Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
@Luxusnixicht ahoj,to je super, koukam ze mas noveho napadnika, tak drzim moc palce. A vse nejlepsi k svatku
.Co se stalo s Helmutem, jeste si pisete?
@Luxusnixicht píše: Více
Jo hele, vis jak ja sem dopadla, kdyz mi chlap prinesl kytku…nakonec jsem si ho vzala
![]()
Kde jste papali? Dal ti jazyk do pusy?
@Dakota J píše: Více
Ahoj Jani…
Moc dekuji…ty vlastne o Helmutovi nevis…
No bohuzel, cca 14 dni zpet mi napsal, ze potrebuje pauzu v psani…ze to ma ted doma nahnuty, ale ze se ozve, jakmile se to srovna, ale ze pochopi, kdyz uz ho nebudu pak chtit…ja myslim, ze na nej neco prasklo po nasem setkani…protoze hned od zacatku psal divne…ale nic nerekl, az po 14 dnech, kdyz jsem uderila, priznal, ze to ma doma spatny…ze stresy s Ex, ze mu dela nejak zle…dokonce uvazoval o tom, ze se bude stehovat k mame…ale to pak zavrhnul, protoze by to mel daleko k detem, pak teda, ze si bude hledat byt, ale nakonec to asi prehodnotil a zustal s ni…pak uz psal trochu lepe, vlastne skoro jako driv…jenze ja porad prudila, protoze jsem citila, ze neni vse, jak by melo byt…a prvne jsem se odmlcela ja, asi na tyden…ale po mem dalsi vylevu, mi pak napsal to - viz vyse, ze potrebuje pauzu, ze uz nemuze dal a ze me chape, ze se tak citim, ale ze mu tim ted nepomaham…a do toho mi vpadnul Martin…je ze seznamky, ale hned mi sednul…zatim nejsem zamilovana, ale je fajn…libi se mi
Takze uvidime…Helmut nevim, zda se jeste ozve…
Pro me to byl sok…a porad si to nejak asi nepripoustim…vytesnila jsem to. Ale neni mi hej. Martin mi ale docela pomaha…Ja musim zase nakouknout k nam do skupiny ![]()
A to, kde jste byli v restauraci je tajné?
Neodpovídej na všecko tomu uchylakovi. Si nad tim pak beztak honí
![]()
Naštěstí uz ne
. Aspon jednou jsem mel konečně stesti
@Luxusnixicht Tak konečně tě někdo zaujal a není to blb jako ten kytarista Pavel, jak pořád psal o tom hotelu nebo co. Tak pokud příští schůzku navrhne u něj, tak asi půjdeš, ne?
@Lorre píše: Více
Detsáku, přestaň se s. át do věcí, do kterých je ti úplný h.vno, Son je svéprávná a tvoje rady nepotřebuje. Vzrušovat se na tím, že si dali večeři a pusu, ty máš fakt dost a nejvíc tě s.re to, že Son měla vydařené rande a že se jí ten Martin líbí. Jsi zhrzený trapák. Starej se o burgery, ať s nimi zase neusneš na noční v ruce a mě si vůbec nevšímej.