Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8892
11.7.24 16:54

.

Příspěvek upraven 11.07.24 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 16:57
@My Melody píše: Více

Tak aby nekdo delal pro me sileny veci jsem asi nezazila nikdy :nevim:. Asi me nikdo nemiloval :,( 8o. Mozna tak ten pes :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6209
11.7.24 16:59
@Lorre píše: Více

nebud zly. ked ide o emocie, prezivame nase detske ja.
myslim, ze vo vztahu kazdy obcas zazije tragediu, inokedy komediu. ide o to, ci vztah ma nejaky pevny zaklad.

Příspěvek upraven 11.07.24 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 17:00
@ambruše píše: Více

Ja si taky myslela ze by me exmanzel nikdy nepodvedl, mela jsem takhle presne nos nahoru jak se mam hezky.. a bum… ja uz neverim nicemu a nikomu a hlavne tomu, kdyz mam pocit ze se mam krasne, pokazdy se neco po… a nejen jedna vec :nevim:. Jestli ty jsi 20 let stastna a budes a do smrti, tak ti to pres tichou zavist preju.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.7.24 17:00
@tess50 píše: Více

Jj, rikam si, ze pokud budu chtit nekoho na vazno, tak muzu porad jeste najit, i pozdeji…moje mami taky nasla pritele v 45 a je s nim do ted…clovek nikdy nevi, co bude, ale utinat neco, kde jsou vzajemne city, mi prijde zbytecne…i kdyz je to nekdy komplikovane, ale to i v normalnich vztazich…ja si pamatuji treba s mym ex, jaka to byla Italie :lol: A to byl klasicky vztah, bydleli jsme spolu, verny taky byl, presto to nekdy bylo opravdu narocne…pamatuji, jak jsem na nej jednou neco rvala vzteky z okna, ze to musela slyset cela vesnice a pak jsem tim oknem vzteky triskla, div jsem ho nevysklila :oops: :mrgreen: S nim to taky bylo narocne…byl urazlivej a vztahovacnej a deptal me kolikrat k nepricetnosti, to bylo furt neco..nebo prisel pripitej v noci domu a zacal na me v loznici neco porvavat, ze jsem mela strach, ze vzbudi maleho, tak jsem mu jednu natahla :oops: A on nas pak i s malym v loznici zamknul :nevim: :zed: Takze on ten „normalni“ vztah, neni moc zaroukou niceho :nevim: Ja ani nevim, jestli bych jeste chtela nekoho domu…fakt to ted tak necitim. Musim rict, ze se mi tohle docela zalibilo, ta volnost…jeste kdyby jsme se s milencem vidali casteji a bude to perfektni… :P :andel: A kolikrat, kdyz tu ctu ty vztahove problemy, tak jsem rada, ze to mam, jak to mam…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 17:10
@Mkmkz píše: Více

Tak bohuzel milencky vztah pevny zaklad mit nemuze, nema na cem

• Citovat
  • Upravit
6209
11.7.24 17:12
@Anonymní píše: Více

no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576

Tak pos… se to může vždy. Ale řekla bych, že kvůli žádnýmu chlapovi bych se už netrápila. Nejspíš bych se bez něj teda i obešla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Sonarka píše: Více

Koukam jsi si taky uzila svy 8o. Ja bych ho domu chtela, jenze jaksi on se od manzelky nechce hnout, a uz vube ne do baraku, co neni jeho. Nevim jak ten tejden dam, uz dneska jsem na tom na nic… ale nic jinyho mi nezbyva, moje blbost si zacit se zenatym

• Citovat
  • Upravit
492
11.7.24 17:13
@Lorre píše: Více

A můžeš mi vysvětlit k čemu by měli dojít dřív. Kolem 30 je éra hnízdení, ženská hledá životního partnera, pak nemá kvůli dětem čas. Po 40 rodinu už má, děti jsou odrostlejsi a mnozí partneři nesplňují očekávání. Teprve tehdy nastává čas milenectvi. Ty co byly milenkami v mladším věku a ne vzpamatoval se včas, těm naopak někdy ujel vlak.

Příspěvek upraven 11.07.24 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.7.24 17:14

Tak to není pravda. Někdy mezi milenci může být hluboké souznění, nejen tělesné. Ale děti mají většinou přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 17:14

Ja jsem desne emotivni citovej clovek, sama chradnu, jsem parovej typ. Lidem jako ty zavidim, v dobrym, mate vsechno jednodussi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 17:16
@Venusezmarsu píše: Více

Tak ja verim ze mezi nami je, nebo bylo, aoe neni na cem stavet, kdyz on odejit nechce… a ja nezvladam byt milenka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 17:18

Z my strany, sem se zamilovala jakoze fakt hodne, uplne mi ten clovek sedi, jenze jaksi ma jedinou vadu, je zenatej a ja myslels ze to dam, ale nedavam. Uvidim za ten tyden.

• Citovat
  • Upravit
492
11.7.24 17:18

Omyl. Nekvalitní chlapi nepodvadeji, protože je nikdo nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie