachranu vztahu aj ked je uplne ocividne, ze ti ro nerobi dobre.
vykasli sa na alkohol, zajdi si za psychologom, ked je nutne aj psychiatrom a ziadaj od zivota a vztahu to, na co mas narok.
uplne ti rozumiem, prezila som to. viem, ze sa teraz hram na skusenu, ale naozaj, zastan sa samej seba. ![]()
@My Melody píše: Více
Muj milenec ma deti 13 a 10 let…tedy takovy stred…uz ne uplne male, ale ani sobestacne…
Jinak k sebeucte a nedostatku lasky…to treba u me vubec neplati…ja mela milujici oba rodice, oba starostlivy, staraji se do ted…o mne, o vnoucata…kdyz je treba, pomuzou. Tata me mozna rozmazloval az moc, dalo by se rict…u nej mi vsechno proslo…
Ale mozna je tak trochu pravda, ze je ve mne porad kus ditete…ja tu lasku vzdycky davam tak nejak nezistne a naplno, nic za to nechci…jako ty deti no
Takze u me nebyl nedostatek lasky, mozna spis prebytek…ale co z toho plyne, nevim…
A je mi to jedno, nemam rada tyhle diagnozy…podle me jsme kazdy jina osobnost, nemusi to souviset s detstvim, dostatkenm, ci nedostatkem lasky…uz jen proto, ze sourozenci zazivaji to stejne a jsou pak presto jini, maji jine vztahy…nikdo nejsme pres kopirak.
Příspěvek upraven 11.07.24 v 19:30
Ale jak te ma chlap milovat, kdyz nemas rada sebe? Nevazis si sebe, kdyz milujes chlapa, ktery lze a ty se delis o neho s nejakou dalsi. Dokud si nevyresit tohle, myslim, ze budes k sobe porad pritahovat podobne typy. Kdyz se ti opakuje nejaky problem ve vztazich, neco to znamena, neco ti to ukazuje.
Jsem z tezce nefunkcni rodiny a prvni vazny vztah jsem mela s chlapem, ktery ma poruchu osobnosti…byla to hrozna zkusenost, trvalo to 5 let, rekonvalescence byla dlouha, ale naucilo mne to, ( to co mi moji rodice nedali), vazit si sebe, nikdy nikto uz nikdy vic nebude se mnou zametat, nebude mi ublizovat, nebude me odrbavat, tohle me naucila ta hnusna zkusenost…nesahne na mne chlap, ktery me nemiluje…kdyz jsem k tomuto naplno dospela, zacali se objevovat jini muzi, aktualni vztah je nejlepsi.
Proc ti to pisu, myslim, ze mas neco k reseni a pokud to nevyresis, budes si do zivota tahat takove muzske parodie, jak jsou tito zenati odrbavaci a budes zebronit o ty drobky iluze lasky, ktere ti hazi.
Jednou budes stastna, ze si se ho zbavila, hodne sil ![]()
Začni milovat sama sebe a uvidíš, že se pak i spíše najde někdo kdo tě bude milovat, neboť hlavně ty nekvalitní vycítí rychle, že jsi lehká obet
Tohle je v hlavě, není to o tom kdo ti kolikrát ublizi.
A proc by ji dnes vubec neco psal, kdyby to chtel ukoncit..?
Ja to chtit s nekym ukoncit, vubec se mu zbytecne nepripominam
Zvlast, kdyz si rekli, ze se budou kontaktovat az za tyden…neozvala bych se cely tyden a ani uz potom
Takze mi moc nedava smysl, ze by ji cokoliv psal, hned druhy den…
To podle me neni ten pripad, co pises. Spis souhlasim s tim, ze ji chce trochu podusit, aby prestala vyvadet, ale nechat si ji chce. Samozrejme od manzelky uz neodejde, o tom zadna…ale to ostatni, bych tak cerne nevidela…