Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Tak aby nekdo delal pro me sileny veci jsem asi nezazila nikdy
. Asi me nikdo nemiloval
. Mozna tak ten pes ![]()
@Lorre píše: Více
nebud zly. ked ide o emocie, prezivame nase detske ja.
myslim, ze vo vztahu kazdy obcas zazije tragediu, inokedy komediu. ide o to, ci vztah ma nejaky pevny zaklad.
Příspěvek upraven 11.07.24 v 17:01
@ambruše píše: Více
Ja si taky myslela ze by me exmanzel nikdy nepodvedl, mela jsem takhle presne nos nahoru jak se mam hezky.. a bum… ja uz neverim nicemu a nikomu a hlavne tomu, kdyz mam pocit ze se mam krasne, pokazdy se neco po… a nejen jedna vec
. Jestli ty jsi 20 let stastna a budes a do smrti, tak ti to pres tichou zavist preju.
@tess50 píše: Více
Jj, rikam si, ze pokud budu chtit nekoho na vazno, tak muzu porad jeste najit, i pozdeji…moje mami taky nasla pritele v 45 a je s nim do ted…clovek nikdy nevi, co bude, ale utinat neco, kde jsou vzajemne city, mi prijde zbytecne…i kdyz je to nekdy komplikovane, ale to i v normalnich vztazich…ja si pamatuji treba s mym ex, jaka to byla Italie
A to byl klasicky vztah, bydleli jsme spolu, verny taky byl, presto to nekdy bylo opravdu narocne…pamatuji, jak jsem na nej jednou neco rvala vzteky z okna, ze to musela slyset cela vesnice a pak jsem tim oknem vzteky triskla, div jsem ho nevysklila
S nim to taky bylo narocne…byl urazlivej a vztahovacnej a deptal me kolikrat k nepricetnosti, to bylo furt neco..nebo prisel pripitej v noci domu a zacal na me v loznici neco porvavat, ze jsem mela strach, ze vzbudi maleho, tak jsem mu jednu natahla
A on nas pak i s malym v loznici zamknul
Takze on ten „normalni“ vztah, neni moc zaroukou niceho
Ja ani nevim, jestli bych jeste chtela nekoho domu…fakt to ted tak necitim. Musim rict, ze se mi tohle docela zalibilo, ta volnost…jeste kdyby jsme se s milencem vidali casteji a bude to perfektni…
A kolikrat, kdyz tu ctu ty vztahove problemy, tak jsem rada, ze to mam, jak to mam…
@Mkmkz píše: Více
Tak bohuzel milencky vztah pevny zaklad mit nemuze, nema na cem
@Anonymní píše: Více
Tak pos… se to může vždy. Ale řekla bych, že kvůli žádnýmu chlapovi bych se už netrápila. Nejspíš bych se bez něj teda i obešla. ![]()
@Sonarka píše: Více
Koukam jsi si taky uzila svy
. Ja bych ho domu chtela, jenze jaksi on se od manzelky nechce hnout, a uz vube ne do baraku, co neni jeho. Nevim jak ten tejden dam, uz dneska jsem na tom na nic… ale nic jinyho mi nezbyva, moje blbost si zacit se zenatym
@Lorre píše: Více
A můžeš mi vysvětlit k čemu by měli dojít dřív. Kolem 30 je éra hnízdení, ženská hledá životního partnera, pak nemá kvůli dětem čas. Po 40 rodinu už má, děti jsou odrostlejsi a mnozí partneři nesplňují očekávání. Teprve tehdy nastává čas milenectvi. Ty co byly milenkami v mladším věku a ne vzpamatoval se včas, těm naopak někdy ujel vlak.
Příspěvek upraven 11.07.24 v 17:19
@Anonymní píše: Více
Tak to není pravda. Někdy mezi milenci může být hluboké souznění, nejen tělesné. Ale děti mají většinou přednost.
Ja jsem desne emotivni citovej clovek, sama chradnu, jsem parovej typ. Lidem jako ty zavidim, v dobrym, mate vsechno jednodussi
@Venusezmarsu píše: Více
Tak ja verim ze mezi nami je, nebo bylo, aoe neni na cem stavet, kdyz on odejit nechce… a ja nezvladam byt milenka ![]()
Z my strany, sem se zamilovala jakoze fakt hodne, uplne mi ten clovek sedi, jenze jaksi ma jedinou vadu, je zenatej a ja myslels ze to dam, ale nedavam. Uvidim za ten tyden.
Omyl. Nekvalitní chlapi nepodvadeji, protože je nikdo nechce ![]()